Dodaj do ulubionych

Muzyka na haju

• azyata Re: Muzyka na haju 25.07.08, 12:34
      A Witkacy? A cała bohema artystyczna belle epoque?
    • Gość: kotbehemot Re: Muzyka na haju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.08, 13:20
      Ale bzdury walicie!! A zna ktoś sklad marihuany?? a wie ktos jak dokladnie to dziala na organizm? A pracowal ktos w osrodq dla narkomanow??
      Aktywny składnik marihuany THC tetrahydrocannabinol parę jego odmian... poczytaj sobie raport WHO i inne jeszcze
      Jedni narkomani mówią że brali here przez marihuanę inni że przez matkę inni że przez ojca, cieżkie dziecinstwo itp... itd
      Konopie nie są obojętne, sa dfla ludzi dojrzałych i dorosłych tak jak wódka na przykład...a w za dużych dawkach to nawet wit.C szkodzi...
      Strzeżcie się opiatów! Nie wrzucajcie marihuany i hery do jednego worka!
    • Gość: Gość Re: Muzyka na haju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.08, 13:26
      Palę zioło od 15 roku życia, mam 32 lata, dwa fakultety, odpowiedzialne stanowisko w dużej firmie smile w niczym mi to nigdy nie przeszkadzało . Pozdrawiam
    • Gość: nah Re: Muzyka na haju IP: *.who.vectranet.pl 25.07.08, 13:36
      Hmmm....kurt cobain...rysiek riedel....takie tam.
    • Gość: handsomeboy Re: Muzyka na haju IP: *.aster.pl 25.07.08, 13:54
      "Palę zioło od 15 roku życia, mam 32 lata, dwa fakultety, odpowiedzialne stanowisko w dużej firmie smile w niczym mi to nigdy nie przeszkadzało. Pozdrawiam"

Moge powiedziec o sobie dokładnie to samo (tylko firma jest średnia nie duża). Pozdrawiam wszystkich niezdegenrowanych palaczy. Da się... Believe it....
    • Gość: getfakinreal Re: Muzyka na haju IP: *.aster.pl 25.07.08, 14:00
      "Ale bzdury walicie!! A zna ktoś sklad marihuany?? a wie ktos jak dokladnie to dziala na organizm? A pracowal ktos w osrodq dla narkomanow?? Rozmawial z nimi? nie??"

- sam(a) walisz bzdury. osoby uzależnione od marihuany w ośrodku dla narkomanów... dobree. a co oni tam robili? pewnie pracowali jako wolontariusze? bo na pewno nie zajmowaliby miejsca w ośrodku ludziom z poważnymi problemami?
      Jakiś heleniarz z nudów naopowiadał Ci crazy stories a Ty łykasz te głupoty jak dziecko.
    • Gość: pan z budki Re: Muzyka na haju IP: *.gorzow.mm.pl 25.07.08, 14:17
      marihuana to brakujace ogniwo!
    • Gość: Ajak Re: Muzyka na haju IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.07.08, 15:04
      A OZZY OSBOURNE I JEGO BLACK SABBATH ???????
    • Gość: rollingpeople Re: Muzyka na haju IP: *.in-addr.btopenworld.com 25.07.08, 16:15
      John Lennon i Yoko Ono zostali złapani w UK więc deportacja im wtedy nie groziła. Zaowocowało to jednak przeciągającym się procesem o przyznanie zielonej karty, co z kolei mogło sie zakończyć deportacją w razie niepowodzenia.
    • Gość: Mrty Re: Muzyka na haju IP: *.cable.ubr25.edin.blueyonder.co.uk 26.07.08, 02:58
      Zapomnieliscie tez o : Jaredzie Leto i Curcie Cobainie
    • Gość: Gość Re: Muzyka na haju IP: *.dhcp-ripwave.irishbroadband.ie 26.07.08, 10:50
      Kazdy naj mądrzejszy a to zabija.. za duzo mardosci ez wam mozgi wyzre!!!
    • Gość: usmiany Re: Muzyka na haju IP: *.chello.pl 29.07.08, 11:02
      co za kretynska forma tej strony prowokowanie do dyskusji o narkotykach wytykanie kto bral?? ludzie mozelepiej uswiadomcie tym wszystkim biednym dziocim t\ktore maja potrzebe wypruc sie i dowatrosciowac za pomoca takiego szlamu jak ta strona co to sa narkotyki i jakie spustoszenie robia w organizmie zalozycielom tej strony zycze tego typu dzieci jak te z tego adresu
    • Gość: usmiany Re: Muzyka na haju IP: *.chello.pl 29.07.08, 11:07
      no nie nie oge tych waszych wypowiedzi nawet czytac i ten pan co od 15 roku zycia pali a ma 32 heheheheh co za ......na powaznym stanowisku i pewnie z kretynskim wyrazem twarzy jak to jest u wiekszosci paklacych to gowno ta wypowiedz to dowod na to ze ty masz czlowieku juz wypalony mozg do konca wiec pal i to duzo zeby zniknal ci ten orzeszek tzn muzg do konca
    • Gość: l Re: Muzyka na haju IP: *.93.classcom.pl 29.07.08, 12:53
      'dżizys, a gdzie morrison i marley???
    • Gość: ala Re: Muzyka na haju IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.08, 17:31
      oczywiscie ze marichuana to narkotyk.
      zapaleni palący mowią że w każej chwili mogą przestać.
      to dlaczego nie przestaja? nie uwzględniam odpowiedzi "bo nie chcą".

nienawidze takiego pierd*lenia. to jest narkotyk. w bani Ci sie przewraca tak jak po innych narkotykach.

uprzedzajac pytania. tak paliłam, pare razy.

p.s: nie wiedziałam o niektórych w.w artystach.
    • Gość: ala Re: Muzyka na haju IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.08, 17:42
      oj zrobiłam brzydki błąd, wiem widze.
      *marihuana.

bo szybko pisałam tongue_out
    • Gość: micky Re: Muzyka na haju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.08, 23:00
      "Każdy ma swojego bzika..")))
    • Gość: jaa Re: Muzyka na haju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.08, 12:35
      A dziś 14 rocznica śmierci Ryszarda Riedla, który też przegrał walkę z nałogiem sad [*]
    • Gość: Dr. Hammer Re: Muzyka na haju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.08, 16:31
      Z polaków Tomasz Stańko - znany jazzman, niegdyś ćpunman na potęge (stworzył kiedyś takie słynne dzieło "Stańko - Witkacy - Peyotl").
    • Gość: Dr.Hammer Re: Muzyka na haju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.08, 16:41
      I Layne Staley, vocal z Alice In Chains, słynny heroinista, wymieszał heroine z krakiem i umarł w 2002. Zresztą grunge to narkotyki, Pearl Jam zawdzięcza swoją nazwe dżemowi, który przyrządzała babka Eddiego Veddera - Pearl, przyrządzała go z Peyotla.
      Mniej znany zespół z Seattle - Mother Love Bone, zdolny wokalista Andrew Wood przegioł z heroiną i zmarł w 89.
    • Gość: Gość:sratatata Re: Muzyka na haju IP: *.rtr.bait.pl 30.07.08, 16:48
      a RED HOT CHILI PEPPERS to co!?
    • Gość: Milek*RHCP Re: Muzyka na haju IP: *.adsl.inetia.pl 31.07.08, 16:28
      wlasnie co z Redhotami? przeciez Hillel Slovak (byly gitarzysta rhcp) umarł z przedawkowania heroiny
    • Gość: m Re: Muzyka na haju IP: *.ztpnet.pl 01.08.08, 00:24
      Ja się przyłączam do tych, którzy wspominają chociażby o Witkacym. On jak malował/pisał/ogólnie tworzył, to swoje dzieła sygnował nazwiskiem/pseudonimem i zaznaczał pod wpływem czego to powstało. Z resztą w tamtych czasach wszyscy wlewali w siebie chociażby absynt.
      A poza tym, wielcy artyści żyją szybko i młodo umierają. Popatrzmy chociażby na Jima Morrisona, albo Piotra Łuszcza(Magika).
      A trawa to taki sam narkotyk, jak każdy inny. Fakt, że Bob Marley palił zioło na potęgę nie znaczy, że to jest dobre w dużych ilościach. Z resztą, co teraz nie jest szkodliwe? Nawet powietrze mamy trujące.
    • Gość: slackerbitch Re: Muzyka na haju IP: *.adsl.inetia.pl 01.08.08, 09:20
      ćpuny z placebo to mało?
    • Gość: Stuffka Re: Muzyka na haju IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.08, 10:11
      a Anthony Kiedis? xD

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka