ihopeyouwilllikeme 12.08.03, 11:31 daga-debest.republika.pl/17_4.jpg Jak ona mogłą mi to zrobić ?????!!!!! A tak jej ładnie było...chlip Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ihopeyouwilllikeme Re: Nie martw się. 12.08.03, 11:48 buuuuuu!!!.....chlip....co?....jaka Kelly....ale przecież ona kończy karieręęęęęęęęęęęęęęę!!!!!!!!!!!!!!!!!! ŁEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!....<jeb> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xamel Re: Alanis ścięła włosy!!!!!! K.....!!!!!!! IP: *.dop.krakow.pl 12.08.03, 16:47 ktore?? Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: Alanis ścięła włosy!!!!!! K.....!!!!!!! 14.08.03, 16:03 Jak to które ???? NA GŁOWIE !!! Miała do pasa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodak Re: Alanis ścięła włosy!!!!!! K.....!!!!!!! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 14.08.03, 20:50 Hmmm...Alanis mi nie obrażać. a włosy ma krótsze od dawna, jeśli działasz na Front Rowie (a ze zdjęc i adresu widze, że tam wpadasz ) to pewnie zauważyłeś dyskusję na forum. Bez emocji! gdzie jej do Imbruglii~! Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: Alanis ścięła włosy!!!!!! K.....!!!!!!! 16.08.03, 10:29 Hej, Nie działam na Front Rowie, bo nie mogę znieść dyskusji z fanami którzy mają po sto bootlegów, tysiąc videosów, milion autografów, zaliczyli wszystkie koncerty itp. Nie dlatego że ich nie lubię - dlatego że im zazdroszczę ))) Z tego powodu działam tylko na listach dyskusyjnych dotyczących U2, bo tam nie czuje się jakoś szczególnie gorszy... A to, że ścięła włosy zauważyłem dopiero dwa tygodnie temu )) Jak mogła ? I co ona teraz robi w " Sympathetic Character " na koncertach ?? Jak teraz oglądam Feast On Scraps to się przykro robi...)) Ale nieważne i tak jest genialna. P.S. Słyszałeś może nowe kawałki ? Odpowiedz Link Zgłoś