Gość: Meehow IP: *.broker.com.pl / 172.16.0.* 22.07.03, 07:38 no, zobaczymy... czy rozczarowanie będzie tak duże jak w przypadku 4 jeźdźców z Miasta Aniołów? Niech zyje internet, sciągam tą płytkę... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cannonball1 Re: Jane's Addiction 22.07.03, 12:36 a ja po otrzymaniu wypłaty natychmiast biegnę do sklepu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MoleR Re: Jane's Addiction IP: *.bci.net.pl 22.07.03, 14:14 Tyle lat na to czekałem...Wielki dzień nastał...Jane's Addiction z nową płytą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cantona Re: Jane's Addiction IP: *.pila.sdi.tpnet.pl 22.07.03, 14:45 cannonball1 napisał: > a ja po otrzymaniu wypłaty natychmiast biegnę do sklepu!!! 12 lat!!!!!!!!! mam łzy w oczach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cantona kawał gnoja z Ciebie-meehow IP: *.pila.sdi.tpnet.pl 22.07.03, 17:40 czekasz 12 lat cieszysz sie i idziesz gnoju na łatwizne. jesteś złodziejem !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irman Re: Jane's Addiction 'Strays' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.03, 20:35 Moim zdaniem płyta jest świetna.Gdyby wszystkie kapele wracały w takim stylu byłoby pięknie. Tyle lat minęło,oni grają swoje,a mimo to brzmi to świeżo.Nie spodziewałem się,że tak to wyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
kollapsky Re: Jane's Addiction 'Strays' 23.07.03, 10:05 wczoraj kupiłem, przesłuchałem. ogólnie stare, dobre Jane's Addiction. polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KempioR Re: Jane's Addiction IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.03, 21:13 WIELKIE POSIEDZENIE W OBRONIE ROCK RADIA 93,6 Jeżeli chcesz, żeby Rock Radio przetrwało to koniecznie przyjdź w sobotę do Parku Chorzowskiego, na Wielkie Posiedzenie w obronie Rock Radia! Weź ze sobą radio, termos i kanapki, będziemy tam siedzieć do oporu! Powiedz kumplom, że zbieramy się już o 12:00, w najbliższą sobotę, 26 lipca na Polach Marsowych! Jeśli będzie nas dużo zwrócimy uwagę na działania Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji, która bezpodstawnie chce zamknąć Rock Radio 93,6! www.rockradio.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: perry :D IP: *.acn.pl 24.07.03, 00:00 Senores y senoras! Nosotros tenemos mas influencia con sus hijos que tu tiene. Pero que queremos. Creado y regado de Los Angeles - JUANA'S ADDICTION!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: :D 24.07.03, 09:29 Gość portalu: perry napisał(a): > Senores y senoras! Nosotros tenemos mas influencia con sus hijos que tu tiene. Pero que queremos. Creado y regado de Los Angeles - JUANA'S ADDICTION!!! Oj tak, oj tak! Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: :D 24.07.03, 13:01 W trafficu nie maja plyty, dziady jedne. W przyszlym tygodniu, moze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Jane's Addiction 'Strays' IP: 217.8.178.* 24.07.03, 14:20 plyty nie znam ale musze poznac... jak dla mnie J'sA to niezwykly zespol... 3 poprzednie plytki to jak lizanie po nogach boga muzyki... ciekawe czy J'sA "zmiekna" tak jak RHCP od czasu "Californication"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielon Błąd ortograficzny IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 24.07.03, 23:30 Tylu Was przeczytało ten artykuł i nikt nie zwrócił uwagi na błąd ortograficzny znajdujący się w zdaniu "...organizacją zajmującą się monitorowaniem produktów przemysłu muzycznego pod kontem ich ewentualnej ..". Proszę zwrócić uwagę na KONT. Błąd ten występował też w "wydaniu drukowanym", dzwoniłem do redakcji ale widać, że wszystkim to zwisa. A płyta jest bombowa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Jane's Addiction 'Strays' IP: 217.8.178.* 29.07.03, 08:38 ... ach three days to jest zajeb... kawalek!!! Odpowiedz Link Zgłoś