Gość: Asia IP: *.swic.dialup.inetia.pl 28.07.03, 16:58 Już w listopadzie, ktoś się wybiera? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konrad_socha Re: Koncert Madredeus 28.07.03, 17:00 . a jak w okolicach Łodzi to ja z przyjemnością by trochę się wyciszyc na poczatku kolejnego roku akademickiego . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Koncert Madredeus IP: *.swic.dialup.inetia.pl 29.07.03, 16:40 Szalenie mi przykro, ale ani blisko Gdańska, ani Łodzi. Z informacji na teraz w Spodku w Katowicach. Ale kto wie, do listopada masa czasu. Pozdrawiam was serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madża Re: Koncert Madredeus IP: *.adm.uni.wroc.pl 30.07.03, 10:34 Jeśli rzeczywiście w Spodku w Katowicach to ja z pewnością przyjdę. Byłam już na ich koncercie w Kazimierzu Nad Wisłą i było przepięknie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Koncert Madredeus IP: *.swic.dialup.inetia.pl 30.07.03, 17:30 To bardzo się cieszę, bo boję się, że może się nie odbyć, bo Spodek jest dużym obiektem, a nie wiem czy wiele tysięcy ludzi się zjawi. Więc do zobaczenia w listopadzie... Odpowiedz Link Zgłoś
pirx13 Re: Koncert Madredeus 30.07.03, 17:58 coś mi się nie chce wierzyc w Madredeus w Spodku, za duża sala na taką muzyke, a jeżeli to ma być listopad w Katowicach, to zastanawiam się czy nie będzie to w ramach festiwalu Ars Cameralis, a wtedy to ten koncert odbyłby się raczej w GCK albo Teatrze Ślaskim, oczywiscie to są wszystko moje przypuszczenia Odpowiedz Link Zgłoś