dekris 28.12.01, 21:05 wlasnie przesluchalem sobie Morning View Ogolnie jest to plyta spokojna, sklad podobny jak Linkin Park, a jednak kompletnie inna muzyka. Kiedys podobno grali mocniej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: benicio Re: Incubus IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 02.01.02, 11:54 dekris napisał(a): > wlasnie przesluchalem sobie Morning View > > Ogolnie jest to plyta spokojna, sklad podobny jak Linkin Park, a jednak > kompletnie inna muzyka. Kiedys podobno grali mocniej. Dla mnie to obecnie najbardziej progresywna kapela w swoim gatunku. "Morning View" to perełka. Wszystkie Linkin Parki, Limp Bizkity i inne mogą się schować przy Incubusie. Faktycznie grali kiedyś mocniej (takie bardziej radykalne połączenie Faith No More i Primusa - na szczęście odeszli od tego i wypracowali własny styl). Dlaczego oni nie są u nas popularni? tego nie rozumiem!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiek Re: Incubus IP: *.mofnet.gov.pl 03.01.02, 10:38 Był sobie kiedys bardzo fajny zespół death metalowy pod nazwą INCUBUS, który nagrał bardzo fajne death metalowe płyty "serpent temptation" i "beyond the unknown". Niestety, ponieważ ten incubus o którym mówicie groził wytoczeniem procesu sądowego bardzo fajny zespół death metalowy musiał zmienić nazwę. Ale to tak na marginesie. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benicio Re: Incubus IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 05.01.02, 16:47 Gość portalu: jasiek napisał(a): > Niestety, ponieważ ten incubus o którym mówicie groził wytoczeniem procesu > sądowego bardzo fajny zespół death metalowy musiał zmienić nazwę. Ale za to został bardzo fajny Incubus funkowo-core'owy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: Incubus IP: 172.16.3.* 03.01.02, 14:20 dekris napisał(a): > sklad podobny jak Linkin Park To znaczy? W takim razie gdzie drugi wokal? I coś za mało Japończyków. Poza tym LP to boysband, który tylko udaje, że ostro gra, a Incubus (z tego co zdążyłam usłyszeć) jest brzmieniowo w porządku. Fani Incubusa mogą się czuć obrażeni za takie porównania... Odpowiedz Link Zgłoś
dekris Re: Incubus 03.01.02, 18:42 ojejku, chodzi mi o DJ'a (a tak na marginesie DJ moze puscic drugi wokal z plyty, ha ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: Incubus IP: 172.16.1.* 03.01.02, 19:00 dekris napisał(a): > ojejku, chodzi mi o DJ'a (a tak na marginesie DJ moze puscic drugi wokal z > plyty, ha ) A co, to jest ten sam DJ w obu wymienionych grupach? A tak na marginesie - DJ Incubusa może puścić jakiś utwór Linkin Park'u z płyty, ha! Odpowiedz Link Zgłoś
room#237 Re: Incubus 07.01.02, 15:46 Gość portalu: X napisał(a): > To znaczy? W takim razie gdzie drugi wokal? I coś za mało Japończyków. > Poza tym LP to boysband, który tylko udaje, że ostro gra, a Incubus (z tego co > zdążyłam usłyszeć) jest brzmieniowo w porządku. Fani Incubusa mogą się czuć > obrażeni za takie porównania... Co to znaczy, że LP to bojsbend? Bo są w nim same bojsy, a nie ma gerlsów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pat Re: Incubus IP: 172.16.3.* 07.01.02, 16:00 room#237 napisał(a): > Co to znaczy, że LP to bojsbend? Bo są w nim same bojsy, a nie ma gerlsów? Chester piszczy jak dziewczynka, więc girlsy jakby nie było są... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benicio Re: Incubus IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 08.01.02, 13:20 Gość portalu: Pat napisał(a): > Chester piszczy jak dziewczynka, więc girlsy jakby nie było są... > To prawda!!! Poza tym Linkin Park przynudzają tak, że płyty w całości nie da wysłuchać. Nie rozumiem skąd ich popularność. Muzycznie są bardzo daleko za Incubusem. Zadnych indywidualności w Linkin Park. Kilka ciekawych motywów, ale wsumie to tylko wygładzony, sterylny produkt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pat Re: Incubus IP: 172.16.1.* 08.01.02, 13:48 Gość portalu: benicio napisał(a): > To prawda!!! Poza tym Linkin Park przynudzają tak, że płyty w całości nie da > wysłuchać. Nie rozumiem skąd ich popularność. Muzycznie są bardzo daleko za > Incubusem. Zadnych indywidualności w Linkin Park. Kilka ciekawych motywów, ale > wsumie to tylko wygładzony, sterylny produkt. Całej płyty nie słyszałam, ale to, co leci w tv muzycznych jest przecież przeznaczone dla grupy wiekowej "wczesna podstawówka", więc siłą rzeczy musi być śliczne i wygładzone, żeby wszystkie dzieci to polubiły i chciały sobie kupić całą płytę. I żeby rodzice nie bali się im tej płyty kupić. Więc chyba nie ma co się dziwić, że to taki słaby produkt. Marketing w czystej formie... Odpowiedz Link Zgłoś