Dodaj do ulubionych

Makowiecki - czyli czy Idol wykreuje idola

31.07.03, 12:14
Co sadzicie? Bylam ostatnio na jego koncercie... Teksty
jakies nielogiczne i jakby o niczym, muza na jedno
kopyto... Czy programy rozrywkowe, w ktorych
teoretycznie sami mamy wybierac naszych faworytow maja
szanse rzeczywiscie stworzyc idola???
Obserwuj wątek
    • vulture Re: Makowiecki - czyli czy Idol wykreuje idola 31.07.03, 12:21
      Zajebisty jest idol, pozujący na rockmana, który nie umie jednocześnie grać na
      gitarze i śpiewać. Gdy leci tekst, pan M. przestaje pracować łapkami na
      gitarze, bo jest zajęty śpiewaniem, i na odwrót. Moim idolem już jest.
    • Gość: mimi Re: Makowiecki - czyli czy Idol wykreuje idola IP: *.lodz.dialog.net.pl 31.07.03, 12:34
      Makowiecki... mhm...
      Trudno mi cokolwiek o nim powiedziec. Na pewno, jak już było wczesniej
      wspomniane nie potrafi połączyć gry na gitarze i śpiewu. Wydaje mi się, że
      mogłoby sie zrobić z niego całkiem niezłego wokalistę. Ale jak na razie to jest
      chyba nie mozliwe. Idol jest smiesznym programem. Były już dwie edycje a żadna
      z występujących tam osób nie pokazała niczego dobrego. No, może niejaka Ania
      Dąbrowska. A wracając do postaci Makowieckiego - pewnie jakieś małolaty za nim
      sikają i zrobiłyby wszystko by go choćby dotknąć. Fuj, jak ja nie lubie takich
      facetów...BLE...
      • login_logout Re: Makowiecki - czyli czy Idol wykreuje idola 31.07.03, 12:44
        Makowiecki,olejny "produkt" Idola.
        • login_logout Re: Makowiecki - czyli czy Idol wykreuje idola 31.07.03, 12:44
          kolejny znaczy się,ale olejny też,hihismile))
          • aric Re: Makowiecki - czyli czy Idol wykreuje idola 31.07.03, 13:04
            Ja bym dodał, koleisty-oleisty.smile
            A wracając do idolotworów pomniejszych, to Hanna Stach w Pomatonie wyladował i
            cos z Pilichowskim tworzy.
            Jedyne na co czekam to jakieś wieści o Stępień. Ale obawiam się co z niej
            zrobią.sad
            • vulture Re: Makowiecki - czyli czy Idol wykreuje idola 31.07.03, 13:22
              aric napisał:

> A wracając do idolotworów pomniejszych, to Hanna Stach w Pomatonie wyladował
              i
              > cos z Pilichowskim tworzy.

O, czyli będzie nowa Sylwia Wiśniewska smile)))))))))))))))))
              • cze67 Re: Makowiecki - czyli czy Idol wykreuje idola 31.07.03, 15:31
                Dla porządku - o Makowieckim rozmawialiśmy m.in. tu:

www1.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=78&w=4020724&a=4020724
                tu:

www1.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=78&w=5808091&a=5808091
                i tu:

www1.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=78&w=4260204&a=4260204
    • Gość: Angel :) Re: Makowiecki - czyli czy Idol wykreuje idola IP: *.Zabrze.Net.pl 01.08.03, 13:16
      O to już przesada... Z tymi małolatami sikajacymi w majtki!! Nie powiem, mam
      14 lat,należę do Fc, chciałabym spotkać Makosa, ale nic na siłę.. Na pewno nie
      uwiesiłabym mu się na szyi, nie zdzierała z niego koszulki!! Ja wiem że
      niektórzy tak robią, ale trzeba to po prostu zignorować..
      Co do tej gitary: gość wie, co robi, a poza tym jest młody i jeszcze się wiele
      musi nauczyć.. A poza tym nie chciałbym usłyszeć was w roli rockmanów i
      piosenkarek uncertain Naprawdę.. Macie niskie poczucie co do wartości piosenek..
      Teksty Maka może i są o błahych sprawach, ale są spontaniczne, a nie takie
      wydzieranie się: "ja cię kocham, a ty mnie nie, zabiję się, bo tylko ty
      nadajesz sens memu życiu, oł bejbe!!".. Mnie np. piosenki Maka pozwalają sie
      odpręzyc, odganiają chandrę.. Świetnie się dzieki nim czuję.. Jak tylko mam
      doła- puszczam numer 12 z płytki smileNotabene, bardziej mnie dobijają teksty
      Eweliny Flinty.. Przy nich mam jeszcze większą chandrę.. Czasami ich nie
      rozumiem, nie wiem jakie niosą przesłanie.. A w nr 12 wszystko
      wiadomo : "Wiem, nigdy nie będzie źle"!! big_grin Przestańcie go krytykować, gość ma
      talent, musi go jeszcze podszlifować. Bądźmy wyrozumiali.. Nie zawsze debiuty
      są najlepsze.. Być może któraś z kolei płyta Maka będzie przebojem na skalę
      światową!! I ja mu tego życzę!!! Z całego serca!!
    • Gość: Bierut Re: Makowiecki - czyli czy Idol wykreuje idola IP: *.icpnet.pl 01.08.03, 13:51
      Mam wrazenie ze wszyscy sie po prostu go czepiacie. Chlopak sobie radzi, pisze,
      komponuje, gra koncerty, ma swietny glos.. Ale oczywiscie nie moglo zabraknac
      wianuszka zazdrosnikow i szydercow. Czujecie sie lepiej jak komus dowalicie,
      przejedziecie sie po kims? W takim razie gratuluje charakterku. Tomek nie ma
      tylko nastoletnich ffanek ktore siedza i zdychaja do jego plakatow. Sa tez
      ludzie, ktorym totalnie wisi jego wyglad, styl itd. Wazna jest muzyka - a
      takiego gatunku na polskiej scenie jeszcze nie bylo. A jesli Wam sie nie
      podoba, to sluchajcie sobie nadal "emerytow polskie sceny" Cugowskich,
      Kozidraka i Markowskiego.
      • cze67 Re: Makowiecki - czyli czy Idol wykreuje idola 01.08.03, 14:35
        Gość portalu: Bierut napisał(a):
        A jesli Wam sie nie
        > podoba, to sluchajcie sobie nadal "emerytow polskie sceny" Cugowskich,
        > Kozidraka i Markowskiego.

A jeżeli mi się nie podoba także Cugowski, Kozidrak i Markowski to czego mam
        słuchać?
        • vulture Re: Makowiecki - czyli czy Idol wykreuje idola 01.08.03, 14:43
          cze67 napisał:
          > A jeżeli mi się nie podoba także Cugowski, Kozidrak i Markowski to czego mam
          > słuchać?

Mam kasetę z odgłosami pociągów, pożyczyć Ci? smile)))
          • cze67 Re: Makowiecki - czyli czy Idol wykreuje idola 01.08.03, 14:44
            vulture napisał:

> Mam kasetę z odgłosami pociągów, pożyczyć Ci? smile)))

Wolę tę z młotami pneumatycznymi.
      • slodki_pysio Re: Makowiecki - czyli czy Idol wykreuje idola 04.08.03, 13:50

> Mam wrazenie ze wszyscy sie po prostu go czepiacie.
        Chlopak sobie radzi, pisze,
        >
        > komponuje, gra koncerty, ma swietny glos.. Ale
        oczywiscie nie moglo zabraknac
        > wianuszka zazdrosnikow i szydercow. Czujecie sie lepiej
        jak komus dowalicie,
        > przejedziecie sie po kims? W takim razie gratuluje
        charakterku.

Oczywiscie! Racja! Chodzilo tylko o to by sie po wyzywac
        na biednym Tomku, ktory ma glebokie przemyslenia, co
        slychac w jego tekstach tongue_out

Tomek nie ma
        > tylko nastoletnich ffanek ktore siedza i zdychaja do
        jego plakatow. Sa tez
        > ludzie, ktorym totalnie wisi jego wyglad, styl itd.
        Wazna jest muzyka - a
        > takiego gatunku

To znaczy jakiego??? Co jest w tym wyjatkowego??

na polskiej scenie jeszcze nie bylo.

A Wilki?Przeciez on sie sam przyznaje, ze wywarli na nim
        ogromny wplyw... To slychac!!!

A jesli Wam sie nie
        > podoba, to sluchajcie sobie nadal "emerytow polskie
        sceny" Cugowskich,
        > Kozidraka i Markowskiego.

Wiesz troszke chyba przesadzasz... Sluchales kiedys
        starego dobrego Perfectu z samych poczatkow... Porownaj
        sobie teksty i muzyke... A poziom wrazliwosci tekstow T.
        M. to wlasnie ta gleboka prouszajaca wrazliwosc
        Kozidrakowej... tongue_out
    • Gość: Bierut Re: Makowiecki - czyli czy Idol wykreuje idola IP: *.icpnet.pl 01.08.03, 15:21
      I jeszcze jedno - jakis czas temu pojawil sie post majacy na celu wyszydzenie
      Tomka jako autora. Dziwnym trafem zostal dolaczony do interpretacji tekst
      Spelni sie. Swiadczy to o zlych intencjach uzywajacych tego forum lub totalnej
      ignorancji! Moze zapoznalibyscie sie z innymi tekstami z tej plyty, a dopiero
      pozniej rzucali w kogos kamieniem?! Stac was na to, czy ograniczaja was klapki
      na oczach? Ponizej wklejam tekst autorstwa Tomka. Pewnie wiekszosc z Was nawet
      go nie przeczyta, albo znow doszuka sie "razacych sprzecznosci i infantylizmu
      autora". Ja jednak zamieszcze go tutaj - moze choc jedna osoba zmieni swoje
      nastawienie.
      • cze67 Re: Makowiecki - czyli czy Idol wykreuje idola 01.08.03, 15:26
        Stac was na to, czy ograniczaja was klapki na oczach?

MNie ograniczają klapki na uszach...

• Gość: Hmm Re: Makowiecki - czyli czy Idol wykreuje idola IP: *.icpnet.pl 01.08.03, 16:50
          cze67 napisał:

> Gość portalu: Bierut napisał(a):
          > Stac was na to, czy ograniczaja was klapki na oczach?
          >
          > MNie ograniczają klapki na uszach...

Dobrze ze sie do tego przynajesz. Jesli twoja intencja bylo, aby to zabrzmialo
          ironicznie, to najwyrazniej sie nie udalo.
    • Gość: Bierut Re: Makowiecki - czyli czy Idol wykreuje idola IP: *.icpnet.pl 01.08.03, 15:21
      "TAKIE SAMO NIEBO"
      Takie samo słońce wszystkich nas co rano budzi,
      Pod jednym zasypiamy niebem...
      Ten sam Bóg osłania nas i chroni tamtych ludzi,
      Każe dzielić nam się chlebem...

Takie same troski mamy i radości wiele...
      Ktoś kocha mnie... Ktoś kocha ciebie...
      Pytasz mnie, czemu każą nam do siebie znowu strzelać?
      Nie pytaj mnie... Ja tego nie wiem...

Takie samo słońce tam i tu nad nami wstaje,
      W kolorze krwi skąpane dzisiaj...
      Wiem, że modlisz się.. Ja szukam słów, co wszyscy znają...
      Może w górze ktoś usłyszy...

Nie zostanę tutaj sam...
      Nie wiem, dokąd uciec mam.
      • Gość: mimi Re: Makowiecki - czyli czy Idol wykreuje idola IP: *.lodz.dialog.net.pl 01.08.03, 16:26
        No dobra, tekst tego utworu jest niezły. Ale Makowiecki jest kiepski i musi sie
        jeszcze duuuzo nauczyc...
        • Gość: sisters Re: Makowiecki - czyli czy Idol wykreuje idola IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 01.08.03, 16:43
          Gość portalu: mimi napisał(a):

> No dobra, tekst tego utworu jest niezły. Ale Makowiecki jest kiepski i musi
          sie
          >
          > jeszcze duuuzo nauczyc...

Na jakiej podstawie twierdzisz, ze jest "kiepski"?? Moze powiesz, ze nie
          potrafi spiewac?
          hihihihi Kiepski to jest FERDEK, a Tomek jest WYJATKOWY!!!!!
      • Gość: eroll Re: Makowiecki - czyli czy Idol wykreuje idola IP: *.chello.pl 02.08.03, 09:20
        dodam że utwór został napisany 11 września 2001 roku, Makowiecki najlepiej
        sobie poradził z wszystkich finalistów 1 edycji
        • miriam14 Re: Makowiecki - czyli czy Idol wykreuje idola 02.08.03, 10:05
          Gość portalu: eroll napisał(a):

> dodam że utwór został napisany 11 września 2001 roku, Makowiecki najlepiej
          > sobie poradził z wszystkich finalistów 1 edycji

Poradził sobie tak samo jak Flinta. Czyli według mnnie mógł poradzić sobie
          lepiej. Nie widze w nim jak na razie nic specjalnego.
    • Gość: mimi Re: Makowiecki - czyli czy Idol wykreuje idola IP: *.lodz.dialog.net.pl 01.08.03, 17:23
      Mam pytanie...
      Pod jakim względem on jest wspaniały? Bo ja nie potrafię nigdzie doszukać się
      tej jego wspaniałości. Czy Makowiecki umie Spiewać? Może i umie ale nie potrafi
      tego wykorzystać. Grać na gitarze też umie tylko też czasem mu nie wychodzi. A
      gdy ma obie te rzeczy połączyc to jest już bardzo kiepsko......
      Dlatego uważam, że jest kiepski, musi nad sobą popracować, bo jak narazie...
      zostawie to bez komentarza...
      • Gość: hmm Re: Makowiecki - czyli czy Idol wykreuje idola IP: *.icpnet.pl 02.08.03, 15:49
        Gość portalu: mimi napisał(a):

>A gdy ma obie te rzeczy połączyc to jest już bardzo kiepsko......
        > Dlatego uważam, że jest kiepski, musi nad sobą popracować, bo jak narazie...

Bylem na kilku koncertach Tomka i na wszystkich rownoczesnie spiewa i gra.
        Jakos nikt oprocz ciebie nie zauwazyl, ze nie potrafi robic rownoczesnie
        jednego i drugiego. Po prostu przemawia przez ciebie uprzedzenie i probujesz
        nnym kit wcisnac. Dzis jest koncert w Sopocie na Molo o 20:00 Idzcie chociaz z
        ciekawoci i postarajcie sie spojrzec na Tomka obiektywnie. Bo wiekszosc
        wypowiadajacych sie tutaj zapewne nawet nie byla na koncercie, a
        najlepiej "wie" jak sobie radzi Makos.
        • vulture Re: Makowiecki - czyli czy Idol wykreuje idola 02.08.03, 15:53
          Gość portalu: hmm napisał(a):

> Bylem na kilku koncertach Tomka i na wszystkich rownoczesnie spiewa i gra.
          > Jakos nikt oprocz ciebie nie zauwazyl, ze nie potrafi robic rownoczesnie
          > jednego i drugiego.

Dysponuję kasetą video z występem na festiwalu opolskim, tam to dokładnie widać.
          • Gość: max Re: Makowiecki - czyli czy Idol wykreuje idola IP: *.chello.pl 02.08.03, 16:03
            co by o nim nie powiedzieć jedno jest pewne śpiewa lepiej od kozidrakowej
            szkoda że nie stało się tak jak powiedział wojewódzki że makos zepchnie ze
            sceny tych co na niej wegetują (czytaj bajm)
            • vulture YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY!!!! 02.08.03, 16:25
              Gość portalu: max napisał(a):

> co by o nim nie powiedzieć jedno jest pewne śpiewa lepiej od kozidrakowej

JAK MOŻESZ PISAĆ TAKIE HEREZJE!!!
              • Gość: max Re: YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY!!!! IP: *.chello.pl 02.08.03, 16:42
                to nie herezja tylko święta prawda
                • vulture APAGE!!! APAGE!!! 02.08.03, 16:49

> to nie herezja tylko święta prawda

Jak możesz???!!! Beata jest zajebista!!!
                  • Gość: Brut Re: APAGE!!! APAGE!!! IP: *.icpnet.pl 02.08.03, 17:44
                    vulture napisał:

> Gość portalu: max napisał(a):
                    >
                    > > to nie herezja tylko święta prawda
                    >
                    > Jak możesz???!!! Beata jest zajebista!!!

Beata jest beznadziejna z tymi swoimi tekstami i wpadajacym w ucho podkladem
                    niczym papka dla niemowlaka. A jesli oceniasz Tomka po 1 wystepie w Opolu, to
                    gratuluje. Wyjdz sobie na scene i zaspiewaj przed 6.500.000 telewidzow jako
                    debiutant bez tremy. Przynajmniej on zaspiewal na zywo, czego nie mozna
                    powiedziec o polowie pozostalych wystepujacych w konkursie artystow.
                    • vulture <...> 02.08.03, 18:11
                      Gość portalu: Brut napisał(a):

> Beata jest beznadziejna z tymi swoimi tekstami i wpadajacym w ucho podkladem
                      > niczym papka dla niemowlaka.

Skandal. Jak możesz tak pisać o jednej z najwybitniejszych artystek w tym kraju.

> A jesli oceniasz Tomka po 1 wystepie w Opolu, to
                      > gratuluje. Wyjdz sobie na scene i zaspiewaj przed 6.500.000 telewidzow jako
                      > debiutant bez tremy. Przynajmniej on zaspiewal na zywo, czego nie mozna
                      > powiedziec o polowie pozostalych wystepujacych w konkursie artystow.

Wszyscy uczestnicy konkursu śpiewali na żywo. Było to całkiem dobrze słychać.
                      • Gość: Brut Re: <...> IP: *.icpnet.pl 02.08.03, 19:56
                        vulture napisał:

> > Skandal. Jak możesz tak pisać o jednej z najwybitniejszych artystek w tym
                        kraju

Wybitny to jest Czeslaw Niemen albo Irena Santor. A Beata to liga podworkowa.
                        Niczym nie wyroznia sie na tle pozostalych artystow polskiej sceny.

> Wszyscy uczestnicy konkursu śpiewali na żywo. Było to całkiem dobrze słychać.

Widocznie ty tez masz klapki na uszach. Posluchaj jeszcze raz wystepu chocby
                        Blue Cafe, Stachurskiego i Maryli Rodowicz. A zreszta dyskutowanie o Opolu nie
                        ma sensu. Opole to byla jedna piosenka a nie koncert z prawdziowego zdarzenia.
                        Dobrze, ze jutro wyjezdzam, szkoda czasu na przedluzanie tej dyskusji - i tak
                        nikt z nas nie zmieni swojej opinii.
                    • Gość: max Re: APAGE!!! APAGE!!! IP: *.chello.pl 02.08.03, 18:42
                      w pełni popieram przedmówcę beata jest beznadziejna
                      • vulture a właśnie że nie 02.08.03, 19:13

> w pełni popieram przedmówcę beata jest beznadziejna
                        kamfis2.republika.pl/
                        Masz tu poukładaj sobie puzzle z Beatą, zobaczysz, jaka jest zajebista.
                        Makowiecki nie ma takich puzzli.
                        • Gość: capote Re: a właśnie że nie IP: utp.:* / 10.10.9.* 03.08.03, 17:33
                          vulture, jestes nudny
                          • vulture Re: a właśnie że nie 04.08.03, 16:12
                            Gość portalu: capote napisał(a):

> vulture, jestes nudny

Jak chcesz, mogę Ci opowiedzieć historię swojego życia.
                            • Gość: capote Re: a właśnie że nie IP: utp.:* / 10.10.9.* 04.08.03, 23:01
                              ale w odcinkach
                              • vulture Re: a właśnie że nie 05.08.03, 01:16
                                Gość portalu: capote napisał(a):

> ale w odcinkach

Wspaniale! To kiedy się umawiamy?
    • Gość: indjanka Re: Makowiecki - czyli czy Idol wykreuje idola IP: 213.199.204.* 02.08.03, 10:50
      Ja proponuję dyskutować o Makowieckim jeśli przesłuchacie płytę. Bo tylko wtedy
      mozna wydać objektywną opinię. Nie oceniajcie gościa po piosence "Spełni się" -
      po najgorszym krążku wciśniętym przez BMG, bo miał odpowiedznią ilość sekund i
      wpadające w ucho "turururu"..... kto posłucha płyty nie będzie żałował jak
      flinta...
      • Gość: eroll Re: Makowiecki - czyli czy Idol wykreuje idola IP: *.chello.pl 02.08.03, 14:09
        Flinta też sobie poradziła tyle że ona jest bardziej odtwórcą niż twórcą nadal
        uważam że była najlepszą uczestniczką obu edycji a płyta Tomka jest całkiem
        niezła nie skreślajcie go.
    • Gość: roman szkoda życia... IP: *.acn.waw.pl 02.08.03, 19:18
      • Gość: roman Re: szkoda życia... IP: *.acn.waw.pl 02.08.03, 19:19
        ...na kłotnie, miało być
        jak ktoś jest na tyle wytrwały niech słucha "idoli"
        ja tam idę posłuchać prawdziwej dobrej muzyki
    • Gość: P-77 Re: Makowiecki - czyli czy Idol wykreuje idola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.03, 19:57
      Vulture - jednoczesne śpiewanie i granie na gitarze jest bardzo trudne.
      Ponieważ artysta z gitarą ma pewną charyzmę, często jest tak, że gitara to
      tylko dekoracja. Tzn. wokalista niby gra, ale faktycznie mikrofon jest
      wyłączony i albo gitara idzie z palaybacku albo faktycznie gra
      instrumentalista. Tak jest oczywiście na scenie bo w studiu wystarczy nagrać
      osobno wokal osobno gitarę.
      Natomiast c do Makoweickiego myślę, że ma szansę stać się idolem w dosłownym
      tego słowa znaczeniu - małolaty chyba "lecą" na tego typu muzykę.
      • vulture ech 02.08.03, 20:01
        Gość portalu: P-77 napisał(a):

> Vulture - jednoczesne śpiewanie i granie na gitarze jest bardzo trudne.
        > Ponieważ artysta z gitarą ma pewną charyzmę, często jest tak, że gitara to
        > tylko dekoracja. Tzn. wokalista niby gra, ale faktycznie mikrofon jest
        > wyłączony i albo gitara idzie z palaybacku albo faktycznie gra
        > instrumentalista. Tak jest oczywiście na scenie bo w studiu wystarczy nagrać
        > osobno wokal osobno gitarę.

James Hetfield rulez.
    • Gość: Ramelov Re: Makowiecki - czyli czy Idol wykreuje idola IP: *.leczna.dialup.inetia.pl 03.08.03, 13:10
      Pod wględem komercyjnym najlepiej poradziła sobie Ewelina Flinta:
      "Przeznaczenie" Flinty - 35 tyś płyt jak na razie (złota płyta)
      "Makowiecki Band" - 12 tyś bodajże
      "Alicja Janosz" - 21 tyś
      płyta Carpe Diem - ponoć 9 tyś
      • Gość: dziecko Re: Makowiecki - czyli czy Idol wykreuje idola IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 03.08.03, 15:33
        Gość portalu: Ramelov napisał(a):

> Pod wględem komercyjnym najlepiej poradziła sobie Ewelina Flinta:
        > "Przeznaczenie" Flinty - 35 tyś płyt jak na razie (złota płyta)
        > "Makowiecki Band" - 12 tyś bodajże
        > "Alicja Janosz" - 21 tyś
        > płyta Carpe Diem - ponoć 9 tyś

Ilosc sprzedanych plyt nie swiadczy o ich poziomie , ich3 sprzedlaje najwiecej
        plyt w Polsce i moze ich piosenki sa takie ambitne?? A jeli chodzi o cd flinty
        to jest beznadziejna.... Tomek i Szymon sprzedali najmniej ale ich plyty sa
        najlepsze....
        • Gość: eroll Re: Makowiecki - czyli czy Idol wykreuje idola IP: *.chello.pl 03.08.03, 16:28
          ciekawe ile sprzedadzą ludzie z 2 edycji
          • Gość: Kosa Re: Makowiecki ???? IP: *.acn.waw.pl 03.08.03, 20:16
            Najgorsza dykcja w historii polskiej muzyki! Za długie zęby? Lub sztuczne zęby?
            Klasa podwórkowa. Czekam na płytę M.Stępień, tylko kto skomponuje jej "godny
            repertuar"?
            Pozdrawiam.
            • login_logout Re: Makowiecki ???? 03.08.03, 21:37
              No i znowu ZĘBY,buahahahaaaaaaaaabig_grin
    • apolonia17 Re: Makowiecki - czyli czy Idol wykreuje idola 05.08.03, 08:56
      Makowiecki jest jeszcze mlody, ma 20 lat, dajmy mu czas - wyrobi sie. Widac ze
      ma troche talentu, ladny glos. A to ze nie umie grac jednoczesnie grac na
      gitarze i spiewac... no coz nie kazdy tak umie, to jest przeciez bardzo
      trudne. Ja nie lubie Makowieckiego ale nic do niego nie mam!
      Paps
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka