vulture 27.08.03, 01:08 Szczegóły tutaj forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13380&w=7644100 Przypominam, że to taka zabawa i obowiązuje nadal dystans, poczucie humoru i takie tam. P.S. Sugar, I love U. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nikka Re: Nowy Guru Forum Muzyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.03, 01:15 gratulacje. sgh wydała już 2-óch gurów . Odpowiedz Link Zgłoś
homohedonistus Re: Nowy Guru Forum Muzyka 27.08.03, 03:33 vulture napisał: > Przypominam, że to taka zabawa i obowiązuje nadal dystans, poczucie humoru i > takie tam. no a jak poczucie humoru(dobrze to napisałem??) to i oczywiście autoironia. Mam nadzieję, że zamierzona. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Nowy Guru Forum Muzyka 27.08.03, 09:24 homohedonistus napisał: > no a jak poczucie humoru(dobrze to napisałem??) to i oczywiście autoironia. Mam > nadzieję, że zamierzona. Ja też mam taką nadzieję, zawsze byłem wielkim fanem tejże u wielu osób... Odpowiedz Link Zgłoś
homohedonistus Re: Nowy Guru Forum Muzyka 27.08.03, 14:36 vulture napisał: > Ja też mam taką nadzieję, zawsze byłem wielkim fanem tejże u wielu osób... ale zamierzonej czy niezamierzonej?? Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Dzięx 27.08.03, 09:46 Jestem wzruszony i... w ogóle Na razie nie jestem w stanie niczego więcej napisać, więc pozdrawiam wszystkich i dziękuję i marsz słuchać Oasis i Stone Roses wszyscy!!!!!!!!!!! No dobra, to ostatnie to może od jutra dopiero... )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Dzięx IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 27.08.03, 14:53 ilhan napisał: > Jestem wzruszony i... w ogóle Na razie nie jestem w stanie niczego więcej > napisać, więc pozdrawiam wszystkich i dziękuję i marsz słuchać Oasis i Stone > Roses wszyscy I wanna be adored nawet fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Dzięx 27.08.03, 14:57 Gość portalu: As napisał(a): > I wanna be adored nawet fajne. Asie - to się cieszę Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: Dzięx 27.08.03, 21:59 Ilhanie, Ty tu nie: "DZIĘX" tylko rękawy zakasuj i do roboty! Proszę dbać o porządek na Forum, kulturę słowa, a jeśli zajdzie taka potrzeba, to SIŁĄ ŁAGODZIĆ OBYCZAJE. [Znowu jacyś pieniacze kłócą się na sąsiednim wątku, a to dopiero pierwszy dzień Twego gurowania] Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Dzięx 27.08.03, 23:17 n_eska71 napisała: > Ilhanie, Ty tu nie: "DZIĘX" tylko rękawy zakasuj i do roboty! > Proszę dbać o porządek na Forum, kulturę słowa, a jeśli zajdzie taka > potrzeba, to SIŁĄ ŁAGODZIĆ OBYCZAJE. Tak jest! I liczę na większą niż ostatnio aktywność koleżanki w trakcie trwania mojej kadencji > Powodzenia! Dzięx! Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: Dzięx 28.08.03, 00:24 ilhan napisał: > I liczę na większą niż ostatnio aktywność koleżanki w trakcie trwania > mojej kadencji Do usług, jeśli tylko mogę być w czymś pomocna... Dzisiaj, jak widać, wzięłam sobie nocny dyżur i monitoruję wątki. Melduję, że cisza i spokój. Sami grzeczni tylko zostali. Reszta śpi. )) Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Dzięx 28.08.03, 09:50 n_eska71 napisała: > Do usług, jeśli tylko mogę być w czymś pomocna... > > Dzisiaj, jak widać, wzięłam sobie nocny dyżur i monitoruję wątki. > Melduję, że cisza i spokój. Sami grzeczni tylko zostali. Reszta śpi. > )) Otrzymujecie urzędową pochwałę od Guru, koleżanko N_Esko, za wzorową postawę w pierwszym dniu jego gurowania )) Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 obywatelska inicjatywa... 28.08.03, 23:29 ilhan napisał: > Otrzymujecie urzędową pochwałę od Guru, Och, jestem zaszczycona. Z rąk samego Guru i to już w pierwszym dniu! )) Dzięx! A czy za pochwałą słowną mogłyby iść jeszcze jakieś dodatkowe gratyfikacje? To by mnie zachęciło do kolejnych działań. Przy odpowiedniej zachęcie jestem skłonna witać chlebem i solą nowych Forumowiczów, prowadzić za rączkę po ciemnych zaułkach zagubionych, sprowadzać na manowce wrogo usposobione elementy wywrotowe i takie tam... Iluś, założyłbyś (bo ja nieśmiała jestem )) ponownie wątek o tym kto jest kim na Forum i jak długo. Sporo tu nowych twarzy. Trzeba by też dokleić link do zarchiwizowanego już pewnie wątku Lovelettera, żeby nie powtarzać się zbytnio i oczywiście pokazać młodzieży historyczne korzenie i skąd nasz ród! To zawsze integruje. Co Ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: obywatelska inicjatywa... 28.08.03, 23:36 n_eska71 napisała: > Iluś, założyłbyś (bo ja nieśmiała jestem )) ponownie wątek o tym kto jest > kim na Forum i jak długo. Sporo tu nowych twarzy. Trzeba by też dokleić link > do zarchiwizowanego już pewnie wątku Lovelettera, żeby nie powtarzać się > zbytnio i oczywiście pokazać młodzieży historyczne korzenie i skąd nasz ród! > To zawsze integruje. Co Ty na to? Tak, tego, w ogóle i bardzo chętnie. Ale o jaki wątek chodzi? Bo ja chyba też już się pogubiłem w tych korzeniach i... pokazywaniu ich młodzieży Proszę koleżankę o wyklarowanie tej kwestii A teraz Guru idzie się wyspać, bo zmęczył się dzisiaj posiedzeniem rządu na najwyższym szczeblu Życzy wszystkim dobrej nocy i miłego piątku jutro i pozdrawia. Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: obywatelska inicjatywa... 29.08.03, 00:05 Na razie znalazłam Twój wątek pt. 'Skąd wziął się Twój nick'. Też nadaje się do wskrzeszenia. [Pozdrawiam portal 'Gazety', cały czas mnie dzisiaj wylogowują, strony mi nie ładuja się jak trzeba i wrrrrr....!!! Idę sobie stąd! (( ] Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: obywatelska inicjatywa... 30.08.03, 00:38 ilhan napisał: > Ale o jaki wątek chodzi? autor: Loveletter, wątek: 'Wątek identyfikacyjny' >Bo ja chyba też już się pogubiłem w tych korzeniach i... pokazywaniu ich >młodzieży Iluś, Ty starzejesz się chyba! )) >Proszę koleżankę o wyklarowanie tej kwestii O tej porze grzeczna młodzież już śpi, a niegrzeczna i tak wie o co chodzi. Szkoda więc klarować. Można raczej zacząć mącić. )) Odpowiedz Link Zgłoś
mary_sio Re: Nowy Guru Forum Muzyka 27.08.03, 22:50 i l u ś !!!!!!!!!))))))))))))))............ Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: Nowy Guru Forum Muzyka 29.08.03, 11:16 Aha, jesli mozna, Szanowny Guru, to chcialam sie skromnie dopisac, ze, wbrew pozorom, nadal obowiazuje PISENDLOF, czyli pokojowa forma przebywania na tym forum, wprowadzona przez moja skromna osobe wiosna tego roku. I'll always take the roundabout way Waiting on the rain For I was born with a habit, from a sign The habit of a windswept thumb And the sign of the rain It's started raining Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Nowy Guru Forum Muzyka 29.08.03, 11:42 pizmak31 napisała: > Aha, jesli mozna, Szanowny Guru, to chcialam sie skromnie dopisac, ze, wbrew > pozorom, nadal obowiazuje PISENDLOF, czyli pokojowa forma przebywania na tym > forum, wprowadzona przez moja skromna osobe wiosna tego roku. Oczywiście że obowiązuje. Już w wątku o Raveonettes zmuszony byłem użyć tego hasła. Niestety, nie do końca podziałało... Odpowiedz Link Zgłoś