Gość: greg IP: *.man.polbox.pl 11.09.03, 14:57 www.poison-door.net/stpauli/js7.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aislinn Re: Andrew Eldritch w New Model Army!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.03, 14:59 Czego siejesz zamęt Ale swoją drogą, chciałabym to usłyszeć, Justin & Friends z Eldritchem, ciekawe jak to brzmiało i co grało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blackcat Re: Andrew Eldritch w New Model Army!!!!!!!!!!!!! IP: *.icpnet.pl / *.cache.icpnet.pl 11.09.03, 17:56 To on? Ale dziadzia się zrobił... A swoją drogą mógłby coś wydać, a nie chałturzyć u innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raznor Re: Andrew Eldritch w New Model Army!!!!!!!!!!!!! IP: *.teleton.pl 12.09.03, 08:16 new model army wzięli udział w charytatywnym koncercie dla klubu st. pauli - Eldritch był jednym z gości.... pzdr raznor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Andrew Eldritch w New Model Army!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.09.03, 09:08 Przecież wiem o tym, że był jednym z gości. Nie zauważyłeś uśmieszku w temacie postu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raznor Re: Andrew Eldritch w New Model Army!!!!!!!!!!!!! IP: *.teleton.pl 12.09.03, 09:18 Gość portalu: greg napisał(a): > Przecież wiem o tym, że był jednym z gości. Nie zauważyłeś uśmieszku w temacie > postu? zauważyłem pzdr raznor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raznor Re: Andrew Eldritch w New Model Army!!!!!!!!!!!!! IP: *.teleton.pl 12.09.03, 09:38 eldritch zagrał z nma cover rolling stones - gimme shelter - to tak dla formalnosci... Odpowiedz Link Zgłoś