kubasa 05.10.03, 23:40 I bede zaraz go sluchal... Ktos tutaj jeszcze lubi ten zespol a konkretnie kapitalna plyte z 2000 roku "The Moon & Antarctica"? Zaraz poleci 3rd Planet... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
siostra_kubasy Re: Modest Mouse mi sie przypomnialo 05.10.03, 23:49 ja lubie i tez sobie wlacze ale friut that ate itself jak tylko skoncze sluchac OST 24 hour party people Odpowiedz Link Zgłoś
haiko Re: Modest Mouse mi sie przypomnialo 05.10.03, 23:53 -ja mam ich tylko na mp3 i nie rozróżniam płyt, ale przyznam,że wprowadzają- charakterystyczną atmosferę. a poropo siostro kubasa płyt na jesień. music of the cultural force is a way of life Odpowiedz Link Zgłoś
mellodi Re: Modest Mouse mi sie przypomnialo 06.10.03, 00:30 A ja się przyznam że zaintrygowałeś mnie niegdyś wymieniając tez zespół na lewo i prawo i dzięki temu go poznałam. Za co dziękuję )) Na pewno "The Moon..." to ich najlepsza płyta ale znam jeszcze dwie inne: "This is a long drive..." i "The Lonesome Crowded West". Pierwszą zabieram wszędzie bo cudnie się tego słucha w autobusach podczas nudnej jazdy. Zawsze się zastanawiałam czy znasz również ich inne płyty i co o nich myślisz. Ja myślę że warto wyjść poza "The Moon..." choć pozostałe nie lepsze ale też mają w sobie coś ciekawego. Odpowiedz Link Zgłoś
kubasa Re: Modest Mouse mi sie przypomnialo 06.10.03, 00:46 mellodi napisała: > A ja się przyznam że zaintrygowałeś mnie niegdyś wymieniając tez zespół na lewo > i prawo i dzięki temu go poznałam. Za co dziękuję )) > Na pewno "The Moon..." to ich najlepsza płyta ale znam jeszcze dwie inne: "This > is a long drive..." i "The Lonesome Crowded West". Pierwszą zabieram wszędzie b > o > cudnie się tego słucha w autobusach podczas nudnej jazdy. Zawsze się > zastanawiałam czy znasz również ich inne płyty i co o nich myślisz. Ja myślę że > warto wyjść poza "The Moon..." choć pozostałe nie lepsze ale też mają w sobie > coś ciekawego. Mam troche rzeczy z Lonesome Crowded West ale jakos nigdy mnie nie wzielo by nagrac z tego cala plyte. Moze wlasnie teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
siostra_kubasy Re: Modest Mouse mi sie przypomnialo 06.10.03, 01:09 no ja sobie wlasnie sciagam lonesome crowded west i long drive jutro sprawdze fruit that ate itself srednio mi podeszlo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aimarek Re: Modest Mouse mi sie przypomnialo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.03, 01:27 Nie ma dwóch zdań, "The Moon & Antarctica" to klasyk. A "The Stars Are Projectors" to po prostu monument. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Modest Mouse mi sie przypomnialo 06.10.03, 10:13 Ja znam tylko 'The Moon & Antarctica'. Wyśmienity album. Odpowiedz Link Zgłoś