huney 13.08.03, 00:15 Przecież to wtorek był dopiero i jak mnie wiedza nie myli ta jedyna osoba na czacie to był nie kto inny jak Gaspar. Ale to nie ten jeden raz. Ja juz dawno zauwazyłam, że Wy w jakiejs zmowie jesteście. Zmowa to - nic innego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vulture eeeeeeee tam... 13.08.03, 00:28 huney napisała: > Przecież to wtorek był dopiero i jak mnie wiedza nie myli ta jedyna osoba na > czacie to był nie kto inny jak Gaspar. Ale to nie ten jeden raz. Ja juz dawno > zauwazyłam, że Wy w jakiejs zmowie jesteście. Zmowa to - nic innego. > > Nie ma sprawy, już w tym tygodniu nie zapowiem wtorku. Rano będzie środa )) Odpowiedz Link Zgłoś
huney Re: eeeeeeee tam... 13.08.03, 01:03 vulture napisał: > huney napisała: > > > Przecież to wtorek był dopiero i jak mnie wiedza nie myli ta jedyna osoba > na > > czacie to był nie kto inny jak Gaspar. Ale to nie ten jeden raz. Ja juz da > wno > > zauwazyłam, że Wy w jakiejs zmowie jesteście. Zmowa to - nic innego. > > > > > > Nie ma sprawy, już w tym tygodniu nie zapowiem wtorku. Rano będzie środa )) To nie "eeeeeeetam", tylko takie sa suche fakty, nic więcej. A wtorku to guru nie zapowie za tydzień? Koniec kadencji? Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: Ale żeście som! 13.08.03, 10:55 Jak mi dasz kaskę na instalację stałego łącza to będę codziennie. W miarę możliwości oczywiście )) Abonament mogę już sobie opłacać sam )) Odpowiedz Link Zgłoś
huney Re: Ale żeście som! 13.08.03, 18:26 h8red napisał: > Jak mi dasz kaskę na instalację stałego łącza to będę codziennie. W takim razie ja też nie omieszkam. Tylko daj mi kase na stałe. W miarę > możliwości oczywiście )) Abonament mogę już sobie opłacać sam )) > A ja poproszę jeszzce na abonament ))) Odpowiedz Link Zgłoś