Dodaj do ulubionych

Alanis ścięła włosy!!!!!! K.....!!!!!!!

12.08.03, 11:31
daga-debest.republika.pl/17_4.jpg
Jak ona mogłą mi to zrobić ?????!!!!! A tak jej ładnie było...chlip
Obserwuj wątek
    • vulture Nie martw się. 12.08.03, 11:46
      Kelly ma ładne włosy.
      • ihopeyouwilllikeme Re: Nie martw się. 12.08.03, 11:48
        buuuuuu!!!.....chlip....co?....jaka Kelly....ale przecież ona kończy
        karieręęęęęęęęęęęęęęę!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        ŁEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!....<jeb>
    • Gość: xamel Re: Alanis ścięła włosy!!!!!! K.....!!!!!!! IP: *.dop.krakow.pl 12.08.03, 16:47
      ktore??
      • ihopeyouwilllikeme Re: Alanis ścięła włosy!!!!!! K.....!!!!!!! 14.08.03, 16:03
        Jak to które ???? NA GŁOWIE !!! Miała do pasa...
        • Gość: rodak Re: Alanis ścięła włosy!!!!!! K.....!!!!!!! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 14.08.03, 20:50
          Hmmm...Alanis mi nie obrażać.

a włosy ma krótsze od dawna, jeśli działasz na Front Rowie (a ze zdjęc i adresu
          widze, że tam wpadaszsmile ) to pewnie zauważyłeś dyskusję na forum. Bez emocji!

gdzie jej do Imbruglii~!
          • ihopeyouwilllikeme Re: Alanis ścięła włosy!!!!!! K.....!!!!!!! 16.08.03, 10:29
            Hej,

Nie działam na Front Rowie, bo nie mogę znieść dyskusji z fanami którzy mają
            po sto bootlegów, tysiąc videosów, milion autografów, zaliczyli wszystkie
            koncerty itp. Nie dlatego że ich nie lubię - dlatego że im zazdroszczę smile)))
            Z tego powodu działam tylko na listach dyskusyjnych dotyczących U2, bo tam nie
            czuje się jakoś szczególnie gorszy... A to, że ścięła włosy zauważyłem dopiero
            dwa tygodnie temu smile)) Jak mogła ? I co ona teraz robi w " Sympathetic
            Character " na koncertach ?? Jak teraz oglądam Feast On Scraps to się przykro
            robi...smile)) Ale nieważne i tak jest genialna.

P.S. Słyszałeś może nowe kawałki ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka