pizmak31 25.08.03, 12:13 K...a! Dzien dobry, milo Was widziec i czytac. Powrocilam, kolana wyleczone, twarz opalona, ale niestety jest poniedzialek. Kiedy pijemy? Czy jutro? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nikka007 Re: Sie wrocilam na razie na zawsze 25.08.03, 12:15 my też wrócilim, ale się nie spotkalim na dworcu Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: Sie wrocilam na razie na zawsze 25.08.03, 12:33 No pono jutro, Pani PiJżmak )) Łelkam bek Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Witaj, Piżmaku, we wtorek pijemy 25.08.03, 23:16 Znaczy się ci, co nie oglądają meczu. Ja będę oglądał piwo i skalp jednej kurwy. Bo jutro znów do pracy lezę. U Terezy 16/17. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Witaj, Piżmaku, we wtorek pijemy 25.08.03, 23:42 vulture napisał: > Znaczy się ci, co nie oglądają meczu. Ja będę oglądał piwo i skalp jednej > kurwy. Bo jutro znów do pracy lezę. U Terezy 16/17. Albo nie malują mieszkania. Nie będzie mnie, prawie na pewno (( Odpowiedz Link Zgłoś
vulture szkoda, coorvah 26.08.03, 07:49 ilhan napisał: > Albo nie malują mieszkania. Nie będzie mnie, prawie na pewno (( Iluś robi na ścianie w sypialni replikę okładki płyty Kelly Osbourne. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan wiem, k..., że szkoda 26.08.03, 10:00 Nieprawda, bo piszę, że Beata jest... no, zresztą sami wiecie jaka Odpowiedz Link Zgłoś
agentcooper Re: Witaj, Piżmaku, we wtorek pijemy 26.08.03, 11:10 ilhan napisał: > > Albo nie malują mieszkania. Nie będzie mnie, prawie na pewno (( albo o takich godzinach w pracy siedza.... Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: Sie wrocilam na razie na zawsze 26.08.03, 11:17 Czesc Agenciku, kope lat, wlasnie tak sie zastanawialam, ze zaginales gdzies po tych Himalajach i Rodos... Odpowiedz Link Zgłoś
agentcooper Czesc Pizmaczku 26.08.03, 12:32 pizmak31 napisała: > Czesc Agenciku, kope lat, wlasnie tak sie zastanawialam, ze zaginales gdzies po > > tych Himalajach i Rodos... Nie nie, jestem caly i zdrow a w Himalajach nie bylem (aczkolwiek jak ktos jest zainteresowany to sa 2 miejsca we wrzesniu na 3tygodniowy trekking po bardzo atrakcyjnej cenie)...A moze Ty bedziesz sie chciala wybrac na koncert Paradise Lost w pazdzierniku ? Zamiescilem posta z ta radosna nowina ale spotkal sie z malym zainteresowaniem TWA co wprawilo mnie w melancholijny nastroj zadumy z ktorego nie moge sie wyrwac.... A tak swoja droga cale lato umawialismy sie na sporty, lato sie konczy i nie udalo mi sie z Wami spotkac na jakiejs siatce albo innym koszu (( Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: Czesc Pizmaczku 26.08.03, 12:36 Prosze bardzo, panie Agencie, czwartek 18, Agrykola. Odpowiedz Link Zgłoś
agentcooper Re: Czesc Pizmaczku 26.08.03, 12:45 pizmak31 napisała: > Prosze bardzo, panie Agencie, czwartek 18, Agrykola. najblizszy czwartek ? mam qrka piwo sluzbowe, ale moze jakos dalbym rade....Mam nawet nowe zdizajnowane spodenki Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: Czesc Pizmaczku 26.08.03, 13:28 A na Paradise Lost to chyba nie moge w pazdzierniku, bo bede w tem czasie na Sycylii gdzies tam z plecakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
argus1 Re: Czesc Pizmaczku 26.08.03, 13:41 Cześć Piżmak - przede wszystkim. Na Paradise Lost - byc może będę. A na pewno pojadę na przynajmniej jeden koncert LEGENDARY PINK DOTS - będą ponoć cztery -listopad tego roku. Już mi się gęba cieszy... Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: Czesc Pizmaczku 26.08.03, 13:47 czesc Bradzer! Na moim weselu bylo fajnie, a na Twoim. Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Czesc Pizmaczku 26.08.03, 13:51 pizmak31 napisała: > czesc Bradzer! Na moim weselu bylo fajnie, a na Twoim. Tak samo! Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: Czesc Pizmaczku 26.08.03, 13:58 To moze bylismy na tym samym weselu? Bo kimze byl ten przystojny mezczyzna z ktorym zem walczyka tanczyla raz dwa trzy raz dwa trzy... Odpowiedz Link Zgłoś
agentcooper Re: Czesc Pizmaczku 26.08.03, 14:03 argus1 napisał: > Na Paradise Lost - byc może będę. i to jest postawa godna forumowicza oraz czlonka TWA. Czekam na kolejne zgloszenia. Odpowiedz Link Zgłoś