Dodaj do ulubionych

Nowy Guru Forum Muzyka

27.08.03, 01:08
Szczegóły tutaj
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13380&w=7644100
Przypominam, że to taka zabawa i obowiązuje nadal dystans, poczucie humoru i
takie tam.

P.S. Sugar, I love U.
Obserwuj wątek
    • Gość: nikka Re: Nowy Guru Forum Muzyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.03, 01:15
      gratulacje. sgh wydała już 2-óch gurów wink.
    • homohedonistus Re: Nowy Guru Forum Muzyka 27.08.03, 03:33
      vulture napisał:

> Przypominam, że to taka zabawa i obowiązuje nadal dystans, poczucie humoru i
      > takie tam.

no a jak poczucie humoru(dobrze to napisałem??) to i oczywiście autoironia. Mam nadzieję, że zamierzona.
      • vulture Re: Nowy Guru Forum Muzyka 27.08.03, 09:24
        homohedonistus napisał:

> no a jak poczucie humoru(dobrze to napisałem??) to i oczywiście autoironia.
        Mam
        > nadzieję, że zamierzona.

Ja też mam taką nadzieję, zawsze byłem wielkim fanem tejże u wielu osób...
        • homohedonistus Re: Nowy Guru Forum Muzyka 27.08.03, 14:36
          vulture napisał:

> Ja też mam taką nadzieję, zawsze byłem wielkim fanem tejże u wielu osób...

ale zamierzonej czy niezamierzonej??
    • ilhan Dzięx 27.08.03, 09:46
      Jestem wzruszony i... w ogóle smile Na razie nie jestem w stanie niczego więcej
      napisać, więc pozdrawiam wszystkich i dziękuję i marsz słuchać Oasis i Stone
      Roses wszyscy!!!!!!!!!!!

No dobra, to ostatnie to może od jutra dopiero... wink))
      • Gość: As Re: Dzięx IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 27.08.03, 14:53
        ilhan napisał:

> Jestem wzruszony i... w ogóle smile Na razie nie jestem w stanie niczego więcej
        > napisać, więc pozdrawiam wszystkich i dziękuję i marsz słuchać Oasis i Stone
        > Roses wszyscy

I wanna be adored nawet fajne.
        • ilhan Re: Dzięx 27.08.03, 14:57
          Gość portalu: As napisał(a):

> I wanna be adored nawet fajne.

Asie - to się cieszę smile
          • n_eska71 Re: Dzięx 27.08.03, 21:59
            Ilhanie, Ty tu nie: "DZIĘX" tylko rękawy zakasuj i do roboty!
            Proszę dbać o porządek na Forum, kulturę słowa, a jeśli zajdzie taka potrzeba,
            to SIŁĄ ŁAGODZIĆ OBYCZAJE. smile

[Znowu jacyś pieniacze kłócą się na sąsiednim wątku, a to dopiero pierwszy
            dzień Twego gurowania]

Powodzenia! smile
            • ilhan Re: Dzięx 27.08.03, 23:17
              n_eska71 napisała:

> Ilhanie, Ty tu nie: "DZIĘX" tylko rękawy zakasuj i do roboty!
              > Proszę dbać o porządek na Forum, kulturę słowa, a jeśli zajdzie taka
              > potrzeba, to SIŁĄ ŁAGODZIĆ OBYCZAJE. smile

Tak jest! I liczę na większą niż ostatnio aktywność koleżanki w trakcie trwania
              mojej kadencji smile

> Powodzenia! smile

Dzięx! smile
              • n_eska71 Re: Dzięx 28.08.03, 00:24
                ilhan napisał:

> I liczę na większą niż ostatnio aktywność koleżanki w trakcie trwania
                > mojej kadencji smile

Do usług, jeśli tylko mogę być w czymś pomocna...

Dzisiaj, jak widać, wzięłam sobie nocny dyżur i monitoruję wątki.
                Melduję, że cisza i spokój. Sami grzeczni tylko zostali. Reszta śpi.
                smile))
                • ilhan Re: Dzięx 28.08.03, 09:50
                  n_eska71 napisała:

> Do usług, jeśli tylko mogę być w czymś pomocna...
                  >
                  > Dzisiaj, jak widać, wzięłam sobie nocny dyżur i monitoruję wątki.
                  > Melduję, że cisza i spokój. Sami grzeczni tylko zostali. Reszta śpi.
                  > smile))

Otrzymujecie urzędową pochwałę od Guru, koleżanko N_Esko, za wzorową postawę w
                  pierwszym dniu jego gurowania smile))
                  • n_eska71 obywatelska inicjatywa... 28.08.03, 23:29
                    ilhan napisał:

> Otrzymujecie urzędową pochwałę od Guru,

Och, jestem zaszczycona. Z rąk samego Guru i to już w pierwszym dniu! smile))
                    Dzięx!

A czy za pochwałą słowną mogłyby iść jeszcze jakieś dodatkowe gratyfikacje? wink
                    To by mnie zachęciło do kolejnych działań. Przy odpowiedniej zachęcie jestem
                    skłonna witać chlebem i solą nowych Forumowiczów, prowadzić za rączkę po
                    ciemnych zaułkach zagubionych, sprowadzać na manowce wrogo usposobione
                    elementy wywrotowe i takie tam... wink

Iluś, założyłbyś (bo ja nieśmiała jestem wink)) ponownie wątek o tym kto jest
                    kim na Forum i jak długo. Sporo tu nowych twarzy. Trzeba by też dokleić link
                    do zarchiwizowanego już pewnie wątku Lovelettera, żeby nie powtarzać się
                    zbytnio i oczywiście pokazać młodzieży historyczne korzenie i skąd nasz ród!
                    To zawsze integruje. smile Co Ty na to?
                    • ilhan Re: obywatelska inicjatywa... 28.08.03, 23:36
                      n_eska71 napisała:

> Iluś, założyłbyś (bo ja nieśmiała jestem wink)) ponownie wątek o tym kto jest
                      > kim na Forum i jak długo. Sporo tu nowych twarzy. Trzeba by też dokleić link
                      > do zarchiwizowanego już pewnie wątku Lovelettera, żeby nie powtarzać się
                      > zbytnio i oczywiście pokazać młodzieży historyczne korzenie i skąd nasz ród!
                      > To zawsze integruje. smile Co Ty na to?

Tak, tego, w ogóle i bardzo chętnie. Ale o jaki wątek chodzi? Bo ja chyba też
                      już się pogubiłem w tych korzeniach i... pokazywaniu ich młodzieży smile Proszę
                      koleżankę o wyklarowanie tej kwestii smile

A teraz Guru idzie się wyspać, bo zmęczył się dzisiaj posiedzeniem rządu na
                      najwyższym szczeblu smile Życzy wszystkim dobrej nocy i miłego piątku jutro i
                      pozdrawia.
                      • n_eska71 Re: obywatelska inicjatywa... 29.08.03, 00:05
                        Na razie znalazłam Twój wątek pt. 'Skąd wziął się Twój nick'. Też nadaje się
                        do wskrzeszenia.

[Pozdrawiam portal 'Gazety', cały czas mnie dzisiaj wylogowują, strony mi nie
                        ładuja się jak trzeba i wrrrrr....!!! Idę sobie stąd! crying(( ]

• n_eska71 Re: obywatelska inicjatywa... 30.08.03, 00:38
                        ilhan napisał:

> Ale o jaki wątek chodzi?

autor: Loveletter, wątek: 'Wątek identyfikacyjny'

>Bo ja chyba też już się pogubiłem w tych korzeniach i... pokazywaniu ich
                        >młodzieży smile

Iluś, Ty starzejesz się chyba! smile))

>Proszę koleżankę o wyklarowanie tej kwestii smile

O tej porze grzeczna młodzież już śpi, a niegrzeczna i tak wie o co chodzi.
                        Szkoda więc klarować. Można raczej zacząć mącić. wink))
    • mary_sio Re: Nowy Guru Forum Muzyka 27.08.03, 22:50
      i l u ś !!!!!!!!!smile))))))))))))))............
    • pizmak31 Re: Nowy Guru Forum Muzyka 29.08.03, 11:16
      Aha, jesli mozna, Szanowny Guru, to chcialam sie skromnie dopisac, ze, wbrew
      pozorom, nadal obowiazuje PISENDLOF, czyli pokojowa forma przebywania na tym
      forum, wprowadzona przez moja skromna osobe wiosna tego roku.

I'll always take the roundabout way
      Waiting on the rain
      For I was born with a habit, from a sign
      The habit of a windswept thumb
      And the sign of the rain
      It's started raining
      • ilhan Re: Nowy Guru Forum Muzyka 29.08.03, 11:42
        pizmak31 napisała:

> Aha, jesli mozna, Szanowny Guru, to chcialam sie skromnie dopisac, ze, wbrew
        > pozorom, nadal obowiazuje PISENDLOF, czyli pokojowa forma przebywania na tym
        > forum, wprowadzona przez moja skromna osobe wiosna tego roku.

Oczywiście że obowiązuje. Już w wątku o Raveonettes zmuszony byłem użyć tego
        hasła. Niestety, nie do końca podziałało... smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka