Dodaj do ulubionych

Podpisy przeciw paradzie wolnosci (fuck techno)

IP: *.icpnet.pl 26.07.03, 18:00
Na tym watku zbieram podpisy przeciwko Pardzie Wolnosci(fuck techno). I prosze bez argumentow w stylu "a ty masz wolny wybur i wcale nie musisz sluchac". Ludzie tego wolnego wyboru nie mam w promieniu 3km ao parady. i esenssa tego postu:
FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO, FUCK TECHNO,

nie zebym byl nietolerancyjny ale FUCK TECHNO !!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Max Re: Podpisy przeciw paradzie wolnosci (fuck techn IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.03, 18:53
      Ja sie podpisuje (choc nie jestem z Łodzi).
    • Gość: jutro Re: Podpisy przeciw paradzie wolnosci (fuck techn IP: *.nrockv01.md.comcast.net 26.07.03, 18:57
      ahahahahha
    • arturox Re: Podpisy przeciw paradzie wolnosci (fuck techn 26.07.03, 19:06
      Gość portalu: BeMBeN napisał(a):

"a ty masz wolny wybur i wcale nie musisz sluchac"
      tez masz "wybur" mistrzu: kieszonkowy slownik ortograficzny za 9 pln albo
      trzytomowy za 155 tongue_out
    • Gość: Sugar Kim jest BeMBeN? IP: *.retsat1.com.pl 26.07.03, 19:14
      To wnuk Kropiwnickiego. Razem chodzą na pasterki. Zawodowo człowiek podpisujący
      się "BeMBeN", piastuje nic nie znaczące, bardzo wysoko opłacane stanowisko
      w Urzędzie Miasta Łodzi, które załatwił wnukowi dziadzio. Więcej szczegółów na:

www.kropaszenko.prv.pl

oraz na anty-kropiwnicki front:

forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=12254

Nienawiść do wnuków, pociotków i reszty rodziny Kropaszenki !!!

God Fucks You All !!!
      • Gość: BeMBeN Re: Kim jest BeMBeN? IP: *.icpnet.pl 26.07.03, 23:23
        Adam Mendel milo mi mieszkam se o niedawna w pieknym miescie zwanym Poznaniem. A w lodzi bywam czesto, bo tam mam rodzinke. A dalej to stawa o ochronie danych osobowycha. pozatym sprawdz moj ip *.icpnet.pl to provider na poznan

Z glebokim powarzaniem
        BeMBeN
        ---
        Techno nie oglupia, tych ktorzy tego sluchaja nie da sie oglupic!!!!
      • Gość: jutro Re: Kim jest BeMBeN? IP: *.nrockv01.md.comcast.net 27.07.03, 02:21
        And who the fuck is Sugar? Man stop insulting everyone on this forum or i'll
        fucking beat your ass up. umiesz po angielsku, cukiereczku?
        • Gość: Sugar Response dla emigranta IP: *.retsat1.com.pl 27.07.03, 09:10
          Gość portalu: jutro napisał(a):

> And who the fuck is Sugar? Man stop insulting everyone on this forum or i'll
          > fucking beat your ass up. umiesz po angielsku, cukiereczku?

Kiedyś prowadziłem długie i zażarte pojedynki słowne na tym forum, ale z
          różnych wzgledów z nich zrezygnowałem. Oznacza to, iż bez wzgledu na to co
          napiszesz i tak ci nie odpowiem.

1. nie trzeba wcale wyjeżdzać za granicę żeby umieć po angielsku, ale rozumiem
          że to jedyna zaleta jaką posiadasz, dlatego nie omieszkałeś się nią pochwalić.
          Chociaż nie, sorry! Umiesz jeszcze uruchomić internet.

2. Co do pobicia mnie, to żywię głęboką nadzieję na to że wkrótce przyjedziesz
          do Łodzi i tego dokonasz. Wtedy faktycznie byłbyś gościu. Jeśli nie, to daruj
          sobie te dziecinnie prymitywne anonimowe pogruszki przez anonimowe forum.
      • Gość: Sugar Response dla Bembenka IP: *.retsat1.com.pl 27.07.03, 09:26
        W przeciwieństwie do ciebie nie nienawidzę techno. Techno jest mi całkowicie
        obojętne. Ale nie są obojętne mi beznadziejnie głupie posty na temat mojego
        miasta, wygłaszane przez ludzi spoza niego (a w szczególności z pyrowa).

DLACZEGO jestem obrońcą parady?

Ponieważ ma ona miejsce w Łodzi. A Łódź powoli i nieuchronnie stacza się na dno.
        Spowodowane jest to przez działania wszystkich kolejnych ekip
        samorządowych "kierujących" miastem, które koncentrują się tylko i wyłącznie na
        inwestowaniu miejskich pieniędzy w przedsięwzięcia prywatne, ewentualnie na
        beztroskim ich marnowaniu. Wszystkie dotychczasowe (tzn. rządzące Łodzią po
        roku `89) kolejno zaprzepaszczały szanse na rozwój miasta i bezsłowa godziły
        się na przekształcanie go w jeden wielki hipermarket.

Zdaję sobie w pełni sprawę, że sytuacja gospodarcza Polski i Europy (w
        szczególności Europy Wschodniej) nie sprzyjała odbudowie łódzkiego przemysłu i
        infrastruktury, jednakże - podkreślam to poraz kolejny - nic nawet nie
        spróbowano zrobić aby to odmienić. Stąd też wzrastająca bieda wśród mieszkańców
        miasta, rosnąca frustracja, malejące poczucie bezpieczeństwa i w konsekwencji
        wzrost nienawiści.

Z czego Łódź stała się znana w ostatnim czasie? Z łowców skór, z beczek pełnych
        martwych dzieci, kopania ludzi po głowie i nagrywaniu i udostępnianiu tego w
        necie. Z zatrzymania wicewojewody, który zarządzał kolejnej lokalnej mafii.
        Nie należy również zapominać o słynnej ŁÓDZKIEJ ośmiornicy i o ex Naczelniku
        Izby Skarbowej zgarniętym za fenomenalne łapówki.

Kiedyś Łódź była znana jeszcze z mistrzów Polski w piłce nożnej - ŁKSu i Widzewa
        Dziś ŁKS walczy o przetrwanie w II lidze, a Widzew toczy agonia i niemożliwość
        zebrania 300 000 PLN (vide Cezary Trybański, pierwszy polski koszykarz w NBA,
        ma gwarantowany kontrakt na ponad 4 000 000 $ płaconych przez trzy lata).

JEDYNĄ POZYTYWNĄ RZECZĄ KTÓRA WYRÓZNIAŁA ŁÓDŹ była... Parada Techno.

Natomiast człowiek podpisujący się bęben napisał: że dobrze że nie ma w Łodzi
        parady, bo on nie lubi techno.

Brawo BeMBeN! Ty jak coś powiesz to już chuj! Trudno z tobą polemizować!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka