Dodaj do ulubionych

nine inch nails - ghost I - IV

03.03.08, 11:17
Trent Reznor wydał nowe Halo - Ghosts
Obecnie ze strony www.nin.com można zassać GHOSTS I
Wkrótce dostępne będą GHOSTS II do IV.
Ghosts I zawiera 9 krótkich instrumentalnych utworów.
Chłodny klimat z industrialnymi momentami - pozycja obowiązkowa!
Obserwuj wątek
    • Gość: Ido_ntKnow Re: nine inch nails - ghost I - IV IP: *.85-237-178.tkchopin.pl 06.03.08, 06:17
      Całość albumu zawiera 36 utworów, jak wspomniał <deviant> bez partii wokalnych. Materiał został wydany w ciągu dziesięciu tygodni, co jest dość krótkim czasem, jak na niemal dwie godziny muzyki. Utwory są w utrzymane w klimacie ambientowym, ale każdego kto zna nazwiska twórców to wcale nie dziwi. Atticus Ross, Alan Moulder i Trent Reznor wystarczą by dostarczyć odbiorcy wspaniałych elektronicznych i industrialnych brzmień. Całość materiału znalazła się w internecie do darmowego pobrania na oficjalnej stronie zespołu, wraz z kilkoma opcjami "exclusive" opatrzonymi dodatkowymi materiałami, znajduje się wśród nich także wydanie BluRay, za oczywistą dopłatą. Nie zmienia to jednak faktu, że to naprawdę kawałek dobrej muzyki i gorąco polecam ten album każdemu fanowi i nie tylko.
      • Gość: B Re: nine inch nails - ghost I - IV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.08, 16:26
        Nijakie, nudne, nieoryginalne, niezapadające w pamięć kawałki. Serdecznie odradzam.
        • panikka Re: nine inch nails - ghost I - IV 11.03.08, 18:57
          Właśnie odsłuchuję i stwierdzam, że niesamowite. To muzyka, do której trzeba
          dorosnąćwink
          • Gość: AXH Re: nine inch nails - ghost I - IV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.08, 21:18
            Mnie utwory z tej płyty nie spodobały się po pierwszym odsłuchaniu, ale że jestem fanem NIN dałem im jeszcze jedną szansę, a potem kilka następnych. Z każdym przesłuchaniem podobały mi się coraz bardziej, teraz uważam, że to dobra, choć trudna muzyka. Trzeba wprowadzić się w odpowiedni nastrój gdy się jej słucha Należy wyłączyć umysł, a wtedy włazi przez uszy prosto do serca wink.
        • Gość: ttur Re: nine inch nails - ghost I - IV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.08, 09:16
          Gość portalu: B napisał(a):

> Nijakie, nudne, nieoryginalne, niezapadające w pamięć kawałki.
          Serdecznie odrad
          > zam.

Ciekawe, intrygujące, oryginalne i zapadające w pamięć kawałki.
          Serdecznie polecam.
    • xavier.xenos Re: nine inch nails - ghost I - IV 01.04.08, 00:19
      nie poruszyło mnie to
      trent kręci się ciągle w tym samym bębnie - mętnych sentymentalnych pianinek
      łączonych z industrialnym brzmieniem.
      Za pierwszym, nawet za drugim razem, robiło to jakieś wrażenie. Teraz jest już
      niestrawne i wymiotne.
      • Gość: B Re: nine inch nails - ghost I - IV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.08, 21:29
        Nowy darmowy zestaw utworów NIN - "The Slip" - to również nudna i byle jaka kupa. Tylko z wokalami.
        • deviant.rr Re: nine inch nails - ghost I - IV 09.05.08, 19:11
          The slip mnie porwało z jeszcze większą siłą w porównaniu do Ghosts...
          Kolejne odsłuchania The Slip tylko utwierdzają w przekonaniu, że jest to dobry a
          może i nawet bardzo dobry album, a nine inch nails nie wydaje słabych płyt...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka