vulture 16.08.03, 10:19 muzyka.onet.pl/mr,785849,wiadomosci.html Co chłop, to chłop, nie poddaje się. A poza tym jakie te dzieci Oza wszechstronnie utalentowane. Mam nadzieję, że Kelly zostanie malarką albo geofizykiem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mapmuh Re: Jack Osbourne nie da za wygraną 16.08.03, 10:40 Bardzo podoba mi się deklaracja: "Producenci mają nadzieję stworzyć obraz, którym będą zainteresowani nastolatki oraz nieco starsza młodzież. Liczą też na stworzenie fabuły godnej kontynuacji." Ale jeśli chodzi o świat filmu, to ja czekam z niecierpliwością na remake takiego filmu "Casablanka". Kiedyś grała tam ta szpetna Ingrid Bergman i pozbawiony talentu fircyk nazwiskiem Bogart Humphrey. W nowej wersji wystąpi dla kontrastu śliczna i zdolna Jennifer Lopez ze swoim zniewalającym partnerem Benem Affleckiem. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture AAAAAAAAAAAAAA 16.08.03, 10:52 Mapmuh, a nie sądzisz że remake "Czterech pancernych" zrobiłby furorę? "Rudego" mogłaby zagrać Maryla Rodowicz. Piosenkę o Marusi już śpiewała. Odpowiedz Link Zgłoś
mapmuh Re: AAAAAAAAAAAAAA 16.08.03, 11:10 vulture napisał: > Mapmuh, a nie sądzisz że remake "Czterech pancernych" zrobiłby furorę? "Rudego" > > mogłaby zagrać Maryla Rodowicz. Piosenkę o Marusi już śpiewała. Ja w roli "Rudego" widziałbym raczej Krzyśka Krawczyka. Kubatura podobna, a i lufy nie trzeba sztucznej doczepiać. Rodowicz z Danutą Rinn i Violą mogą grać Góry Stołowe. Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: Jack Osbourne nie da za wygraną 16.08.03, 11:00 Ech, wczoraj ogladalam Top Of The Pops, ktore wspolprowadzil Jack Osbourne (jak to wielka i bardzo medialna gwiazda) i polecal wszystkim Kings Of Leon... Nie wiem, moze stara sie sluchac artystow brzydszych od siebie? Czesc terapii czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Jack Osbourne nie da za wygraną 16.08.03, 11:06 madee1 napisała: > Ech, wczoraj ogladalam Top Of The Pops, ktore wspolprowadzil Jack Osbourne (jak > > to wielka i bardzo medialna gwiazda) i polecal wszystkim Kings Of Leon... Wiesz, ja mam wrażenie, że oni tam w Stanach nie za dobrze znają Beatę, a i Ty powinnaś teraz pójść na miasto ze sprayem i pisać "Beata rulez". Sądzę, że zrobiłabyś wiele dobrego. Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: Jack Osbourne nie da za wygraną 16.08.03, 11:09 Ja nie w Stanach, ale tu, za ta mniejsza woda, tez przydaloby im sie troche Beaty... Tyle, ze ja bym jeszcze chetnie tu kiedys wrocila, a Angole to tacy dziwni sa, wywala mnie i nie dadza wrocic jeszcze... Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Jack Osbourne nie da za wygraną 16.08.03, 11:12 Wiem, wiem, właśnie chodziło mi o to, że będąc nawet za mniejszą wodą możesz zrobić sporo dobrego -słuchaj, jak oni ją zobaczą, to może dadzą Ci azyl! Pomyśl o tym! Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Jack Osbourne nie da za wygraną 16.08.03, 11:11 madee1 napisała: > Ech, wczoraj ogladalam Top Of The Pops, ktore wspolprowadzil Jack Osbourne > (jak > to wielka i bardzo medialna gwiazda) i polecal wszystkim Kings Of Leon... Nie > wiem, moze stara sie sluchac artystow brzydszych od siebie? Czesc terapii czy > co? Kings Of Leon są przy Jacku Osbourne niczym Gwyneth Paltrow przy Whoopi Goldberg. Aha, Kings Of Leon są obleśni. Ale Jack po prostu przebija całą obleśność tego świata. Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: Jack Osbourne nie da za wygraną 16.08.03, 11:23 ilhan napisał: > Kings Of Leon są przy Jacku Osbourne niczym Gwyneth Paltrow przy Whoopi > Goldberg. > Aha, Kings Of Leon są obleśni. Ale Jack po prostu przebija całą obleśność tego > świata. No naprawde, widziec ich wszystkich razem to bylo cos. Zwlaszcza na trzezwo. Brrrr. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Jack Osbourne nie da za wygraną 16.08.03, 11:24 madee1 napisała: > No naprawde, widziec ich wszystkich razem to bylo cos. Zwlaszcza na trzezwo. > Brrrr. Ekhm, to może jednak gdzie indziej ten azyl? Odpowiedz Link Zgłoś
boobie Re: Jack Osbourne nie da za wygraną 16.08.03, 11:25 Co do Kings of Leon, to każdy potrafi chyba tak pięknie zaśpiewać. Dokonał tego Gonzo na Mtv 2 z z akompaniamentem gitarki. Zabrzmiało bardzo podobnie. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Jack Osbourne nie da za wygraną 16.08.03, 13:42 boobie napisał: > Co do Kings of Leon, to każdy potrafi chyba tak pięknie zaśpiewać. Dokonał tego > > Gonzo na Mtv 2 z z akompaniamentem gitarki. Zabrzmiało bardzo podobnie. Ale Gonzo przynajmniej był zabawny i wyglądał po ludzku. Odpowiedz Link Zgłoś