Gość: Kalla IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.03, 18:19 Mam propozycję: na następną Eurowizję powinien pojechać Makowiecki z utworem "Can't get you out of my head" albo Myslovitz z "Długość dźwięku samotności" po angielsku. To zrobiłoby wrażenie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
login_logout Re: Pomysł 01.08.03, 20:05 Rozumiem,że żartujesz sobie jeśli chodzi o Myslovitz.Eurowizja to najgorsze gówno z możliwych,więc Myslo proszę do tego nie mieszać.Makowiecki jak najbardziej,z jego poziomem,ale nie Myslo. Odpowiedz Link Zgłoś
frendzlik20 Re: Pomysł 01.08.03, 20:21 Na Eurowizji utwory muszą być premierami, więc to raczej nie wypali... Zresztą jest w polsce więcej gówien które by się nadawały. Odpowiedz Link Zgłoś
miriam14 Re: Pomysł 02.08.03, 10:21 frendzlik20 napisał: > Na Eurowizji utwory muszą być premierami, więc to raczej nie wypali... Zresztą > jest w polsce więcej gówien które by się nadawały. Nie wydaje mi się, by Myslovitz było gównem. Odpowiedz Link Zgłoś
frendzlik20 Re: Pomysł 02.08.03, 10:58 miriam14 napisała: > Nie wydaje mi się, by Myslovitz było gównem. Miałem na myśli głównie Makowieckiego, chociaż Myslovitz też szczytem smaku i ambitnej muzyki nie jest. Przy okazji głosu Rojka z powodu bólu zębów nie może słuchać 3/4 Polaków, więc byłaby to dobra nauczka dla pozostałych narodów europejskich, gdybyśmy im go podesłali. Odpowiedz Link Zgłoś
willa87 Re: Pomysł 02.08.03, 09:33 Z Makowwieckim się zgadzam, ale Myslovitz nie za bardzo, bo : A) Nie oszukujmy się Eurowizja to komercha i Myslo tam raczej nie pasuje B) Na Eurowizję potrzebne są piosenki "lekkie, łatwe i przyjemne". Potrzebujemy piosenki przebojowej. ( Myślę, że coś tego typu co Blue Cafe w tym roku ) Odpowiedz Link Zgłoś
frendzlik20 Re: Pomysł 02.08.03, 11:00 willa87 napisała: > B) Na Eurowizję potrzebne są piosenki "lekkie, łatwe i przyjemne". Potrzebujemy piosenki przebojowej. ( Myślę, że coś tego typu co Blue Cafe w tym roku ) Ponieważ nie chcemy III wojny światowej, więc Tatiany lepiej tam nie wysyłać.. wtedy nawet sojusznicy z NATO Polskę rozbiorą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: indjanka Re: Pomysł IP: 213.199.204.* 02.08.03, 11:21 e krytykujecie tego Makowieckiego, powiedzcie szczerze, kto z Was przesłuchał cała płytę??? wynika z tego, że nikt. Poza tym Makowiecki nei jets na tyle głupi aby pojechać na ten denny festiwal. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Pomysł 02.08.03, 11:30 Gość portalu: indjanka napisał(a): > e krytykujecie tego Makowieckiego, powiedzcie szczerze, kto z Was przesłuchał > cała płytę??? Ja przesłuchałem (dwa razy, więcej się nie dało) i uważam, że jest beznadziejna. > Poza tym Makowiecki nei jets na tyle > głupi aby pojechać na ten denny festiwal. Tzn. jest świadom tego, że nawet tam zostanie wygwizdany? A Rojek może jak przejdzie mutację, to porozmawiamy. I niech nie śpiewa po angielsku. A na Eurowizję wyślijmy Shazzę, ona w końcu jako jedyna jest sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: indjanka Re: Pomysł IP: 213.199.204.* 02.08.03, 11:47 vulture napisał: > Gość portalu: indjanka napisał(a): > > > e krytykujecie tego Makowieckiego, powiedzcie szczerze, kto z Was przesłuc > hał > > cała płytę??? > > Ja przesłuchałem (dwa razy, więcej się nie dało) i uważam, że jest > beznadziejna. > > > Poza tym Makowiecki nei jets na tyle > > głupi aby pojechać na ten denny festiwal. > > Tzn. jest świadom tego, że nawet tam zostanie wygwizdany? > Nie wiem , co oznacza "nawet tam"??? Byłam na trzech jego koncertach i nigdzie nie został wygwizdany... Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Pomysł 02.08.03, 11:56 Gość portalu: indjanka napisał(a): > Nie wiem , co oznacza "nawet tam"??? Byłam na trzech jego koncertach i nigdzie > nie został wygwizdany... W przedszkolach jeszcze słabo się gwiżdże. Odpowiedz Link Zgłoś
login_logout Re: Pomysł 02.08.03, 12:01 --->frendzlik20,idź do dentysty jak masz zęby popsute,poza tym cały twój organizm będzie zdrowszy.Nie wiesz,że próchnica jest zalążkiem wielu groźnych chorób? Ewelinę Flintę na Eurowizję,buahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
frendzlik20 Re: Pomysł 02.08.03, 12:03 login_logout napisała: > --->frendzlik20,idź do dentysty jak masz zęby popsute,poza tym cały twój > organizm będzie zdrowszy.Nie wiesz,że próchnica jest zalążkiem wielu groźnych > chorób? Za późno. wszystkie mi wypadły podczas tegorocznego Opola. Odpowiedz Link Zgłoś
login_logout Re: Pomysł 02.08.03, 12:04 Podczas tegorocznego Opola,a któż się do tego przyczynił? Odpowiedz Link Zgłoś
frendzlik20 Re: Pomysł 02.08.03, 12:15 login_logout napisała: > Podczas tegorocznego Opola,a któż się do tego przyczynił? Polska śmietanka "na topie"( m.in. Maryla, Łzy, Blue Cafe, Bracia Cugowscy, Beata) jak i dinozaury wyciągnięte z lamusa (Maryla, Trojanowska, Bajor, Beata) oraz te ekshumowane (m.in Baryla, boska Violetta V.). Muszę z przykrością stwierdzić, że dzięki wyżej wymienionym teraz przy wyciu Rojka bolą mnie implanty. Odpowiedz Link Zgłoś
frendzlik20 errata 02.08.03, 12:34 Za trzecim razem pomyliłem się w imieniu naszej eksportowej królowej polskiej piosenki.. wszystko to dlatego że Maryla nierozerwalnie kojarzy mi się ze słowem baryła.. no i wyszła mi z tego forma pośrednia, za co wszystkich fanów przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: errata 02.08.03, 12:41 frendzlik20 napisał: > wszystko to dlatego że Maryla nierozerwalnie kojarzy mi się ze > słowem baryła... Tak samo jak Obeliks z obeliskiem. A w teledysku "Marusia" Rodowicz z warkoczykami faktycznie wygląda jak Obeliks. Albo obelisk, jeden diabeł. Odpowiedz Link Zgłoś
frendzlik20 Re: Pomysł 02.08.03, 12:01 Gość portalu: indjanka napisał(a): > Nie wiem , co oznacza "nawet tam"??? Byłam na trzech jego koncertach i nigdzie nie został wygwizdany... Ja też tak miewam że z koncertu nie pamiętam nawet kto występował.. proponuję nieco mniej spożywać i gwizdy również zapamiętasz. ps. Przesłuchałem całą płytę.. piosenki potworkowate i wyjątkowo wszystkie do siebie podobne. Ale nadaje się żeby zawiesić ją na lusterku w kabienie TIRa.. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Pomysł 02.08.03, 12:29 frendzlik20 napisał: > Przesłuchałem całą płytę.. piosenki potworkowate i wyjątkowo wszystkie do > siebie podobne. Ale nadaje się żeby zawiesić ją na lusterku w kabienie TIRa.. Sądzę, że Towarzystwo Ochrony Tirówek miałoby tu wiele do powiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś