Dodaj do ulubionych

carnage visors the cure

IP: *.*.*.* 07.07.03, 11:08
czy jest mozliwe zdobycie tej płyty??? w jakikolwiek sposób?
Obserwuj wątek
    • miecio4 Re: carnage visors the cure 07.07.03, 11:20
      Kawałek ten ukazał sie tylko na kasecie jako bonus do płyty "Faith" więc jest
      praktycznie nie do zdobycia. W przyszłym roku ma się ukazać box z utworami z
      singli i jest szansa ze sie tam "Carnage Visors" znajdzie chociaz wątpie
      osobiście.
      Mozesz sobie za to ściągnąć kawałek z Kazaa.
      • Gość: greg Re: carnage visors the cure IP: *.man.polbox.pl 07.07.03, 12:32
        miecio4 napisał:

> Kawałek ten ukazał sie tylko na kasecie jako bonus do płyty "Faith" więc jest
        > praktycznie nie do zdobycia.

Jest do zdobycia na bootlegu "Carnage Dreams" z 81 roku, gdzie znajduje się
        fragment jakiegoś koncertu z trasy promującej "Faith" plus "Carnage Visiors" w
        całości. Niewykluczone, że niedługo będe miał film "Carnage Visors".
        • miecio4 Re: carnage visors the cure 07.07.03, 12:36
          Gość portalu: greg napisał(a):

> Jest do zdobycia na bootlegu "Carnage Dreams" z 81 roku

No przeciez mówię że jest nie do zdobyciasmile)
          • Gość: aga Re: carnage visors the cure IP: *.*.*.* 07.07.03, 13:11
            Greg
            jeśli będziesz miał to daj jakoś znać. Strasznie mi na nim zależy, jak chcesz
            to mogę dać namiary na siebie
            • miecio4 Re: carnage visors the cure 07.07.03, 13:23
              Gość portalu: aga napisał(a):

> Greg
              > jeśli będziesz miał to daj jakoś znać. Strasznie mi na nim zależy, jak
              chcesz
              > to mogę dać namiary na siebie

Uważaj Aga bo ten film to jest stary numer Grega na poderwanie niewinnych
              dziewcząt.
              smile))
              • Gość: frank Re: carnage visors the cure IP: 81.15.170.* 07.07.03, 16:23
                miecio4 napisał:

> Gość portalu: aga napisał(a):
                >
                > > Greg
                > > jeśli będziesz miał to daj jakoś znać. Strasznie mi na nim zależy, jak
                > chcesz
                > > to mogę dać namiary na siebie
                >
                >
                > Uważaj Aga bo ten film to jest stary numer Grega na poderwanie niewinnych
                > dziewcząt.
                > smile))

...tym bardziej, że według większości źródeł ten film nie istnieje! smile))
                Miał go nakręcić brat basisty The Cure, Richard Gallup, ale niestety coś mu się
                pokopało i wyszły tylko jakieś ruchome plamy...

• Gość: greg Re: carnage visors the cure IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.07.03, 18:25
                  Gość portalu: frank napisał(a):

> miecio4 napisał:
                  >
                  > > Gość portalu: aga napisał(a):
                  > >
                  > > > Greg
                  > > > jeśli będziesz miał to daj jakoś znać. Strasznie mi na nim zależy, ja
                  > k
                  > > chcesz
                  > > > to mogę dać namiary na siebie
                  > >
                  > >
                  > > Uważaj Aga bo ten film to jest stary numer Grega na poderwanie niewinnych
                  > > dziewcząt.
                  > > smile))
                  >
                  > ...tym bardziej, że według większości źródeł ten film nie istnieje! smile))
                  > Miał go nakręcić brat basisty The Cure, Richard Gallup, ale niestety coś mu
                  się
                  >
                  > pokopało i wyszły tylko jakieś ruchome plamy...

Tak się złożyło, że rok temu nawiązałem kontakt mailowy z Lolem Tolhurstem,
                  który ten film posiada. Ma mi go przesłać wraz z egzemplarzem debiutanckiej
                  płyty Levinhurst. Inna sprawa czy mi prześlewink
                  • Gość: aga Re: carnage visors the cure IP: *.*.*.* 08.07.03, 08:47

Po pierwsze to nie jestem taka znowu naiwna
                    Po drugie żyje się raz
                    Po trzecie straszenie mi na tym zależy więc jeśli jest jakiś cień szansy to
                    skorzystam

O ile oczywiście Greg zechce się podzielić
                    • Gość: aga Re: carnage visors the cure IP: *.*.*.* 09.07.03, 09:29
                      Hej Greg odezwij się plizz czy mam cień szansy na carnage??
                      • Gość: aga Re: carnage visors the cure IP: *.*.*.* 14.07.03, 13:26
                        wyciągam wątek
                        • Gość: greg Re: carnage visors the cure IP: *.man.polbox.pl 14.07.03, 14:11
                          Gość portalu: aga napisał(a):

> wyciągam wątek

A ja wyciągnąłem kontakt mailowy do Lola z swego archiwum i delikatnie
                          przypomniałem się w tej sprawie, jednak na razie bez odpwoedzi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka