michal.kowalewski 07.09.07, 01:06 Orientujecie się, czy reedycja powyższego DVD z ubiegłego roku ma poprawiony dźwięk w stosunku do pierwszego wydania? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eliks Re: Somewhere: Live At The Savoy Theatre 07.09.07, 10:06 to fajnie ze wszyscy wiedza ze taka byla... Odpowiedz Link Zgłoś
verybilingual Re: Somewhere: Live At The Savoy Theatre 07.09.07, 15:11 ja wiem, że była ;P W sumie mógłbym podpisać się pod pytaniem Michała. Savoy nie jest najwyższych lotów...nawet mój tata to zauważył, pytając się czy to nie jakiś pirat Chętnie bym zdobył nową wersje (z nową okładką min. prawda?), ale chyba w Polsce nie sprzedają Na allegro nie ma...puszukam w internecie, ale nie wiem czy sie znajdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
michal.kowalewski Re: Somewhere: Live At The Savoy Theatre 10.09.07, 12:21 verybilingual napisał: > Chętnie bym zdobył nową wersje (z nową okładką min. prawda?) Wydaje mi się, że okładka jest identyczna. Albo bardzo zbliżona (neon w każdym razie ten sam). Zaryzykowałem, kupiłem, jutro powinienem mieć. Odpowiedz Link Zgłoś
verybilingual Re: Somewhere: Live At The Savoy Theatre 10.09.07, 15:13 Ok fajnie Mam nadzieję, że podzielisz się swoimi wrażeniami i powiesz czy warto kupić czy nie PS - a co do okładki, to widziałem wersje gdzie na okładce jest Neil i Chris... (chyba jest to pełnie i powiększone zdjęcie które w tej pierwotnej wersji jest nam znane z tyłu okładki oryginału) Odpowiedz Link Zgłoś
michal.kowalewski Re: Somewhere: Live At The Savoy Theatre 13.09.07, 17:16 verybilingual napisał: > Ok fajnie Mam nadzieję, że podzielisz się swoimi wrażeniami i > powiesz czy warto kupić czy nie Powiem tak: warto, jeśli chce się skompletować wszystkie koncerty wydane na DVD. I dla oprawy koncertu, oczywiście. Natomiast miks dźwięku jest... Hmmm... Dziwny. Za dużo muzyki słychać z tylnych głośników. Jest tego zbyt dużo, by traktować to jako akustyczną odpowiedź sali. Ściszenie tyłu powoduje z kolei stłumienie reakcji publiki. A nie ma na płycie zwykłego, stereofonicznego zgrania. Niedoścignionym wzorcem miksu koncertu na DVD jest dla mnie "Confessions Tour" Madonny. Odpowiedz Link Zgłoś
ralph24 Re: Somewhere: Live At The Savoy Theatre 15.09.07, 12:54 Tak przy okazji...Czy ktos z was posiada moze moglby zaladowac na rapidshare plik audio z tego koncertu, jesli ma taka mozliwosc? Bylbym BARDZO wdzieczny Odpowiedz Link Zgłoś
1_and_1_make_5 Pliczek dla Raplh24 i nie tylko..... 16.09.07, 20:24 Witam, jest taka mozliwosc: *****share.com/files/56148212/Somewhere_-_Pet_Shop_Boys_In_Concert_by_1_and_1_make_5.rar ***** = rapid Pzdr 1_and_1_make_5 Ps. Ja mam pierwsze wydanie i dlatego nie pomagalem wczesniej... Odpowiedz Link Zgłoś
1_and_1_make_5 Przepraszam za blad w nicku ralph24... 16.09.07, 20:26 Witam, jak w temacie. Przepraszam raz jeszcze. Pzdr 1_and_1_make_5 Odpowiedz Link Zgłoś
ralph24 Re: Przepraszam za blad w nicku ralph24... 17.09.07, 13:55 No problem! Wielkie dzieki za SAVOY! ... Daloby sie moze umiescic na rapid rowniez material audio z MONTAGE? Wtedy mialbym komplet) Odpowiedz Link Zgłoś
1_and_1_make_5 Re: Przepraszam za blad w nicku ralph24... 17.09.07, 22:36 Witam, da rade, ale musisz uzbroic sie w cierpliwosc. Bedzie jutro lub pojutrze.... Pzdr 1_and_1_make_5 Odpowiedz Link Zgłoś
1_and_1_make_5 Montage_-_part_1 18.09.07, 22:57 Witam, jest dzisiaj czesc pierwsza a jutro(?) bedzie druga: *****share.com/files/56632411/Montage_-_Pet_Shop_Boys_In_Concert_by_1_and_1_make_5_part_1.rar Pzdr 1_and_1_make_5 Odpowiedz Link Zgłoś
1_and_1_make_5 Montage_-_part_2 19.09.07, 07:31 Witam, jest i czesc druga: *****share.com/files/56699243/Montage_-_Pet_Shop_Boys_In_Concert_by_1_and_1_make_5_part_2.rar Pzdr 1_and_1_make_5 Odpowiedz Link Zgłoś