Gość: aga IP: *.*.*.* 07.07.03, 11:08 czy jest mozliwe zdobycie tej płyty??? w jakikolwiek sposób? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miecio4 Re: carnage visors the cure 07.07.03, 11:20 Kawałek ten ukazał sie tylko na kasecie jako bonus do płyty "Faith" więc jest praktycznie nie do zdobycia. W przyszłym roku ma się ukazać box z utworami z singli i jest szansa ze sie tam "Carnage Visors" znajdzie chociaz wątpie osobiście. Mozesz sobie za to ściągnąć kawałek z Kazaa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: carnage visors the cure IP: *.man.polbox.pl 07.07.03, 12:32 miecio4 napisał: > Kawałek ten ukazał sie tylko na kasecie jako bonus do płyty "Faith" więc jest > praktycznie nie do zdobycia. Jest do zdobycia na bootlegu "Carnage Dreams" z 81 roku, gdzie znajduje się fragment jakiegoś koncertu z trasy promującej "Faith" plus "Carnage Visiors" w całości. Niewykluczone, że niedługo będe miał film "Carnage Visors". Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: carnage visors the cure 07.07.03, 12:36 Gość portalu: greg napisał(a): > Jest do zdobycia na bootlegu "Carnage Dreams" z 81 roku No przeciez mówię że jest nie do zdobycia) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: carnage visors the cure IP: *.*.*.* 07.07.03, 13:11 Greg jeśli będziesz miał to daj jakoś znać. Strasznie mi na nim zależy, jak chcesz to mogę dać namiary na siebie Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: carnage visors the cure 07.07.03, 13:23 Gość portalu: aga napisał(a): > Greg > jeśli będziesz miał to daj jakoś znać. Strasznie mi na nim zależy, jak chcesz > to mogę dać namiary na siebie Uważaj Aga bo ten film to jest stary numer Grega na poderwanie niewinnych dziewcząt. )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frank Re: carnage visors the cure IP: 81.15.170.* 07.07.03, 16:23 miecio4 napisał: > Gość portalu: aga napisał(a): > > > Greg > > jeśli będziesz miał to daj jakoś znać. Strasznie mi na nim zależy, jak > chcesz > > to mogę dać namiary na siebie > > > Uważaj Aga bo ten film to jest stary numer Grega na poderwanie niewinnych > dziewcząt. > )) ...tym bardziej, że według większości źródeł ten film nie istnieje! )) Miał go nakręcić brat basisty The Cure, Richard Gallup, ale niestety coś mu się pokopało i wyszły tylko jakieś ruchome plamy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: carnage visors the cure IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.07.03, 18:25 Gość portalu: frank napisał(a): > miecio4 napisał: > > > Gość portalu: aga napisał(a): > > > > > Greg > > > jeśli będziesz miał to daj jakoś znać. Strasznie mi na nim zależy, ja > k > > chcesz > > > to mogę dać namiary na siebie > > > > > > Uważaj Aga bo ten film to jest stary numer Grega na poderwanie niewinnych > > dziewcząt. > > )) > > ...tym bardziej, że według większości źródeł ten film nie istnieje! )) > Miał go nakręcić brat basisty The Cure, Richard Gallup, ale niestety coś mu się > > pokopało i wyszły tylko jakieś ruchome plamy... Tak się złożyło, że rok temu nawiązałem kontakt mailowy z Lolem Tolhurstem, który ten film posiada. Ma mi go przesłać wraz z egzemplarzem debiutanckiej płyty Levinhurst. Inna sprawa czy mi prześle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: carnage visors the cure IP: *.*.*.* 08.07.03, 08:47 Po pierwsze to nie jestem taka znowu naiwna Po drugie żyje się raz Po trzecie straszenie mi na tym zależy więc jeśli jest jakiś cień szansy to skorzystam O ile oczywiście Greg zechce się podzielić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: carnage visors the cure IP: *.*.*.* 09.07.03, 09:29 Hej Greg odezwij się plizz czy mam cień szansy na carnage?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: carnage visors the cure IP: *.*.*.* 14.07.03, 13:26 wyciągam wątek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: carnage visors the cure IP: *.man.polbox.pl 14.07.03, 14:11 Gość portalu: aga napisał(a): > wyciągam wątek A ja wyciągnąłem kontakt mailowy do Lola z swego archiwum i delikatnie przypomniałem się w tej sprawie, jednak na razie bez odpwoedzi. Odpowiedz Link Zgłoś