Dodaj do ulubionych

Dick 4 Dick - wysyp nowych klipów

IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.08.08, 17:47
Wreszcie jakiś dobry polski teledysk. Generalnie pod względem jakości wykonania i pomysłów mogą rywalizować z wysokobudżetowymi klipami z zachodu.
No i fajnie, że wreszcie jest o nich głośno, bo robią kawałek naprawdę fajnej muzyki.
Obserwuj wątek
    • Gość: io Re: Dick 4 Dick - wysyp nowych klipów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.08, 18:03
      ten zielony sweter ma szansę stać się kultowym przedmiotem/ubiorem pożądania, jak żółty sweter kolesia z Łowcy.B smile btw - świetna nazwa grupy smile))
    • Gość: caido Re: Dick 4 Dick - wysyp nowych klipów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.08, 18:19
      Nie jest to zła muzyka. Tylko po cholerę zespół stara się robić wokół siebie otoczkę kontrowersyjności? Ta nazwa, pseudonimy muzyków itp, żenujące. Na poziomie Big Cyca.
    • Gość: medyk Re: Dick 4 Dick - wysyp nowych klipów IP: *.acn.waw.pl 03.08.08, 18:51
      teledysk dobry.. pomysł na teledysk bardzo dobry.. muza taka sobie, płaskie łupu cupu do tego takie silenie się na oryginalność i bycie trendi, dżezi.. to już chyba jest passe wink .. na tym wózku daleko nie zajadą
    • Gość: --> caido Re: Dick 4 Dick - wysyp nowych klipów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.08, 18:55
      Jak już się nie ma do czego przyczepić, to czepiamy się byle czego, co?... Kontrowersyjność? Jaka znowu kontrowersyjność?! Raczej 'styl, poczucie humoru, kreacja, pomysł na siebie'. Gdyby w tekście NIE pojawił się przymiotnik 'polski', to też byś się czepiał/a? Daję stówę, że do głowy by ci nie przyszło porównywać D4D z Big Cycem. Nie ten poziom, nie ten styl, inna bajka gatunkowa.
    • Gość: Autor Re: Dick 4 Dick - wysyp nowych klipów IP: 80.55.239.* 03.08.08, 19:13
      Bardzo dobre. I fajne. I polskie big_grin
      i duma mnie rozpiera smile

ale bardzo w stylu The Academy Is... moim zdaniem.
    • Gość: ... Re: Dick 4 Dick - wysyp nowych klipów IP: *.net136.okay.pl 03.08.08, 19:25
      muzyka marna, teledysk skrecony przyzwoicie.
    • Gość: :) Re: Dick 4 Dick - wysyp nowych klipów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.08, 19:35
      MISTRZ TELDYSKI! wooooooow!
    • Gość: Emiblue Re: Dick 4 Dick - wysyp nowych klipów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.08, 19:57
      Ja tego nierozumiem, dla mnie to jest jakiś następny nudny teledysk i tyle. Ja się wysilałam żeby obejrzeć je do końca.
    • Gość: tom Re: Dick 4 Dick - wysyp nowych klipów IP: 195.116.43.* 03.08.08, 20:08
      ale syf
    • Gość: miomio Re: Dick 4 Dick - wysyp nowych klipów IP: *.chello.pl 03.08.08, 20:28
      niezły dick smile
    • Gość: Elizabeth Windsor Re: Dick 4 Dick - wysyp nowych klipów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.08, 21:36
      ah te dickismile
    • Gość: s(L)ay Re: Dick 4 Dick - wysyp nowych klipów IP: *.toya.net.pl 03.08.08, 22:44
      metallica - frantic
    • dzikowy Re: Dick 4 Dick - wysyp nowych klipów 03.08.08, 23:24
      Tak do kupy, to dzień świstaka smile
    • Gość: do toma Re: Dick 4 Dick - wysyp nowych klipów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.08, 23:49
      o ja jebie tom
      zajebisty tekst
      gó.. jak smok
    • Gość: do dzikowy Re: Dick 4 Dick - wysyp nowych klipów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.08, 23:50
      gites
      do kupy kwadrat
    • Gość: Pinda Re: Dick 4 Dick - wysyp nowych klipów IP: *.nycmny.east.verizon.net 03.08.08, 23:58
      Zajebiste, jestem autentycznie zaskoczony, że taki zespół i teledysk powstał w Polsce. Gratuluję! Gdyby nie wiedział że to polski zespół to bym nie uwierzył, muzyka, wokal na najwyższym poziomie. Czuję że czeka was ciekawa kariera na świecie, serio.
    • Gość: pit Re: Dick 4 Dick - wysyp nowych klipów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.08, 11:33
      A ja się nie przyłączę do chórku piejących na cześć "fiutków" (dobrze rozumiem "dick" w nazwie?). Dla mnie ta muza brzmi co najwyżej przeciętnie, a teledyski są głupawe. Może charakteryzują się nieco lepszą techniką, ale poza historyjka jest żenująca.
    • Gość: Gruba dupa Re: Dick 4 Dick - wysyp nowych klipów IP: *.ds.pg.gda.pl 04.08.08, 12:01
      Pozwólcie, że wtrącę swoje trzy grosze. Zespół ten można pokochać dopiero na koncercie. Przeczytanie w necie kilku zdań o tym, że śpiewają o dickach, może jedynie zniechęcić, bo brzmi to bardzo prymitywnie i żenująco. Ale energia, którą zespół jest w stanie wykrzesać na koncertach, powala. Rozbieranie się na scenie, pozwalanie sobie na nieakceptowalne powszechnie zachowania to znak rozpoznawczy dicków. Ale zaznaczam, że jest to zespół dla dziewczyn. Mają takie przesłanie, że dla dziewuch są w stanie zrobić wszystko, najbardziej się ośmieszyć, a wszystko to dla nas ;D Kolesie raczej na ich koncertach będą zażenowani. Ale może to i dobrze. Pozdrawiam i zachęcam do obejrzenia ich na żywo.
    • Gość: gosc Re: Dick 4 Dick - wysyp nowych klipów IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.08.08, 12:03
      lol,scenariusz pisali chyba latami ale co tam wazne ze technika poklatkowa i 120tys ujec, niektorym to sie nudzi w zyciu naprawdesmile
    • Gość: EL-U Re: Dick 4 Dick - wysyp nowych klipów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.08, 15:59
      120000 zdjęć przy 24 kaltkach na sek daje 83 min materiału.
      Jeśli założyć średnią wielkość zdjęcia jakieś 2MB, jeśli w jakimś jpeg cykali to wystrzelali około 240 GB fotek. Potem obrobić, posklejać. Efekt powalający! Respect! do zoba na koncertach !!!
    • Gość: hairy orange Re: Dick 4 Dick - wysyp nowych klipów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.08, 18:58
      ci kolesie są fenomenalni i to prawda - dopiero po koncercie można powiedzieć, czy się podobają, czy nie

faceci zażenowani? w żadnym wypadku, jak dziś pamiętam faceta, który skacząc przy mnie krzyczał "dla nich mógłbym nawet zostać gejem!" big_grin

a wet dick jr. jest najpiękniejszym dickiem...
    • wetdickjr Re: Dick 4 Dick - wysyp nowych klipów 06.08.08, 01:44
      faktycznie troche roboty przy tym mieliśmy...tydzień zdjęć , zbudowanie dekoracji no a teras jeszcze cała postprodukcja . no ale naszczęście już wraz z Przemkiem Adamskim z którym wspulnie to robimy wychodzimy na prostą smile . ROCKY THE DICK czyli EPINOT IV jest już zmontowany i za jakiś tydzień ujrzy światło dzienne . lada chwila zabieramy się jak sądze ku uciesze dziewcząt za DICKA DEXTERA . to tak na deser smile pozdrawiam hairy orange.... przyznaje że z tym piękne to mnie rozbawiłeś he he he he
    • Gość: hairy orange Re: Dick 4 Dick - wysyp nowych klipów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.08, 15:08
      hairy orange tez jest dziewczęciem i powiada Ci - dexter sie do weta nie umywa :]
    • wetdickjr Re: Dick 4 Dick - wysyp nowych klipów 06.08.08, 21:01
      no oczywiście że jesteś dziewczęciem . to rozbawiłeś to poprostu prostackie przejęzyczenie . pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka