pharoah 07.11.07, 01:02 www.youtube.com/watch?v=IYVK0OHCD3Q Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
herwig Re: OH ! PHAROAH SPEAK 07.11.07, 08:38 Jack DeJohnette w kinie "Lot" Swidnik, dzisiaj o 17:00. Odpowiedz Link Zgłoś
pharoah Re: OH ! PHAROAH SPEAK 09.11.07, 01:41 Jaki był koncert opowiem,gdy znajdę trochę czasu...Dziś,sorry...wczoraj Jack De Johnette grał w Warszawie...Był ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś
pharoah Re: OH ! PHAROAH SPEAK 27.01.08, 00:49 Pharoah gra trasę ... www.pharoahsanders.net/ Odpowiedz Link Zgłoś
pharoah Re: OH ! PHAROAH SPEAK 15.02.08, 20:19 Miałem "masterplan"-pojechac na koncert Sandersa do Londynu... Niestety nie udało się... Oto dwa fragmenty występu w londyńskim Jazz Cafe: <object width="425" height="355"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/cYjq9b0wQ1g&rel=1"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="www.youtube.com/v/cYjq9b0wQ1g&rel=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object> <object width="425" height="355"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/9WTp64kUrK4&rel=1"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="www.youtube.com/v/9WTp64kUrK4&rel=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object> MASAKRA ... jak zwykle... Odpowiedz Link Zgłoś
pharoah Re: OH ! PHAROAH SPEAK 20.03.08, 17:10 FARAON HAS A MASTERPLAN: SPAKOWAC SZESC BUTELEK "FINLANDII" I POJECHAC DO FINLANDII-26 KWIETNIA PHAROAH SANDERS GRA TAM KONCERT...NIC NIE WIADOMO,ZEBY MIAL WYSTAPIC JESZCZE GDZIES W TYM ROKU...ANI WCZESNIEJ,ANI POZNIEJ...JA LICZę ,ZE PAN MARIUSZ ADAMIAK OPRZYTOMNIEJE I SCIAGNIE PHARAOH'A NA WSJD W TYM ROKU...JEST NAM TO WINIEN!!!! ZA KONCERT Z KROLIKARNI ,NA KTORYM SANDERSA ZABRAKłO,CHOC BYł ANONSOWANY... Odpowiedz Link Zgłoś
pharoah Re: OH ! PHAROAH SPEAK 20.03.08, 17:14 chyba warto zaprosic muzyka,ktory jest w takiej formie...<object width="425" height="355"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/9WTp64kUrK4&hl=en"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="www.youtube.com/v/9WTp64kUrK4&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object> Odpowiedz Link Zgłoś
pharoah Re: OH ! PHAROAH SPEAK 09.04.08, 19:46 Pharoah gra w Finlandii 26 kwietnia,potem we Wloszech ,w Udine 25 czerwca...26,27,28 czerwca w słynnym klubie Ronnie Scott'a w Londynie...2 lipca na festiwalu jazzowym w Lublanie...ach,moc pojechac, do ktoregos z tych miejsc byloby wspaniale... Na razie pozostaje you tube: ljubljana jazz festival 1981:www.youtube.com/watch?v=pnNCJ881QjM Odpowiedz Link Zgłoś
pharoah Re: OH ! PHAROAH SPEAK 23.07.08, 20:44 Wszystkich zainteresowanych,a szczegolnie tych spedzających wakacje w Serbii,Chorwacji lub okolicach,informuję,ze "vizuelno atraktivni Fero Sanders"gra koncert 25 lipca w Belgradzie.To już za dwa dni.Od siebie dodam,ze "Fero" jest takze audielno atraktivni...cha,cha...uśmialem się...nie jestem pewien tylko,czy forma "audielno"jest poprawna...to taki moj neologizm... A tu link:www.serbiatouristguide.com/live/Events?contentId=666 Odpowiedz Link Zgłoś
jazzfoxy Re: OH ! PHAROAH SPEAK 23.07.08, 20:55 Oh Pharoah odnalazłeś się? Gdzieś Ty był? Wybierasz się na ten koncert? Odpowiedz Link Zgłoś
pharoah Re: OH ! PHAROAH SPEAK 23.07.08, 21:52 jazzfoxy napisała: > Oh Pharoah odnalazłeś się? Gdzieś Ty był? > Wybierasz się na ten koncert? Nie odnalazlem siębo sie nie zgubilem...Bylem tam gdzie zawsze...Jakos mi sie nie chciało zagladac na forum...Brak czasu itp. Do Belgradu sie nie wybieram,bo planuję w tym czasie zobaczyc innego giganta saksofonu tenorowego-wszak 26.07. na warszawskiej Starowce wystapi "the great Archie Shepp"...Postaram sie tam byc... Odpowiedz Link Zgłoś
jazzfoxy Re: OH ! PHAROAH SPEAK 24.07.08, 09:32 pharoah napisał: > jazzfoxy napisała: > Do Belgradu sie nie wybieram,bo planuję w tym czasie zobaczyc innego giganta > saksofonu tenorowego-wszak 26.07. na warszawskiej Starowce wystapi "the great > Archie Shepp"...Postaram sie tam byc... W takim razie będę Cię wypatrywać w tłumie Odpowiedz Link Zgłoś
winoman Re: OH ! PHAROAH SPEAK 27.07.08, 01:02 > W takim razie będę Cię wypatrywać w tłumie W której części tłumu byłaś? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
jazzfoxy Re: OH ! PHAROAH SPEAK 27.07.08, 10:31 winoman napisał: > W której części tłumu byłaś? W pierwszym "stojącym" rzędzie, na wprost sceny. A Ty? Pharoah mam nadzieję, że byłeś, bo ten koncert to była MASAKRA! Odpowiedz Link Zgłoś
winoman Re: OH ! PHAROAH SPEAK 27.07.08, 10:53 > W pierwszym "stojącym" rzędzie, na wprost sceny. A Ty? Trzeci-czwarty "stojący", trochę "w tył na lewo" od Ciebie zapewne. Widziałaś takiego faceta z bródką ok 215 cm wzrostu? To nie ja , ale ja byłem obok, po jego lewej. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
jazzfoxy Re: OH ! PHAROAH SPEAK 27.07.08, 11:11 winoman napisał: > > W pierwszym "stojącym" rzędzie, na wprost sceny. A Ty? > > Trzeci-czwarty "stojący", trochę "w tył na lewo" od Ciebie zapewne. Widziałaś > takiego faceta z bródką ok 215 cm wzrostu? To nie ja , ale ja byłem obok, p > o > jego lewej. > > Pozdrawiam! Nie widziałam żadnego faceta, oprócz tych przystojniaków na scenie Odpowiedz Link Zgłoś
winoman Re: OH ! PHAROAH SPEAK 27.07.08, 01:01 > planuję w tym czasie zobaczyc innego giganta > saksofonu tenorowego-wszak 26.07. na warszawskiej Starowce wystapi "the great > Archie Shepp"...Postaram sie tam byc... I jak, byłeś? Moje dywagacje tu: winogranie.blog.pl/archiwum/index.php?nid=13713588 Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
pharoah Re: OH ! PHAROAH SPEAK 10.09.08, 01:01 winoman napisał: > > planuję w tym czasie zobaczyc innego giganta > > saksofonu tenorowego-wszak 26.07. na warszawskiej Starowce wystapi "the g > reat > > Archie Shepp"...Postaram sie tam byc... > I jak, byłeś? > > Moje dywagacje tu: > winogranie.blog.pl/archiwum/index.php?nid=13713588 > Pozdrawiam! > Niestety...koncert Archie'ego Sheppa musze dopisac do dlugiej listy koncertów,na ktorych nie bylem,a bardzo chcialem byc... Dzięki,winoman za relację....dzieki niej moglem sobie wyobrazic jak bardzo masakryczny byl to koncert...a dzieki you tube i jakiejs dobrej duszy...moglem zobaczyc i uslyszec,ze mam czego zalowac... www.youtube.com/watch?v=dNJliim5-xQ&feature=relatedPozdrawiam.Faraon. Odpowiedz Link Zgłoś
pjetrek29 Re: OH ! PHAROAH SPEAK 10.09.08, 17:29 cześć Faraonie, miło Cię znowu czytać pozdr, p Odpowiedz Link Zgłoś
pharoah Re: OH ! PHAROAH SPEAK 21.09.08, 00:19 pjetrek29 napisał: > cześć Faraonie, miło Cię znowu czytać pozdr, p vice versa Faraon Odpowiedz Link Zgłoś