baro1000 24.09.07, 21:26 podajcie tytuly jakis nutek ktore wam sie podobaja moga byc to klasyki ale nie pogardze nowosciami pozdro i piszcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rock_angel Re: rock !! 25.09.07, 10:50 jesli o mnie chodzi to polecam Scorpionsow, nie bede wymienaic tytulow bo nie dosc ze jest ich od groma, to jeszcze ciezko by bylo wybrac kilka ulubionych, bo prawie wszystkie ich kawalki sa ekstra Odpowiedz Link Zgłoś
mlody-xxl Re: rock !! 25.09.07, 15:56 Polecam: Profanacja - link w sygnaturce. Alice in Chains Mad Seasons Soundgarden KAT i inne Szukać na youtube Odpowiedz Link Zgłoś
mlody-xxl Re: rock !! 25.09.07, 15:58 A jeszcze dodam Faith No More (warto posluchac chocby kawalka "Midlife crisis") Tomahawk Grinderman Slayer Sporo polskiego punka... Odpowiedz Link Zgłoś
sir_elmin Re: rock !! 25.09.07, 19:36 No, Scorpions ale i Michael Schenker solo - szczególnie "Into The Arena" \m/. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonia Re: rock !! IP: *.staffs.ac.uk 25.09.07, 20:38 hmm. mi sie zawsze nutka szesnastka podobala. choc cwiercnuta tez brzmi dum,nie Odpowiedz Link Zgłoś
sun_of_the_beach Re: rock !! 25.09.07, 22:26 A ja dla odmiany lubię nutkę mi, chociaż la też jest niezła... o rym mi wyszedł hihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oi Re: rock !! IP: *.staffs.ac.uk 25.09.07, 20:41 towers of london - chocby f*ck it up! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: rock !! IP: *.adsl.inetia.pl 25.09.07, 21:32 Ja polecam rock z lat 80 i 90-tych, tj. z czasów, kiedy liczył się jeszcze vocal ACCEPT "Metal Heart" www.youtube.com/watch?v=lOp8Zz50f6U "Balls to the Wall" www.youtube.com/watch?v=ph8kGPXOoUw BILLY IDOL - "Craddle of Love" - co za clip www.youtube.com/watch?v=xqtd4MkPB94 DEF LEPPARD "Rocket" www.youtube.com/watch?v=5o1G0GSiNQM "Let's Get Rocked" www.youtube.com/watch?v=ExcmsWO5c2M GARY MOORE: "Over the Hills and Far Away" www.youtube.com/watch?v=kLfNWH_wDIQ "After the War" www.youtube.com/watch?v=JdZ2Iz1CuMc INXS "Heaven Sent" www.youtube.com/watch?v=4fjWEk8LkdE "The Gift" www.youtube.com/watch?v=PCxJAKojrms IRON MAIDEN - "Be Quick or Be Dead" www.youtube.com/watch?v=8GC3O_2IQV4 JOE SATRIANI - "The Extremist" (cała płytka o takim tytule) www.youtube.com/watch?v=c29PI3mDnwY Duecik LITA FORD & OZZY - "Close My Eyes Forever" www.youtube.com/watch?v=Zy3fJ8Nmzyw MEGADETH - "Symphony of Destruction" www.youtube.com/watch?v=MZmPD6-vNVY RUSH - np. "Roll the Bones" www.youtube.com/watch?v=MXeUXLzD3o4 THE CULT "She Sells Sanctuary" www.youtube.com/watch?v=pieI3ctfMfM "Rain" www.youtube.com/watch?v=Xu9NQN8Ogv0 "Sweet Soul Sister" www.youtube.com/watch?v=nNobN73F2JY "Fire Woman" www.youtube.com/watch?v=E0coJxNgASs Pozdrawiam 80's & 90's rules! "Eddie" www.youtube.com/watch?v=zpkVt9XTdtg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dość gruby Re: rock !! IP: *.koba.pl 26.09.07, 19:31 Slade "Far Far Away" pl.youtube.com/watch?v=BVOvEl18Dmw T.Rex "Teenage Dream" pl.youtube.com/watch?v=btJQhV4FAxU The Rolling Stones "Beast Of Burden" pl.youtube.com/watch?v=PG2jZ42cnL4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dość gruby Re: rock !! IP: *.koba.pl 04.10.07, 20:30 To też jest niezłe: Joe Cocker "With A Little Help From My Friends" www.youtube.com/watch?v=r388PVI2iis Odpowiedz Link Zgłoś
malgorzata11975 Re: rock !! 20.12.16, 18:51 Last of The Real - Masquerade www.youtube.com/watch?v=o6BgBrffnCQ MIAZGA - POLECAM! Odpowiedz Link Zgłoś