Gość: Alutka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.07, 19:35 Robię i,preze w stylu lat 80tych. Poszukuję słynnych hitów muzyki disco z tamtych lat. Podajcie tytuły jakiś kawałków. Z góry dzięki ) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Janusz Re: Disco lata 80te, co polecacie ?! IP: *.adsl.inetia.pl 13.09.07, 20:28 Disco - nie moja działka. Jeśli chodzi natomiast o pop, pop-rock, rock z lat 80-tych to zapodałem kilka łagodnych utworów w poście Gosi dotyczącym muzyki na wesele. Jeżeli interesuje Cię tylko disco, dance itp. to polecam załogę ze stronki: www.80s.pl Tam masz wszystko włącznie z rankingami, dyskografią i życzliwą pomocą forumowiczów itd. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
marcinlet Re: Disco lata 80te, co polecacie ?! 14.09.07, 09:42 Lian Ross - Fantasy Fancy - Bolero, Flames Of Love, Lady Of Ice Sandra - Maria Magdalena C.C. Catch - I Can Lose My Heart Tonight Modern Talking - You're My Heart You're My Soul, You Can Win if You Want, Cheri Cheri Lady Blue System - Sorry Little Sarah, Love Me On The Rocks Bad Boys Blue - Kisses and Tears (My One and Only), Hungry for Love Alan Cook - Bad Dreams Taffy - I Love My Radio Fun Fun - Happy Station Gazebo - I Like Chopin Sabrina - Boys Spagna - Every Boy And Girl Styloo - Miss You Alba - Only Music Survives Daydream - In The Night, Crazy Baby's Gang - America Bronski Beat -Smalltown Boy Check Up Twins -Sexy Teacher Malcolm & The Bad Girls - Shoot Me Orlando Johnson - With Just A Kiss Winners - Freedom Valerie Dore - Lancelot The Twins - Love System Shy Rose - I Cry For You Mike Mareen - Love Spy Silver Pozzoli - Around My Dreams Lee Marrow - Shanghai Novecento - Movin' On New Order - Blue Monday Pet Shop Boys - Heart, Rent, West And Girls, Domino Dancing Miko Mission - How Old Are You Mex - Calling You Max Him - Japanese Girl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kędziorek Re: Disco lata 80te, co polecacie ?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.07, 10:27 Polecamy muzykę dyskotekową z lat 70 Odpowiedz Link Zgłoś
matt.cobosco Re: Disco lata 80te, co polecacie ?! 14.09.07, 15:18 Ja polecam coś całkiem świeżego, co brzmi jak gdyby zostało nagrane w latach osiemdziesiątych. Zespół się nazywa UNIVERSAL POPLAB, pochodzi ze Szwecji. Tu link do ich strony: www.universalpoplab.com/content/view/9/7/ Na podstronie "music" jest dziesięć, w większości bardzo przebojowych, nagrań. Sprawdź Odpowiedz Link Zgłoś