lp.atezag.atzcop 03.10.03, 18:29 od Eleni wolę ryk jeleni. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gaspar Re: od Eleni IP: *.opa-carbo.com.pl 04.10.03, 16:12 A ja od Beaty wolę kubeł i szmaty. )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elenai Re: od Eleni IP: *.jgora.dialog.net.pl 04.10.03, 17:17 od Ich Troje wolę kolczaste powoje Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Czy wszystko ma zaczynać się; "Od..."? 04.10.03, 22:33 Od Molotova nie boli mnie głowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elenai Re: od Eleni IP: *.jgora.dialog.net.pl 05.10.03, 12:23 Od Aguilery wolę cios siekiery Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forumowy pajac .,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,., IP: *.chomiczowka.net.pl 05.10.03, 12:30 Od Markowskiej Patrycji Wolę kilo starych delicji. Od Curuś-Bachledy Wolę tonę kredy Od Krystofa Krawczyka Wolę zawartość nocnika. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: .,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,. 05.10.03, 12:32 Od Markowskiego Grzegorza Wolę zdechłego węgorza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kofi Re: .,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.03, 15:59 Od Jackowskiej Kory Wolę zgniłe pomidory Od Kozidrak Beaty Wolę łyk wrzącej herbaty Od Rodowicz Maryli Wolę całusy goryli Od Villas Wioletki Wolę wąchać cudze skarpetki Od Krajewskiego Seweryna Wolę śpiew pingwina Od Kowalskiej Katarzyny Wolę zjeść kilo słoniny Od Szczot Kasi Wolę wokal ptasi Od Stankiewicz Kasiuni Wolę wycie mojej suni Od Lipnickiej Anity Wolę wypełniać pit-y Od Sipińskiej Urszuli Wolę arie mej krasuli Od Krawczyka Krzysia Wolę w górach spotkać misia Odpowiedz Link Zgłoś