Dodaj do ulubionych

Iron Maiden - nr 2!!!!!

IP: 212.186.132.* 17.09.03, 02:15
Album "DANCE OF DEATH" Iron Maiden debiutuje na 2 miejscu brytyjskij listy
sprzedazy albumow.

Nie slucham, ale gratuluje. W koncu jakas normalniejsza muzyka a ne jakas
glupia Bijonse Noles czy inna Nora Dżons.

www.dotmusic.com/charts/albums.asp
Obserwuj wątek
    • Gość: Lukas Re: Iron Maiden - nr 2!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.03, 13:37
      Taaa,tylko ciekawe przez ile tygodni pozostanie na tym miejscu.Juz nastolatki
      dopilnuja ,zeby szybko to miejsce zajelo cos "wlasciwszego".
      • ilhan Re: Iron Maiden - nr 2!!!!! 17.09.03, 13:45
        Gość portalu: Lukas napisał(a):

> Taaa,tylko ciekawe przez ile tygodni pozostanie na tym miejscu.Juz nastolatki
        > dopilnuja ,zeby szybko to miejsce zajelo cos "wlasciwszego".

Lukasie, powiedz, czy Ty kiedykolwiek bywasz z czegoś zadowolony? wink
        • irontomek Re: Iron Maiden - nr 2!!!!! 17.09.03, 16:53
          Niedługo spadnie...
        • Gość: Lukas Re: Iron Maiden - nr 2!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.03, 17:24
          ilhan napisał:

>
          > Lukasie, powiedz, czy Ty kiedykolwiek bywasz z czegoś zadowolony? wink
          >

W dzisiejszym swiecie nie ma zbyt wielu powodow do zadowolenia.A listy
          przebojow ,sprzedazy i wszelakie rankingi sa wybitnie niezadowalajace.
          • ilhan Re: Iron Maiden - nr 2!!!!! 17.09.03, 22:16
            Gość portalu: Lukas napisał(a):

> W dzisiejszym swiecie nie ma zbyt wielu powodow do zadowolenia.A listy
            > przebojow ,sprzedazy i wszelakie rankingi sa wybitnie niezadowalajace.

Tym bardziej powinieneś cieszyć się z takiej wiadomości! Nawet ja, człowiek
            któremu takie Iron Maiden maksymalnie zwisa, uśmiechnął się na widok tej
            informacji smile
            • Gość: Lukas Re: Iron Maiden - nr 2!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.03, 22:44

Masz racje ,przepraszam ,juz sie ciesze.Jakie to niebywale szczescie i radosc
              zobaczyc Maiden na 2 miejscu jakiejkolwiek listy! Zawsze wiedzialem ,ze mam
              dobry gust smile.
              • Gość: afu Re: Iron Maiden - nr 2!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.03, 23:27
                Nie wiem z czego tu być zadowolony. Ze Iron jest na 2 miejscu w liście
                sprzedaży? Czym tu się jarać? Ja bym chętnie to przesłuchał i stwierdził czy
                zasłużyło na to miejsce, czy tylko stado dzikich metali rzuciło się do sklepów
                bo to niby 'kultowe jest'. Zresztą te wszystkie listy są ch... warte
                • Gość: Lukas Re: Iron Maiden - nr 2!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.03, 23:57
                  Gość portalu: afu napisał(a):

> Nie wiem z czego tu być zadowolony. Ze Iron jest na 2 miejscu w liście
                  > sprzedaży? Czym tu się jarać? Ja bym chętnie to przesłuchał i stwierdził czy
                  > zasłużyło na to miejsce, czy tylko stado dzikich metali rzuciło się do sklepów
                  > bo to niby 'kultowe jest'.

Cokolwiek by to bylo ,po co sie "jarac"?

>Zresztą te wszystkie listy są ch... warte

O to wlasnie mi chodzilo.
                • stado_dzikich_metali Re: Iron Maiden - nr 2!!!!! 18.09.03, 14:53
                  Gość portalu: afu napisał(a):

> czy tylko stado dzikich metali rzuciło się do sklepów
                  > bo to niby 'kultowe jest'.

Pragniemy niniejszym serdecznie przeprosić za wszelkie zniszczenia spowodowane
                  naszym nagłym rzuceniem się do sklepów. Obiecujemy następnym razem dokładnie
                  przemysleć kwestię az tak nagłego rzucania się na nie, bądź też przynajmniej
                  równie nagle rzucić się do sklepów po pozycje artystów niebędących zespołem
                  Iron Maiden.
                  z poważaniem,
                  stado dzikich metali.
    • vulture po co się jarać 18.09.03, 05:12
      Bo miło jest widzieć, że możliwe jest w dzisiejszych czasach, ciężkich dla
      muzyki niepopowej, sprzedaż płyty niemodnego, staroświeckiego zespołu. Tak samo
      było mi miło, gdy zobaczyłem składankę Yes w pierwszej dwudziestce w Wielkiej
      Brytanii - bez singla, bez specjalnej reklamy. Dowód na to, że może jeszcze nie
      jest tak źle.

Oczywiście, jak się komuś nie podoba, że się dobrze sprzedają Ajroni, to niech
      leci i kupi sobie Girls Aloud albo Bonnie Tyler.
      • ilhan Re: po co się jarać 18.09.03, 07:50
        Z tych samych powodów mnie to ucieszyło. Nie żebym się jarał. To sympatyczne i
        tyle.
        No ale ponarzekać zawsze fajnie, co? Jak na szczycie listy jest Mariah, to
        ch**owo, jak Iron Maiden to też do dupy. To po co w ogóle zaglądać na takie
        zestawienia?
        • Gość: Lukas Re: po co się jarać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.03, 11:12
          ilhan napisał:

> Z tych samych powodów mnie to ucieszyło. Nie żebym się jarał. To sympatyczne
          i
          > tyle.
          > No ale ponarzekać zawsze fajnie, co? Jak na szczycie listy jest Mariah, to
          > ch**owo, jak Iron Maiden to też do dupy. To po co w ogóle zaglądać na takie
          > zestawienia?
          >

O Jezu ,po co to wszystko? To swiadczy wylacznie o tym ,ze metalowcow w UK jest
          na tyle duzo ,aby IM pojawilo sie na 2 miejscu listy sprzedazy.Nikt przypadkowy
          tej plyty nie kupil, w cuda wiezycie? Jasne ,ja sie ciesze ,ale popatrzmy na
          rodzime listy.Co tam ,Panie ,w polityce? Bajm?
          • ilhan Re: po co się jarać 18.09.03, 11:17
            Rodzime listy to kabaret. W dosłownym tego słowa znaczeniu. No bo skoro króluje
            na nich płyta kabaretu Tey... Na te zestawienia akurat uwagi nie zwracam, nowe
            płyty które mnie interesują nawet nie są sprowadzane do Polski z reguły,
            ewentualnie pojawiają się po jakimś roku jak już każdy sobie dawno ściągnie
            albo kupi w necie.
            • Gość: Lukas Re: po co się jarać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.03, 11:27
              ilhan napisał:

> Rodzime listy to kabaret. W dosłownym tego słowa znaczeniu. No bo skoro
              króluje
              >
              > na nich płyta kabaretu Tey...

Jakie spoleczesnwto ,takie listy....pragne zauwazyc ,ze "Bananas" Deep Purple
              w wekszosci Europejskich krajow sprzedaje sie lepiej niz u nas ,co zadaje klam
              teorii ,ze niby DP popularne jest juz tylko w Polsce (chyba jest na odwrot....).

>Na te zestawienia akurat uwagi nie zwracam, nowe
              > płyty które mnie interesują nawet nie są sprowadzane do Polski z reguły,
              > ewentualnie pojawiają się po jakimś roku jak już każdy sobie dawno ściągnie
              > albo kupi w necie.
              >
              Z ust mi to wyjales smile.

• Gość: afu Re: po co się jarać IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.03, 12:56
                no fakt może i nie zwracamy na te listy, które raczej nie nadają się do
                oglądania. Cóż, Iron'i nie są akurat moim ulubionym zespołem więc może nie
                przywiązuje do tego takiej wagi. Wyobraziłem sobie jednak jakby to było zobaczyć
                swój ulubiony zespół w pierwszej trójce list przebojów i od razu wszystko
                zrozumiałem.
    • Gość: L@rs Re: Iron Maiden - nr 2!!!!! IP: *.earth.pl / 192.168.2.* 18.09.03, 14:52
      Przesluchac nie przesluchac - warto się cieszyć, ja sluchalem , nie jest to
      plyta genialna, ale są takie zespoły które choćby za samą nazwę powinny być na
      conajmniej 2 miejscach list przebojów, bo juz dawno dawno sobie na to
      zapracowały
    • Gość: czesiek Re: Iron Maiden - nr 2!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.03, 20:09
      nie samym UK metalowiec żyje... :

muzyka.interia.pl/news?inf=427702

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka