Gość: gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.07, 14:52 eurovision2008.info Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
svetomir Eurowizja 2008 - bez szans 21.01.08, 08:51 Gdy przejrzałem listę zakwalifikowanych do finału krajowego, pierwszą moją reakcją było stweierdzenie, że znowu reprezentant Polski, ktokolwiek by nim został jest pozbawiony jakichkolwiek szans na sukces w tym konkursie. Nawet na awans do finału szanse są minimalne, te jednak zależą od tego, kto wygra etap krajowy. svetomir.blox.pl/2008/01/wpis.html . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytanie co u nas robią Szwedzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.08, 09:24 Dlaczego polski przemysł muzyczny nie chce lansować swoich gwiazd tylko bierze podrzędne z innych krajów? Bez sensu... Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: co u nas robią Szwedzi? 22.01.08, 12:57 > Dlaczego polski przemysł muzyczny nie chce lansować swoich gwiazd Być może te gwiazdy (kto w ogóle w Polsce jest gwiazdą?) same nie mają na to ochoty. Czemu zresztą nie ma się co dziwić. Zresztą lansowanie na Eurowizji jest bezcelowe. > tylko bierze podrzędne z innych krajów? A bo to nowość na tym festiwalu? Odpowiedz Link Zgłoś
svetomir Eurowizja. Margo 22.01.08, 09:26 Dodatek Kultura do Dziennika opublikował 28 grudnia swoiste podsumowanie roku 2007 w kulturze. W ramach tego podsumowania Marcin Staniszewski napisał między innymi takie słowa: Dąbrowską chcieli zrobić z Moniki Brodki, Karoliny Kozak i Justyny Steczkowskiej, dzięki czemu ich płyty były przewidywalne jak przemówienia Donalda Tuska – pełne tej samej mdłej słodyczy. Stylizowanie doświadczonej piosenkarki Justyny Steczkowskiej na wzór Ani Dąbrowskiej jest na pewno grubym nieporozumieniem. Natomiast w przypadku debiutantki, czy nowicjuszki, takiej jak omawiana dziś przeze mnie Margo, nawiązanie do stylu bardziej doświadczonej koleżanki jest rozwiązaniem jeśli nie optymalnym, to bardzo dobrym. svetomir.blox.pl/2008/01/Eurowizja-Margo-8211-calkiem-udanie-w-stylu.html . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Eurowizja. Margo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.08, 09:50 Gościu, co cudowne, jesteś jedyną osobą w naszym kraju, która tak wiele energii poświęca rozwojowi karier polskich artystów poprzez Eurowizję. A teraz moje pytanie: Ty tak na serio? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pff.. Re: Eurowizja 2008 - bez szans IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.08, 00:02 ciekawe jak my tu mamy zajac jakiekolweik przyzwoite miejsce skotro moim zdaniem to wszystko jest juz poustawione.. nie liczy sie piosenka i glos tylko kur*** uklady!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Eurowizja 2008 - bez szans 25.05.08, 00:19 i duzo masz wejsc na tego bloga? nikogo interesujacego sie MUZYKA cos takiego jak Eurowizja nie interesuje. chyba ze ma wolny wieczor i chce sie troche posmiac.. mam nadzieje, ze zaden z polskich wykonawcow ktorych lubie i szanuje nie wystapi nigdy na Eurowizji Odpowiedz Link Zgłoś
sun_of_the_beach Eurowizja? Myślałem, że to forum o muzyce 22.01.08, 18:32 No chyba, że jesteś trollem - to przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Eurowizja? Myślałem, że to forum o muzyce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.08, 09:45 Muzyka jak muzyka, ale zaangażowanie, z jakim koleś wypisuje analizę propozycji polskich na ten badziew jest godne podziwu. Chyba. Eurowizja to przecież jeden wielki brecht. Odpowiedz Link Zgłoś