atomowy 29.08.03, 18:52 Hej, nosze się z zamiarem zakupu nowej płyty KAYAH. Czekam na Wasze opinie na temat owej płyty... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
teddy4 Re: KAYAH - Wasza ocena 29.08.03, 19:01 To był świetny pomysł zaśpiewać treść pozwu rozwodowego i dać to na singla. Niezłe alimenty zapłaci ten Holender. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nessa Re: KAYAH - Wasza ocena IP: *.cs.bialystok.pl 29.08.03, 19:59 Kurcze nie wiem o co chodzi z tym pozwem? Mozesz wyjasnic bo wydaje mi sie to b. interesujace Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szined Re: KAYAH - Wasza ocena IP: *.tkdami.net 29.08.03, 20:02 Gość portalu: Nessa napisał(a): > Kurcze nie wiem o co chodzi z tym pozwem? Mozesz wyjasnic bo wydaje mi sie to > b. interesujace Tu chyba nic nie trzeba wyjaśniać wystarczy posłuchać tekstu piosenki Testosteron Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nessa Re: KAYAH - Wasza ocena IP: *.cs.bialystok.pl 29.08.03, 22:38 Myslicie ze spiewa ona o sobie? Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: KAYAH - Wasza ocena 30.08.03, 00:20 świetne teksty, bardzo osobiste zresztą, poza tym płyta super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mij Re: KAYAH - Wasza ocena IP: *.spray.net.pl 01.09.03, 11:25 Płyta rewelacyjna do posłuchania, przeciwnie niż kolejne badziewie Stankiewicz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeremy27 KAYAH - Wasza ocena IP: *.centrala.kbsa / 10.1.12.* 01.09.03, 13:05 moim zdaniem jest to bardzo dobra płyta...teksty osobiste, choć te z "Kamienia" według mnie lepsze...Powiem szczerze, że po pierwszym przesłuchaniu trochę sie rozczarowałem, ale to jest ta z płyt, którą odkrywa sie powoli, ale właśnie takie płyty lubie najbardziej...bardzo uspakajająca, dobra na jesienne wieczory - nie jest też to totalny "dół"...niesie nadzieję)) - zwłaszcza przedostatni utwór "Mądrala Mont rala" z bardzo dobrym tekstem,która muzycznie kojarzy mi się troszeczkę z "Santaną" z płyty "Kamień"... Z pewnością jeśli jestem fanem Kayah(nie tylko za "Prawy do lewego") to ta płyta przypadnie Ci do gustu - wedłud mnie zdecydowanie lepsza od JAKAJAKAYAH". Odpowiedz Link Zgłoś