Dodaj do ulubionych

Myslovitz zagra z gwiazdą brit-popu

IP: *.ipt.aol.com 28.09.03, 18:55
Zalosne jest to ze kazda quasi-nobilitacja jakiegokolwiek
polskiego produktu ze strony zachodniego establishmentu powoduje
taka euforie. Godnosci troche by sie przydalo.
Obserwuj wątek
    • Gość: spec Re: Myslovitz zagra z gwiazdą brit-popu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.03, 23:16
      Myslovitz pierwsi nie graja "pod kotlety" w parszywych
      polonijnych knajpach, tylko robią profesjonalna promocje, tak,
      jak się to robi na Zachodzie. O jakiej "godności" tu mówisz?
      Jak się nie znasz na biznesie muzycznym to zachowaj swe
      ignoranckie uwagi na wlasny użytek!
    • mallina Re: Myslovitz zagra z gwiazdą brit-popu 28.09.03, 23:58
      co w tym niby zalosnego widzisz?
      jak juz komus cos sie udaje, ma jakies szanse to zaraz musza sie pesymisci
      znalezc..
      godnosci by sie przydalo mowisz? czyli co? powinni podziekowac za propozycje i
      zagrac zamiast paru tych np szwajcarskich koncertow w Koziej Wolce w Domu
      Kultury?
      (przepraszam mieszkancow Koziej Wolki za uzycie nazwy do podania przykladu..)
      • login_logout Re: Myslovitz zagra z gwiazdą brit-popu 29.09.03, 10:12
        Moim zdaniem Myslovitz udało się.Nowe propozycje zagrania koncertu poza
        granicami Polski,czy to jako support czy samodzielnego koncertu wciąż
        napływają i...i bardzo dobrze.Bo świadczy to o tym,że polska muzyka jest na
        tyle dobra aby móc konkurować z tą zachodnią.Myslovitz odnieśli ogromny
        sukces,są bardzo cenionym zespołem w Polsce i coraz bardziej też za granicą.
        Wiwat Myslovitz!
        • Gość: nadzieja Re: Myslovitz zagra z gwiazdą brit-popu IP: *.chello.pl 29.09.03, 12:03
          Ja cholernie lubię i szanuję zespół Myslovitz i nie rozumiem intencji autora
          wątku. Dla mnie to żaden obciach, że chłopaki grać będą przed Travis i Skin.
          szczerze mówiąc, to nawet wyróżnienie...
          Pierwszy polski zespół, który ma szansę zaistnieć w Europie. Do tego cieszę
          się, że jest to zespół prezentujący gatunek muzyki tak mi bliski. Trzymam za
          nich kciuki...
          Trzeba zdawać sobie sprawę z tego, że nikt od razu popularny się nie staje
          (chyba, że jest Alą Janosz smile)) ). Większość artystów (i to nie tylko
          polskich) musi zaczynać jako support. Przykłady? Proszę bardzo: Porcupine Tree
          supportowali Dream Theater, a Nirvana supportowała przez długi czas jakieś
          gówno z Aberdeen...
          Pozdrawiam...
          • login_logout Re: Myslovitz zagra z gwiazdą brit-popu 29.09.03, 12:05
            Gość portalu: nadzieja napisał(a):

> Ja cholernie lubię i szanuję zespół Myslovitz i nie rozumiem intencji autora
            > wątku. Dla mnie to żaden obciach, że chłopaki grać będą przed Travis i Skin.
            > szczerze mówiąc, to nawet wyróżnienie...
            > Pierwszy polski zespół, który ma szansę zaistnieć w Europie. Do tego cieszę
            > się, że jest to zespół prezentujący gatunek muzyki tak mi bliski. Trzymam za
            > nich kciuki...
            > Trzeba zdawać sobie sprawę z tego, że nikt od razu popularny się nie staje
            > (chyba, że jest Alą Janosz smile)) ). Większość artystów (i to nie tylko
            > polskich) musi zaczynać jako support. Przykłady? Proszę bardzo: Porcupine
            Tree
            > supportowali Dream Theater, a Nirvana supportowała przez długi czas jakieś
            > gówno z Aberdeen...
            > Pozdrawiam...

YEAH! smile
    • lord_jack Re: Myslovitz zagra z gwiazdą brit-popu 29.09.03, 17:30
      a ja się cieszę bo wkońcu odwalili się od Iggy Popa,
      a Travis dla mnie żadna gwiazda, a mam pytanie Travis to britpop? bo ten wątek
      zasugerował mi coś takiego i się zdziwiłem... a Skin no cóż nowa płyta jest
      podobno bardzo popowa więc Myslovitz do niej pasuje jak ulał smile
      • suede01 Re: Myslovitz zagra z gwiazdą brit-popu 29.09.03, 21:24
        Ja uważam, że to sukces. Za Travisem jakoś szczególnie nie przepadam, ale to
        oczywiste, że są gwiazdą. Natomiast według mnie, większym wyróżnieniem jest
        to, że grają razem ze Skin.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka