azyata Re: Muzyka na haju 25.07.08, 12:34 A Witkacy? A cała bohema artystyczna belle epoque? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotbehemot Re: Muzyka na haju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.08, 13:20 Ale bzdury walicie!! A zna ktoś sklad marihuany?? a wie ktos jak dokladnie to dziala na organizm? A pracowal ktos w osrodq dla narkomanow?? Aktywny składnik marihuany THC tetrahydrocannabinol parę jego odmian... poczytaj sobie raport WHO i inne jeszcze Jedni narkomani mówią że brali here przez marihuanę inni że przez matkę inni że przez ojca, cieżkie dziecinstwo itp... itd Konopie nie są obojętne, sa dfla ludzi dojrzałych i dorosłych tak jak wódka na przykład...a w za dużych dawkach to nawet wit.C szkodzi... Strzeżcie się opiatów! Nie wrzucajcie marihuany i hery do jednego worka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Muzyka na haju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.08, 13:26 Palę zioło od 15 roku życia, mam 32 lata, dwa fakultety, odpowiedzialne stanowisko w dużej firmie w niczym mi to nigdy nie przeszkadzało . Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nah Re: Muzyka na haju IP: *.who.vectranet.pl 25.07.08, 13:36 Hmmm....kurt cobain...rysiek riedel....takie tam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: handsomeboy Re: Muzyka na haju IP: *.aster.pl 25.07.08, 13:54 "Palę zioło od 15 roku życia, mam 32 lata, dwa fakultety, odpowiedzialne stanowisko w dużej firmie w niczym mi to nigdy nie przeszkadzało. Pozdrawiam" Moge powiedziec o sobie dokładnie to samo (tylko firma jest średnia nie duża). Pozdrawiam wszystkich niezdegenrowanych palaczy. Da się... Believe it.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: getfakinreal Re: Muzyka na haju IP: *.aster.pl 25.07.08, 14:00 "Ale bzdury walicie!! A zna ktoś sklad marihuany?? a wie ktos jak dokladnie to dziala na organizm? A pracowal ktos w osrodq dla narkomanow?? Rozmawial z nimi? nie??" - sam(a) walisz bzdury. osoby uzależnione od marihuany w ośrodku dla narkomanów... dobree. a co oni tam robili? pewnie pracowali jako wolontariusze? bo na pewno nie zajmowaliby miejsca w ośrodku ludziom z poważnymi problemami? Jakiś heleniarz z nudów naopowiadał Ci crazy stories a Ty łykasz te głupoty jak dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan z budki Re: Muzyka na haju IP: *.gorzow.mm.pl 25.07.08, 14:17 marihuana to brakujace ogniwo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ajak Re: Muzyka na haju IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.07.08, 15:04 A OZZY OSBOURNE I JEGO BLACK SABBATH ??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rollingpeople Re: Muzyka na haju IP: *.in-addr.btopenworld.com 25.07.08, 16:15 John Lennon i Yoko Ono zostali złapani w UK więc deportacja im wtedy nie groziła. Zaowocowało to jednak przeciągającym się procesem o przyznanie zielonej karty, co z kolei mogło sie zakończyć deportacją w razie niepowodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrty Re: Muzyka na haju IP: *.cable.ubr25.edin.blueyonder.co.uk 26.07.08, 02:58 Zapomnieliscie tez o : Jaredzie Leto i Curcie Cobainie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Muzyka na haju IP: *.dhcp-ripwave.irishbroadband.ie 26.07.08, 10:50 Kazdy naj mądrzejszy a to zabija.. za duzo mardosci ez wam mozgi wyzre!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: usmiany Re: Muzyka na haju IP: *.chello.pl 29.07.08, 11:02 co za kretynska forma tej strony prowokowanie do dyskusji o narkotykach wytykanie kto bral?? ludzie mozelepiej uswiadomcie tym wszystkim biednym dziocim t\ktore maja potrzebe wypruc sie i dowatrosciowac za pomoca takiego szlamu jak ta strona co to sa narkotyki i jakie spustoszenie robia w organizmie zalozycielom tej strony zycze tego typu dzieci jak te z tego adresu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: usmiany Re: Muzyka na haju IP: *.chello.pl 29.07.08, 11:07 no nie nie oge tych waszych wypowiedzi nawet czytac i ten pan co od 15 roku zycia pali a ma 32 heheheheh co za ......na powaznym stanowisku i pewnie z kretynskim wyrazem twarzy jak to jest u wiekszosci paklacych to gowno ta wypowiedz to dowod na to ze ty masz czlowieku juz wypalony mozg do konca wiec pal i to duzo zeby zniknal ci ten orzeszek tzn muzg do konca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l Re: Muzyka na haju IP: *.93.classcom.pl 29.07.08, 12:53 'dżizys, a gdzie morrison i marley??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Muzyka na haju IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.08, 17:31 oczywiscie ze marichuana to narkotyk. zapaleni palący mowią że w każej chwili mogą przestać. to dlaczego nie przestaja? nie uwzględniam odpowiedzi "bo nie chcą". nienawidze takiego pierd*lenia. to jest narkotyk. w bani Ci sie przewraca tak jak po innych narkotykach. uprzedzajac pytania. tak paliłam, pare razy. p.s: nie wiedziałam o niektórych w.w artystach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Muzyka na haju IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.08, 17:42 oj zrobiłam brzydki błąd, wiem widze. *marihuana. bo szybko pisałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micky Re: Muzyka na haju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.08, 23:00 "Każdy ma swojego bzika.."))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa Re: Muzyka na haju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.08, 12:35 A dziś 14 rocznica śmierci Ryszarda Riedla, który też przegrał walkę z nałogiem [*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr. Hammer Re: Muzyka na haju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.08, 16:31 Z polaków Tomasz Stańko - znany jazzman, niegdyś ćpunman na potęge (stworzył kiedyś takie słynne dzieło "Stańko - Witkacy - Peyotl"). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr.Hammer Re: Muzyka na haju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.08, 16:41 I Layne Staley, vocal z Alice In Chains, słynny heroinista, wymieszał heroine z krakiem i umarł w 2002. Zresztą grunge to narkotyki, Pearl Jam zawdzięcza swoją nazwe dżemowi, który przyrządzała babka Eddiego Veddera - Pearl, przyrządzała go z Peyotla. Mniej znany zespół z Seattle - Mother Love Bone, zdolny wokalista Andrew Wood przegioł z heroiną i zmarł w 89. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość:sratatata Re: Muzyka na haju IP: *.rtr.bait.pl 30.07.08, 16:48 a RED HOT CHILI PEPPERS to co!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milek*RHCP Re: Muzyka na haju IP: *.adsl.inetia.pl 31.07.08, 16:28 wlasnie co z Redhotami? przeciez Hillel Slovak (byly gitarzysta rhcp) umarł z przedawkowania heroiny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Muzyka na haju IP: *.ztpnet.pl 01.08.08, 00:24 Ja się przyłączam do tych, którzy wspominają chociażby o Witkacym. On jak malował/pisał/ogólnie tworzył, to swoje dzieła sygnował nazwiskiem/pseudonimem i zaznaczał pod wpływem czego to powstało. Z resztą w tamtych czasach wszyscy wlewali w siebie chociażby absynt. A poza tym, wielcy artyści żyją szybko i młodo umierają. Popatrzmy chociażby na Jima Morrisona, albo Piotra Łuszcza(Magika). A trawa to taki sam narkotyk, jak każdy inny. Fakt, że Bob Marley palił zioło na potęgę nie znaczy, że to jest dobre w dużych ilościach. Z resztą, co teraz nie jest szkodliwe? Nawet powietrze mamy trujące. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slackerbitch Re: Muzyka na haju IP: *.adsl.inetia.pl 01.08.08, 09:20 ćpuny z placebo to mało? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stuffka Re: Muzyka na haju IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.08, 10:11 a Anthony Kiedis? xD Odpowiedz Link Zgłoś