aislinn 02.08.03, 09:56 Dlaczego Guru jeszcze nie ogłosił soboty? Trochę mnie to martwi, bo już za długo się ten piątek ciągnie, jak dla mnie.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madee1 Re: Dlaczego jeszcze nie ma soboty? 02.08.03, 10:13 Może guru ma soboty wolne? Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Dlaczego jeszcze nie ma soboty? 02.08.03, 10:26 1. Byłem w domu o trzeciej. 2. Miałem problemy z komputerem, bo zamiast się włączyć, zaczął piszczeć. Nie wiem, o co chodzi, po kilku restartach zadział, wirusa żadnego nie znalazł. Ale ja jestem dyliżansem komputerowym. Już ogłaszam. Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: Dlaczego jeszcze nie ma soboty? 02.08.03, 10:29 Dobra, ogłaszaj, ale powiedz jeszcze co robiłeś do trzeciej... Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Dlaczego jeszcze nie ma soboty? 02.08.03, 10:32 madee1 napisała: > Dobra, ogłaszaj, ale powiedz jeszcze co robiłeś do trzeciej... > Piłem i paliłem papierosy; to samo co robiłem o siedemnastej. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Dlaczego jeszcze nie ma soboty? 02.08.03, 11:39 vulture napisał: > > > Piłem i paliłem papierosy; to samo co robiłem o siedemnastej. to guru pali papierosy!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Dlaczego jeszcze nie ma soboty? 02.08.03, 11:49 mallina napisała: > vulture napisał: > > > > Piłem i paliłem papierosy; to samo co robiłem o siedemnastej. > > to guru pali papierosy!!!!!!!!!!!! Właśnie, to niedopuszczalnie, w końcu młodzież to wszystko czyta!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Dlaczego jeszcze nie ma soboty? 02.08.03, 10:30 vulture napisał: > 1. Byłem w domu o trzeciej. > 2. Miałem problemy z komputerem, bo zamiast się włączyć, zaczął piszczeć. Nie > wiem, o co chodzi, po kilku restartach zadział, wirusa żadnego nie znalazł. > Ale ja jestem dyliżansem komputerowym. > Już ogłaszam. No, to dobrze... Bo akurat wstałem ) Miłego dnia dla całego te-wu-a. Odpowiedz Link Zgłoś
hawkshaw Re: Dlaczego jeszcze nie ma soboty? 02.08.03, 10:52 ilhan napisał: > > No, to dobrze... Bo akurat wstałem ) Ja jeszcze nie jestem do końca pewny czy udało mi się wstać > > Miłego dnia dla całego te-wu-a. Dołaczam się. K****, miło było was poznać Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Dlaczego jeszcze nie ma soboty? 02.08.03, 11:06 hawkshaw napisał: > K****, miło było was poznać I od razu widać że ze swoim się rozmawia... K****, wzajemnie Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Dlaczego jeszcze nie ma soboty? 02.08.03, 11:57 Tu można kurwa kląć. Bez gwiazdek, kurwa. Sok pomarańczowy rulez, zwłaszcza pod Stefana z rana (o kurwa, zrymowało mi się). Guru się prowadzi zdrowo - pali tylko przy alkoholu. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Dlaczego jeszcze nie ma soboty? 02.08.03, 12:15 vulture napisał: > Tu można kurwa kląć. Bez gwiazdek, kurwa. Nie dość że namawia do picia i palenia, to jeszcze Hamstwo propaguje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vulture fookin' hell 02.08.03, 12:22 ilhan napisał: kurwa kląć. Bez gwiazdek, kurwa. > > Nie dość że namawia do picia i palenia, to jeszcze Hamstwo propaguje!!! Nie rzucaj się tak, synek, bo denaturat kurwa rozlewasz. Odpowiedz Link Zgłoś
nefil Re: Dlaczego jeszcze nie ma soboty? 02.08.03, 12:28 vulture napisał: > 1. Byłem w domu o trzeciej. Kurde, to do ktorej Wy te browary wczoraj piliscie?! Odpowiedz Link Zgłoś
hawkshaw Re: Dlaczego jeszcze nie ma soboty? 02.08.03, 12:53 nefil napisał: > vulture napisał: > > > 1. Byłem w domu o trzeciej. > Kurde, to do ktorej Wy te browary wczoraj piliscie?! > Do 2:30 Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: Dlaczego jeszcze nie ma soboty? 02.08.03, 13:58 No, to cieszęsięże już sobota. 1. Hawkshaw, kurwa, miło było Cię poznać i do tego pogadać o naszej wspaniałej szkole, i naszej wspaniałej wspólnej koleżance 2. Miło było Was widzieć znów, szkoda że się kurwa Gregkor i Foxy nie stawili. 3. Czy ktoś mi może powiedzieć, do której ja wczoraj piłam browary ? Bo się pogubiłam czasowo... 4. Kurwa, piwo po 2 naleśnikach jakoś dziwnie szkodzi na organizm Nie wiem co mi jest, ale się czuję jakbym miała dwie głowy... i obie jakoś dyndają na jednej szyi... Odpowiedz Link Zgłoś
hawkshaw Re: Dlaczego jeszcze nie ma soboty? 02.08.03, 14:09 aislinn napisała: > No, to cieszęsięże już sobota. > > 1. Hawkshaw, kurwa, miło było Cię poznać i do tego pogadać o naszej wspaniałej > szkole, i naszej wspaniałej wspólnej koleżance Mi też, kurwa, było miło. Biuro śledcze Sisters D działa znakomicie. Już koło 8 rano (znaczy się w nocy) miałem telefon. > 3. Czy ktoś mi może powiedzieć, do której ja wczoraj piłam browary ? Bo się > pogubiłam czasowo... Dokładnie nie pamiętam, ale obstawiałbym, że gdzieś tak do 2 > > 4. Kurwa, piwo po 2 naleśnikach jakoś dziwnie szkodzi na organizm > Nie wiem co mi jest, ale się czuję jakbym miała dwie głowy... i obie jakoś > dyndają na jednej szyi... Wszystko przez te naleśniki Wczoraj też w pracy udało mi się to skonsumować i rano miałem bardzo podobne uczucie. Od dzisiaj naleśnikom mówimy zdecydowane NIE Odpowiedz Link Zgłoś
nefil Re: nie tylko nalesniki 02.08.03, 14:15 Ja wczoraj jadlem jajecznice, a dzisiaj rano tez mialem ciezki leb, gdybym pil piwo z beczki podejrzewalbym Terize, ze czyms dosmacza piwo. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture guru speaking 02.08.03, 14:44 1. Nie jadłem naleśników. Przed chwilą przejadłem się nadziewanym kabaczkiem. 2. Nie mam ciężkiej głowy, ponieważ jest pusta. 3. W weekend chyba nic nie będę pić, acz jutro przychodzi do mnie pojabana ciocia z wizytą, więc albo się jednak dla kurażu czymś potraktuję, albo zrobię awanturę. 4. Bardzo fajnie, że tyle Was przyszło, witamy Hawkshaw w naszym gronie i mam nadzieję, że następnym razem przyjdą wszyscy, co przyjść mieli, a z różnych powodów nie dotarli. Sobota trwa nadal. Odpowiedz Link Zgłoś