Dodaj do ulubionych

Blank & Jones feat. Robert Smith

24.08.03, 11:42
Robertowi Smithowi zabrakło na... eee... nieważne wink

W każdym razie widziałem z pół godziny temu na Vivie niemieckiej "A FOREST"
(!!!) w wykonaniu tych panów, którzy są w tytule wątku i było to coś
koszmarnego (umc umc umc umc i Robert w tle...). Mieciowi życzę, aby udało mu
się uniknąć trafienia na to coś. Zresztą całej reszcie również.
Obserwuj wątek
    • miecio4 Re: Blank & Jones feat. Robert Smith 19.09.03, 02:20
      Powiem szczerze iz myslałem ze bedzie gorzej. Da sie noga pomachać. Lubie sobie
      czasem walnąć techniawke.
      Dla zainteresowanych:
      www.blankandjones.info/aforest/
      • vulture Re: Blank & Jones feat. Robert Smith 19.09.03, 05:04
        miecio4 napisał:

>Lubie sobie czasem walnąć techniawke.

Albo niezły housik. Też fajny.
      • madee1 Re: Blank & Jones feat. Robert Smith 19.09.03, 08:58
        Mieciu, Ty to gorszy jesteś niż fan Oasis. Zawsze usprawiedliwisz tego swojego
        Grubcia smile
        • miecio4 Re: Blank & Jones feat. Robert Smith 19.09.03, 10:33
          madee1 napisała:

> Zawsze usprawiedliwisz tego swojego
          > Grubcia smile
          >

Grubcio i Grubcio- dwa Brathankismile
      • ilhan Re: Blank & Jones feat. Robert Smith 19.09.03, 08:59
        miecio4 napisał:

> Lubie sobie czasem walnąć techniawke.

<jeb>
        • pride26 Re: COLDPLAY 19.09.03, 10:29
          witam-chcesz tego singla, czy mam go wysłać komuś innemu
          • ilhan Re: COLDPLAY 19.09.03, 10:32
            pride26 napisał:

> witam-chcesz tego singla, czy mam go wysłać komuś innemu

No chcę, z tego co pamiętam to pisałeś że odezwiesz mi się na maila, czy tak?
            Nic nie dostałem...
            Pozdr.
            • pride26 Re: COLDPLAY 19.09.03, 11:18
              kurcze przecież wysłałem Ci maila na adres ilhan@gazeta.pl sprawdzałeś? jak nie
              to podaj mi inny namiar.
              pozdr.
              • ilhan Re: COLDPLAY 19.09.03, 11:23
                pride26 napisał:

> kurcze przecież wysłałem Ci maila na adres ilhan@gazeta.pl sprawdzałeś? jak
                > nie to podaj mi inny namiar.

Spróbuj jeszcze raz na ilhan@gazeta.pl, tamten mail nie doszedł.
                • pride26 Re: COLDPLAY 19.09.03, 11:52
                  poszło - mam nadzieję że teraz wszystko o.k - odpisz czy dostałeś!
                  • ilhan Re: COLDPLAY 19.09.03, 11:55
                    pride26 napisał:

> poszło - mam nadzieję że teraz wszystko o.k - odpisz czy dostałeś!

No już odpisałem z 10 minut temu smile
                    • miecio4 ejjjjjjj 19.09.03, 13:06
                      To jest wspaniały wątek poświęcony wielkiemu artyście Robertowi Szmitowi a Wy
                      go zaśmiecacie jakims nędznym singlem Coldplay!!!!
                      Opamiętajcie sie!!!!
                      • pride26 Re: ejjjjjjj 19.09.03, 13:20
                        sorry - ja też lubie szmita - szczególnie "World in my eyes"
                      • Gość: AgentCooper Re: ejjjjjjj IP: 5.3.1R* / *.pg.com 19.09.03, 13:23
                        Miecio - a jakie masz fajne bootlegi, w miare dobrej jakosci ?
                        • miecio4 Re: ejjjjjjj 19.09.03, 14:16
                          Gość portalu: AgentCooper napisał(a):

> Miecio - a jakie masz fajne bootlegi, w miare dobrej jakosci ?

Nie mam zadnego bootlega- nie gustuję w tym.

• eyemou Re: ejjjjjjj 19.09.03, 14:20
                            smile))) miecio4 nie ma bootlegow smile))))))))) a to dobresmile)))
                            pozdrowienia z londonu. ide szukac RAK studio.
                        • Gość: jack9 Re: ejjjjjjj IP: *.stansat.pl 19.09.03, 14:21
                          Hej Agencie
                          ja choć tez nie gustuje mam jeden w mierę fajny ale to co on zawiera wyjdzie
                          niedługo na B-sides...
                          • Gość: AgentCooper no co Wy ??? IP: 5.3.1R* / *.pg.com 19.09.03, 14:40
                            jakos mi sie nie chce wierzyc ze nie macie bootlegow. Miecio Stary Qrczak i
                            Jack Stary Goth....Klamczuszki.....Albo moze doprecyzuje - chodzi mi o bootlegi
                            koncertowe - takie na pewno macie winkProsze o pelna liste (w porzadku
                            alfabetycznym), moze byc na maila.
                            • Gość: jack9 Re: no co Wy ??? IP: *.stansat.pl 19.09.03, 14:51
                              Agencie
                              w czasach gdy zbiory kompletowałem na kasetach miałem ze 40 cureowych koncertów
                              ale nigdy ich nie słuchałem - więc teraz na CD nie mam wcale.
                              w mp3 mam 5 koncertów ( od 82 roku do 2002) - ale też nie słucham...wink
                              • Gość: AgentCooper Re: no co Wy ??? IP: 5.3.1R* / *.pg.com 19.09.03, 15:01
                                a to moze ja bym poprosil o jakis fajny koncert na mp3. Jak masz jakis na
                                ktorym nie bedzie hitow z Wild Mood Swings (no chyba ze Want) oraz Japanese
                                Whispers ktorych nie trawie to bym chetnie skorzystal smile
                                • miecio4 Re: no co Wy ??? 19.09.03, 15:04
                                  Mam koncert "Trilogy". Mogę Ci przegrać na audio CD.
                                • Gość: jack9 Re: no co Wy ??? IP: *.stansat.pl 19.09.03, 15:12
                                  Nie wiem który z tych koncertów jest fajny... żadnego z tych pięciu nie
                                  słuchałem...nie żartuje...
                                  ale może ten z Paryża ( 7.06.1892 ) ale nie wiem jak z jakością dzwięku.
                                  • Gość: AgentCooper Re: no co Wy ??? IP: 5.3.1R* / *.pg.com 19.09.03, 15:15
                                    z Paryza z 1892 ??? Stary, na tym mozesz majatek zbic !!! Toz to rarytas
                                    hehe... w 92 wyszedl tez oryginalny koncert z Paryza, wiec moze cos innego -
                                    jakie daty jeszcze masz ?
                                    • ilhan Re: no co Wy ??? 19.09.03, 15:16

> z Paryza z 1892 ??? Stary, na tym mozesz majatek zbic !!!

Nie wiedziałem że Robert Smith jest aż tak stary...
                                      • miecio4 Re: no co Wy ??? 19.09.03, 15:36
                                        ilhan napisał:

> Gość portalu: AgentCooper napisał(a):
                                        >
                                        > > z Paryza z 1892 ??? Stary, na tym mozesz majatek zbic !!!
                                        >
                                        > Nie wiedziałem że Robert Smith jest aż tak stary...
                                        >

Robert zaczynał wtedy. Chyba byli wtedy przed nagraniem pierwszego singla.
                                        Niestety I wojna swiatowa opóźniła ich plany.
                                    • Gość: jack9 Re: no co Wy ??? IP: 80.51.237.* 19.09.03, 15:36
                                      Chodziło mi o Paryż 1982 ...smile
                                      ale mam też Paryż 1996
                                      • Gość: syntax Re: no co Wy ??? IP: *.tvk.pl 20.09.03, 16:34
                                        a interesuja booltegi Joy Division bo mam kilka ale tez rzadko slucham
                      • ilhan Re: ejjjjjjj 19.09.03, 13:35
                        miecio4 napisał:

> To jest wspaniały wątek poświęcony wielkiemu artyście Robertowi Szmitowi a Wy
                        > go zaśmiecacie jakims nędznym singlem Coldplay!!!!

W nędznym Coldplay gra Chris Martin Szmit, więc jest link smile
    • porcupine Re: Blank & Jones feat. Robert Smith 20.09.03, 16:03
      ja osobiście ten utwór lubię. uważam, że naprawdę nieźle brzmi. i nie
      traktowałabym tego jako zdrady Roberta. zresztą, nie o tym chciałam pisać: jak
      przegrać Trilogy na audio CD, bo oglądać za często to nie mam kiedy i w końcu
      to DVD mi się zakurzy?
      • miecio4 Re: Blank & Jones feat. Robert Smith 20.09.03, 16:09
        porcupine napisała:

> przegrać Trilogy na audio CD, bo oglądać za często to nie mam kiedy i w końcu
        > to DVD mi się zakurzy?

A tego to niestety nie wiem.
        Nie wydaje mi sie jednak aby słuchanie Trilogy bez widoku Grubasa było miłe.
        • Gość: frank Re: Blank & Jones feat. Robert Smith IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.09.03, 17:18
          Z ostatniej chwili:

Parę dni temu Smith wystąpił w programie jednej z amerykańskich stacji i
          wszyscy donoszą, że Grubas schudł nieco!

A dziś wieczorem chłopcy są główną gwiazdą na koncercie z okazji jubileuszu
          zasłużonej stacji radiowej KROQ. Rzecz się dzieje w Los Angeles, 50000 biletów
          sprzedało się w rekordowym tempie 4 dni. Ciekaw jestem, czy pokuszą się i
          zagrają choć jeden nowy utwór...
        • porcupine Re: Blank & Jones feat. Robert Smith 20.09.03, 18:19
          miecio4 napisał:

> Nie wydaje mi sie jednak aby słuchanie Trilogy bez widoku Grubasa było miłe.

to jak Ty ich w ogóle słuchasz?
          • miecio4 Re: Blank & Jones feat. Robert Smith 20.09.03, 18:45
            porcupine napisała:

> to jak Ty ich w ogóle słuchasz?

Nie musze ich słuchac -znam wszystko na pamięć i podśpiewuję sobie czasem.
            Ilhan Ci poświadczy bo śpiewałem mu kiedyś fragment "Faith".
            • porcupine Re: Blank & Jones feat. Robert Smith 20.09.03, 22:57
              a masz jakieś fajne rarytasy? i jeszcze jedno pytanie- jesteś zwolennikiem
              wszesnego the cure czy późnego? a może wszystkiego?
              • miecio4 Re: Blank & Jones feat. Robert Smith 21.09.03, 02:10
                porcupine napisała:

> a masz jakieś fajne rarytasy?

Mam rarytasy takie jak wszyscy- b-sidesy + kawałki z filmów.
                Wszystko to ukaże sie w styczniu na 4-ro płytowym boksie.
                A moim osobistym rarytasem jest bilet z koncertu w Berlinie.

> jesteś zwolennikiem
                > wszesnego the cure czy późnego? a może wszystkiego?

Jestem zwolennikiem wszystkiego z wyjątkiem pierwszej płyty której po prostu
                nie trawie (nawet nie mam jej w swojej płytotece).
                • Gość: jack9 Re: Blank & Jones feat. Robert Smith IP: 80.51.237.* 21.09.03, 08:44
                  miecio4 napisał:

> Jestem zwolennikiem wszystkiego z wyjątkiem pierwszej płyty której po prostu
                  > nie trawie (nawet nie mam jej w swojej płytotece).

Coś w tym jest - też nie mam na CD ( jedynie na analogu Three Imaginary Boys i
                  Boys Dont Cry )
                • Gość: AgentCooper Re: Blank & Jones feat. Robert Smith IP: *.waw.cdp.pl, / *.waw.cdp.pl 21.09.03, 12:32
                  a ja z kolei nie trawie Top (poza ShakeDogShake), Japanese Whispers (calego) i
                  WildMoodSwings (poza Want). Wydawalo mi sie ze nie za bardzo lubie tez HOTD,
                  ale po jakis 10 latach sobie przesluchalem i poza jednym numerem doszedlem do
                  wniosku ze to super plytka !
                  Ja bym poprosil o wypalenie jakieogos ladnego bootlegu.
                  • miecio4 Re: Blank & Jones feat. Robert Smith 21.09.03, 12:41

> a ja z kolei nie trawie Japanese Whispers

Bez jaj Agencie Kuprze! To jedna z najlepszych płyt zespołu. Faktem jest że
                    troszkę nam sie postarzała ale naprawde jest wporzo.
                  • miecio4 Re: Blank & Jones feat. Robert Smith 21.09.03, 12:41

> a ja z kolei nie trawie Japanese Whispers

Bez jaj Agencie Kuprze! To jedna z najlepszych płyt zespołu. Faktem jest że
                    troszkę nam sie postarzała ale naprawde jest wporzo.
                    • miecio4 Re: Blank & Jones feat. Robert Smith 21.09.03, 12:44
                      -A czemu dwa razy gadasz?
                      -Nie wiem- przepraszam.
                      -No!
                    • miecio4 Re: Blank & Jones feat. Robert Smith 21.09.03, 12:44
                      -A czemu dwa razy gadasz?
                      -Nie wiem- przepraszam.
                      -No!
            • ilhan Re: Blank & Jones feat. Robert Smith 21.09.03, 15:05
              miecio4 napisał:

> Ilhan Ci poświadczy bo śpiewałem mu kiedyś fragment "Faith".

Poświadczam. Był to fragment naprawdę obszerny, prawie tak obszerny jak Robert
              Smith.
    • Gość: markus117 Re: Blank & Jones feat. Robert Smith IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 25.09.03, 22:58
      Ten utwór to masakra. A to naprawdę w wersji orginalnej jeden z najlepszych
      utworów The Cure... Smutne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka