pizmak31 Re: Umawiamy sie 18.07.03, 12:06 Wlasnie, mi sie kliknelo za szybko. Bilety ma Jan0, czyba, wiec moze umowmy sie jutro o 7.30 - 7.35 pod kasa numer jeden na dworcu Centralnym w Warszawie i stamtad pojdziemy na peron. Dziekuje za uwage. Ais, bierz magnetofon. Odpowiedz Link Zgłoś
cannonball1 Re: Umawiamy sie 18.07.03, 12:20 Czy ais jest psychicznie przygotowana na to, że nie śpi w hotelu-internacie? Odpowiedz Link Zgłoś
cannonball1 Re: Umawiamy sie 18.07.03, 12:21 No i się wydało, że cannonball1 to dawny cze. Oj nieładnie, nieładnie, cze. Tak się podszywać. Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: Umawiamy sie 18.07.03, 12:25 Kurcze Cze! A ja tak myslalam, jaki ten cannonball to fajny facet! Tak nas wszystkich zrobic w konia. Ais jeszcze nic nie wie, musisz jej powiedziec, chyba ze w hotelu bedzie wolna jedynka. Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Umawiamy sie 18.07.03, 12:28 pizmak31 napisała: > Kurcze Cze! A ja tak myslalam, jaki ten cannonball to fajny facet! Tak nas > wszystkich zrobic w konia. Fajnie, fajnie, nawet mi piwo postawiłaś, he, he. Ilhan też mnie pochwalił. A vulture, i słusznie, zganił za głupoty o Deep Purple. Ais jeszcze nic nie wie, musisz jej powiedziec, > chyba ze w hotelu bedzie wolna jedynka. Chyba, że bądzie wolna jedynka... Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan faster than a cannonball 18.07.03, 13:05 cze67 napisał: > Fajnie, fajnie, nawet mi piwo postawiłaś, he, he. Ilhan też mnie pochwalił. A > vulture, i słusznie, zganił za głupoty o Deep Purple. No, pamiętam, mądrześ napisał. Kurde, dobra, nic nie powiemy, Czennonballu167. Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: faster than a cannonball 18.07.03, 13:09 ilhan napisał: > No, pamiętam, mądrześ napisał. Kurde, dobra, nic nie powiemy, Czennonballu167. A mówcie, mówcie, cannonballa się nie wstydzę! Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: faster than a cannonball 18.07.03, 13:12 cze67 napisał: > ilhan napisał: > > > No, pamiętam, mądrześ napisał. Kurde, dobra, nic nie powiemy, > Czennonballu167. > > A mówcie, mówcie, cannonballa się nie wstydzę! No dobra, ale teraz musisz napisać skąd się wziął ten nick. Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: faster than a cannonball 18.07.03, 13:13 ilhan napisał: > No dobra, ale teraz musisz napisać skąd się wziął ten nick. A może rozpiszę na ten temat konkurs? Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: faster than a cannonball 18.07.03, 13:14 cze67 napisał: > ilhan napisał: > > > No dobra, ale teraz musisz napisać skąd się wziął ten nick. > > A może rozpiszę na ten temat konkurs? Moim zdaniem to na pewno chodzi o Beatlesów. Tylko jeszcze nie wiem dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: faster than a cannonball 18.07.03, 13:17 ilhan napisał: > Moim zdaniem to na pewno chodzi o Beatlesów. Tylko jeszcze nie wiem dlaczego. Wrong. Nie samymi Beatlesami cze żyje... Odpowiedz Link Zgłoś
vulture nowy lepszy (?) cze 18.07.03, 13:23 Od zespołu Supercrap, eeee Supertramp? A o Deep Purple proszę mi głupot nie pisać bo poszczuję fankami Brightman. Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Rozwiązanie cannonballowego konkursu 18.07.03, 16:46 Jak zwykle nadeszło około 2 tysięcy odpowiedzi. Niestety, żadna z nich nie jest prawidłowa. Rozwiązanie brzmi: Cannonball to mój ulubiony utwór zespołu The Breeders. Niedawno ściągnąłem teledysk tego utworu... Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: Rozwiązanie cannonballowego konkursu 18.07.03, 16:52 Wiedzialam, ze to jakiegos zespolu na B. wiedzialam, szkoda, ze nie wyslalam odpowiedzi... Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: Umawiamy sie 18.07.03, 13:16 Ale brader, czy wraz ze zmiana nicka, zaszla tez w Tobie jakas wewentrzna zmiana? Lub zewnetrzna? Krotko mowiac, czy poznam Cie na dworcu w Gdansku? Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Umawiamy sie 18.07.03, 13:18 pizmak31 napisała: > Ale brader, czy wraz ze zmiana nicka, zaszla tez w Tobie jakas wewentrzna > zmiana? Lub zewnetrzna? Krotko mowiac, czy poznam Cie na dworcu w Gdansku? Nie zaszła. Nadal jestem łysy, garbaty, mam trzy krótkie nogi i sześć palców u rąk. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Piżmak 18.07.03, 13:24 Poznasz go po koszulce z Santorką. Jest lato i nie będzie mógł na nią zarzucić tego ciężkiego futra z norek. Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Czy mam rozumieć... 18.07.03, 13:56 ..że śpię na dworcu ? Nie jadę. o. Sami se bierzcie magnetofon. Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 jak chcesz mnie w...ć 18.07.03, 14:05 to jesteś bardzo blisko. Możesz darować sobie typowo babską histerię na jakieś pięć kurwa minut? Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: jak chcesz mnie w...ć 18.07.03, 14:14 Przykro mi że jako baba miewam czasem babskie reakcje.Sprawdź pocztę. Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: jak chcesz mnie w...ć 18.07.03, 14:19 Spisz u Cze ze mna w przypadku gdy nie bedzie miejsca w hotelu. Albo Ilus spi u Cze ze mna, jak Ty chcesz w hotelu.. A moze wszyscy znajda miejsca w hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: jak chcesz mnie w...ć 18.07.03, 14:22 Wiesz, trochę idiotycznie się czuję. Trochę szkoda , że się o tym dowiaduję przez przypadek.Nie znoszę takich akcji, mówię poważnie.Ale trudno, life is brutal.Może to jeszcze nie czas na mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: Umawiamy sie 18.07.03, 14:27 Wiesz, tez powaznie, zajrzyj do poczty, i nie karz mi, zebym miala z Twojego powodu poczucie winy. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture zamorduję was 18.07.03, 14:31 Ja nie muszę spać w hotelu, jeśli to stanowi jakiś problem. Tylko się przestańcie żreć i histeryzować, bo inaczej wam porozbijam płyty Phila Colinsa na głowie, kurwa. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
homohedonistus Mieciu! 18.07.03, 14:36 Toż to lepsze niż 'Klan' i 'Złotopolscy' razem wzięci! Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: zamorduję was 18.07.03, 14:37 Vul, sytuacja opanowana, wszystko powoli wraca do normy. wszyscy jutro sie stawia o 7.30 na dworcu. Pijemy, przeklinamy, sluchamy Slejera, jestescie zajebisci, kocham Was Jerzy Urban - I'll always take the roundabout way Waiting on the rain For I was born with a habit, from a sign The habit of a windswept thumb And the sign of the rain It's started raining Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: zamorduję was 18.07.03, 14:42 Tak jest, sytuacja w miarę opanowana. Dziekuję Piżmaku. Zgadzam się, poniosły mnie emocje, ale zrozumcie, że to jest mój pierwszy wyjadzd dalej niż 10 km od domu po wyjściu z choróbska i jeszcze każda taka akcja powoduje, że zaczynam się czuć kuresko niepewnie...i trochę panikuję wtedy - nie histeryzuję ale właśnie panikuję, uciekam... Spróbujcie to kurwa jakoś zaakceptowac, w końcu każdy z nas miewa chore akcje. Such is life. Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: zamorduję was 18.07.03, 15:13 Aislin, a jak u Ciebie z miłością do kotów? Bo ja mam dwa. Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Prognoza pogody 18.07.03, 15:30 cze67 napisał: > W Gdansku zapowiada się nie niezłą burzę. O jedno nie za dużo. Będzie burza - po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture co do burzy 18.07.03, 16:26 cze67 napisał: > O jedno nie za dużo. Będzie burza - po prostu. W tym miejscu chciałem polecić nowego Steve'a Hacketta, "To Watch The Storms". Odpowiedz Link Zgłoś
agentcooper apropo kocurkow 18.07.03, 15:29 cze67 napisał: > Aislin, a jak u Ciebie z miłością do kotów? Bo ja mam dwa. moze ktos chce 3miesiecznego bialego kotka w czarne ciapki ? Jest bardzo towarzyski, grzeczny i nie rozrabia. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture ejdżent co ty bredzisz 18.07.03, 16:31 agentcooper napisał: > moze ktos chce 3miesiecznego bialego kotka w czarne ciapki Przecież od razu widać, że to nie kot, tylko dalmatyńczyk. Odpowiedz Link Zgłoś
agentcooper hmmmmm..... 18.07.03, 17:03 vulture napisał: > agentcooper napisał: > > moze ktos chce 3miesiecznego bialego kotka w czarne ciapki > > Przecież od razu widać, że to nie kot, tylko dalmatyńczyk. wiesz, moze masz i racje....przeciez kotki nie szczekaja....A swoja droga dziekuje wszystkim za zrozumienie i las rak. W zwiazku z brakiem chetnych do adopcji przyrzadze z kotka dalmatynczyka jakas wykwintna potrawke na kolacje. Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 Re: hmmmmm..... 18.07.03, 17:26 Tylko pamiętaj, żeby dokupić do tej wykwintnej potrawy równie wykwintne i ekskluzywne wino Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: zamorduję was 18.07.03, 15:37 To do kurwy nędzy trzeba było tak od razu ))))))) Teraz mam 1, miałam też dwa.... Mój obecny nosi w dodatku imię jednego z uczestników zlotu.... Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: zamorduję was 18.07.03, 15:38 aislinn napisała: > Teraz mam 1, miałam też dwa.... Mój obecny nosi w dodatku imię jednego z > uczestników zlotu.... Kot Czesław? Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: zamorduję was 18.07.03, 15:39 A nie, Czesio to on ma w rodowodzie, bo to arysKOTrata, ale na co dzień to jest po prostu Kuba He he czyli Cze z Ilusiem w jednym... ciekawe połączenie.... Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: zamorduję was 18.07.03, 15:57 aislinn napisała: > A nie, Czesio to on ma w rodowodzie, bo to arysKOTrata, ale na co dzień to jest > po prostu Kuba Chciałem powiedzieć, że nie mam Czesio w rodowodzie. Odpowiedz Link Zgłoś