smurf688 02.08.03, 20:27 ...infantylne zinteresowania. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
login_logout Re: Muzyka... 02.08.03, 20:36 Mógłbyś/mogłabyś uzasadnić czemu tak uważasz? Muzyka to nie tyle zainteresowania ale dla niektórych również sposób na życie.Więc zanim "coś" napiszesz to przemyśl to "coś" wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Dystans 02.08.03, 20:45 Kolega interesuje się hutnictwem oraz przemysłem włókienniczym Albanii. Odpowiedz Link Zgłoś
loveletter Re: Dystans 02.08.03, 20:53 vulture napisał: > Kolega interesuje się hutnictwem oraz przemysłem włókienniczym Albanii. a ja się interesuję sytuacją górnictwa odkrywkowego w południowej Rumunii, to się może z kolegą dogadam ... Odpowiedz Link Zgłoś
login_logout Re: i to jest całkiem słuszna koncepcja (n/t) 02.08.03, 21:18 A co z naszym węglem,kto uratuje Śląsk? Odpowiedz Link Zgłoś
vulture nasze górniactwo 02.08.03, 21:24 login_logout napisała: > A co z naszym węglem,kto uratuje Śląsk? Naszym górnictwem zajmie się Edyta Górnik. Jako Guru pozwolę sobie przydzielić jej to zaszczytne zadanie. Odpowiedz Link Zgłoś
login_logout Re: nasze górniactwo 02.08.03, 21:28 vulture--->cool,yeah,ale zabije ją jak mi zacznie wykradać węgiel z biedaszybu w Szopienicach Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: nasze górniactwo 02.08.03, 21:33 login_logout napisała: > vulture--->cool,yeah,ale zabije ją jak mi zacznie wykradać węgiel z biedaszy > bu > w Szopienicach Jeśli chodzi o biedaszyby w Mysłowicach, to mam kandydatów do pilnowania, ale do Szopienic jestem zmuszony wysłać szopy pracze, owce i kozy oraz ich pasterkę, Cieślak Czesławę*. Odpowiedz Link Zgłoś
login_logout Re: nasze górniactwo 02.08.03, 21:41 Ale z Mysłowic jest już wszystko wybrane,więc dlatego siedzę teraz w Szopienicach. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture hm ciężka sprawa 02.08.03, 22:05 login_logout napisała: > Ale z Mysłowic jest już wszystko wybrane,więc dlatego siedzę teraz w > Szopienicach. To co zrobią ci z Mysłowic, skoro tam już nic nie ma? Tym się jednak musi zająć Edyta Górnik. Odpowiedz Link Zgłoś
mapmuh Re: hm ciężka sprawa 02.08.03, 22:09 vulture napisał: > To co zrobią ci z Mysłowic, skoro tam już nic nie ma? Tym się jednak musi zająć > > Edyta Górnik. Jest jeszcze przecież Zbigniew Górnik i jego orkiestra. Odpowiedz Link Zgłoś
edyta_gornik mapmuh spadaj 02.08.03, 22:16 Nie mądrzyj się, nie ciebie tylko mnie guru wyznaczył do opieki nad polskim górnictwem. Ty se idź muchy łapać. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Uff 02.08.03, 22:27 Jak to miło widzieć - jedno słowo Guru wystarczy i sytuacja polskiego gów... górniactwa, przepraszam, górnictwa opanowana... Odpowiedz Link Zgłoś