Dodaj do ulubionych

Jack Osbourne nie da za wygraną

16.08.03, 10:19
muzyka.onet.pl/mr,785849,wiadomosci.html
Co chłop, to chłop, nie poddaje się. A poza tym jakie te dzieci Oza
wszechstronnie utalentowane. Mam nadzieję, że Kelly zostanie malarką albo
geofizykiem.
Obserwuj wątek
    • mapmuh Re: Jack Osbourne nie da za wygraną 16.08.03, 10:40
      Bardzo podoba mi się deklaracja:
      "Producenci mają nadzieję stworzyć obraz, którym będą zainteresowani nastolatki oraz nieco starsza młodzież. Liczą też na stworzenie fabuły godnej kontynuacji."
      Ale jeśli chodzi o świat filmu, to ja czekam z niecierpliwością na remake takiego filmu "Casablanka". Kiedyś grała tam ta szpetna Ingrid Bergman i pozbawiony talentu fircyk nazwiskiem Bogart Humphrey.
      W nowej wersji wystąpi dla kontrastu śliczna i zdolna Jennifer Lopez ze swoim zniewalającym partnerem Benem Affleckiem.
      • vulture AAAAAAAAAAAAAA 16.08.03, 10:52
        Mapmuh, a nie sądzisz że remake "Czterech pancernych" zrobiłby furorę? "Rudego"
        mogłaby zagrać Maryla Rodowicz. Piosenkę o Marusi już śpiewała.
        • mapmuh Re: AAAAAAAAAAAAAA 16.08.03, 11:10
          vulture napisał:

> Mapmuh, a nie sądzisz że remake "Czterech pancernych" zrobiłby furorę? "Rudego"
          >
          > mogłaby zagrać Maryla Rodowicz. Piosenkę o Marusi już śpiewała.

Ja w roli "Rudego" widziałbym raczej Krzyśka Krawczyka. Kubatura podobna, a i lufy nie trzeba sztucznej doczepiać.
          Rodowicz z Danutą Rinn i Violą mogą grać Góry Stołowe.
    • madee1 Re: Jack Osbourne nie da za wygraną 16.08.03, 11:00
      Ech, wczoraj ogladalam Top Of The Pops, ktore wspolprowadzil Jack Osbourne (jak
      to wielka i bardzo medialna gwiazda) i polecal wszystkim Kings Of Leon... Nie
      wiem, moze stara sie sluchac artystow brzydszych od siebie? Czesc terapii czy
      co?
      • vulture Re: Jack Osbourne nie da za wygraną 16.08.03, 11:06
        madee1 napisała:

> Ech, wczoraj ogladalam Top Of The Pops, ktore wspolprowadzil Jack Osbourne
        (jak
        >
        > to wielka i bardzo medialna gwiazda) i polecal wszystkim Kings Of Leon...

Wiesz, ja mam wrażenie, że oni tam w Stanach nie za dobrze znają Beatę, a i Ty
        powinnaś teraz pójść na miasto ze sprayem i pisać "Beata rulez". Sądzę, że
        zrobiłabyś wiele dobrego.
        • madee1 Re: Jack Osbourne nie da za wygraną 16.08.03, 11:09
          Ja nie w Stanach, ale tu, za ta mniejsza woda, tez przydaloby im sie troche
          Beaty... Tyle, ze ja bym jeszcze chetnie tu kiedys wrocila, a Angole to tacy
          dziwni sa, wywala mnie i nie dadza wrocic jeszcze... smile
          • vulture Re: Jack Osbourne nie da za wygraną 16.08.03, 11:12

Wiem, wiem, właśnie chodziło mi o to, że będąc nawet za mniejszą wodą możesz
            zrobić sporo dobrego -słuchaj, jak oni ją zobaczą, to może dadzą Ci azyl!
            Pomyśl o tym!
      • ilhan Re: Jack Osbourne nie da za wygraną 16.08.03, 11:11
        madee1 napisała:

> Ech, wczoraj ogladalam Top Of The Pops, ktore wspolprowadzil Jack Osbourne
        > (jak
        > to wielka i bardzo medialna gwiazda) i polecal wszystkim Kings Of Leon... Nie
        > wiem, moze stara sie sluchac artystow brzydszych od siebie? Czesc terapii czy
        > co?

Kings Of Leon są przy Jacku Osbourne niczym Gwyneth Paltrow przy Whoopi
        Goldberg.
        Aha, Kings Of Leon są obleśni. Ale Jack po prostu przebija całą obleśność tego
        świata.
        • madee1 Re: Jack Osbourne nie da za wygraną 16.08.03, 11:23
          ilhan napisał:

> Kings Of Leon są przy Jacku Osbourne niczym Gwyneth Paltrow przy Whoopi
          > Goldberg.
          > Aha, Kings Of Leon są obleśni. Ale Jack po prostu przebija całą obleśność
          tego
          > świata.

No naprawde, widziec ich wszystkich razem to bylo cos. Zwlaszcza na trzezwo.
          Brrrr.
          • vulture Re: Jack Osbourne nie da za wygraną 16.08.03, 11:24
            madee1 napisała:

> No naprawde, widziec ich wszystkich razem to bylo cos. Zwlaszcza na trzezwo.
            > Brrrr.

Ekhm, to może jednak gdzie indziej ten azyl?
        • boobie Re: Jack Osbourne nie da za wygraną 16.08.03, 11:25
          Co do Kings of Leon, to każdy potrafi chyba tak pięknie zaśpiewać. Dokonał tego
          Gonzo na Mtv 2 z z akompaniamentem gitarki. Zabrzmiało bardzo podobnie.
          • vulture Re: Jack Osbourne nie da za wygraną 16.08.03, 13:42
            boobie napisał:

> Co do Kings of Leon, to każdy potrafi chyba tak pięknie zaśpiewać. Dokonał
            tego
            >
            > Gonzo na Mtv 2 z z akompaniamentem gitarki. Zabrzmiało bardzo podobnie.

Ale Gonzo przynajmniej był zabawny i wyglądał po ludzku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka