Dodaj do ulubionych

Miszczyński rezygnuj

17.05.13, 18:48
niestety nadszedl ten dzien a nowym Prezesem bedzie Miaśkiewicz !!! Dlaczego do sportu wpierd..la sie Polityka czy nic w tym miescie dobrego nie mozna zrobic bez wladzy politycznej !!!

Jako jedyny prezes wyprowadzil ten klub na najlepiej zarzadzany w Polsce dzieki niemu jeszcze marzylismy dorownac Vive Kielce a teraz czar prysl i Wielkiej potegi nie bedzie !!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: hihiha Re: Miszczyński rezygnuj IP: *.class101.petrotel.pl 17.05.13, 21:06
      Wielki szacun dla Pana Miszczyńskiego
      Bardzo mądra decyzja,że zrezygnował
      Teraz miernoty pokażą co potrafią
      Za 2 lata koniec wielkiej piłki ręcznej w płockowie
      • Gość: siepytam Re: Miszczyński rezygnuj IP: *.plock.mm.pl 17.05.13, 21:27
        - czy to nadal aktualne tylko w innym wykonaniu ?

Biuro Polityczne KC, Sekretariat oraz komitety wojewódzkie decydowały o obsadzie kluczowych stanowisk nie tylko wewnątrz partii, lecz także we wszelkich strukturach mających w nazwie państwowe od urzędów centralnych po nawet niewielkie przedsiębiorstwa państwowe i spółdzielcze, co było nazywane systemem nomenklaturowym zarządzania państwem i gospodarką.
        • Gość: hihiha Re: Miszczyński rezygnuj IP: *.class101.petrotel.pl 17.05.13, 21:41
          Apel do Płockich kibiców
          Pokażcie gdzie jest miejsce Pana Hetkowskiego i spółki
          Zastanówcie się nad formą protestu
          Moja propozycja jest taka na meczu w płocku z Vive hala powinna być pusta
          • Gość: Do camela1313 Re: Miszczyński rezygnuj IP: 37.228.58.* 17.05.13, 21:49
            Kolega Camel niech sie lepiej martwi o swojego guru Palikot, bo wg sondaży ruch nie przekracza progu wyborczego, a SLD ma 9 procent. Moze Palikot powinien zmienić gościa od medytacji?
            Miszczynski nie był lubiany przez kibiców, zatrudnił córkę i zięcia w klubowej telewizji. To wg Ciebie jest ok?
            • Gość: siepytam Re: Miszczyński rezygnuj IP: *.plock.mm.pl 18.05.13, 08:13
              - kto bedzie nowym prezesem i dlaczego miaskiewicz?
              - z jakiego klucza partyjnego zostanie wybrany ?
              - kogo zatrudni nowy prezes?
              • Gość: hihiha Re: Miszczyński rezygnuj IP: *.071.c90.petrotel.pl 18.05.13, 10:25
                Teraz k...wa MYYYYYYY
              • Gość: wesoly Re: Miszczyński rezygnuj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.13, 14:46
                jak to kto? proponuje małego kazia w trzech osobach: siepytam, umpobsrajwer, chłopina się nie będzie nudziła przez cale dnie i tygodnie, waląc w klawiaturę i sama z sobą rozmawiając, tylko pokaże co potrafi, pod warunkiem, że pójdzie na wieczorowe"komplety" i poprawi j. polski.
                • Gość: umobserwer Re: Miszczyński rezygnuj IP: *.plock.mm.pl 19.05.13, 14:56
                  sorry winetou , ja rady nie dam ,zajęty jestem , ale taki geniusz jak ty ? i nawet z układami juz w ratuszu to sie chlopie z nimi dogadasz , jak kumple z kumpalami .
                  poza tym wiedza twa jest tak szeroka , a kultura olbrzymia strasznie , że na takie stanowisko sie nadajesz , tam nie trzeba mysleć nie martw się , a pilka to takie cus okragłe , ale mniejsze od tej od nogi , no i może swoje kompleksy wyleczysz ja ci beda kadzić per "panie prezesie" bo tego ci jak widac strasznie brak,
                  no i na wycieczki z kumplami bedziesz mogl smigać za punliczna kase oczywiście ,
                  więc nie czekaj , nie czaj się zgłaszaj swoja kandydaturę,
                  ja naprawdę nie mam czasu na takie pierdoły , a ty zamiast buty czyścic ratuszowym sam będziesz "pan prezes"

podrawiam i zycze milego popoludnia, w ramch którego możesz smignąć na halę , żebyś wiedział gdzie drzwi są , nie bój się trafisz towje iq ci pomoże , a jak nei to zadzwoń do kumpli z ratusza może ktorys ci pomoże
                  • Gość: wesoly Re: Miszczyński rezygnuj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.13, 15:13
                    uderz w stół, a nożyce....., zawsze czujny, zawsze na miejscu, nic dodać nic ująć. do usłyszenia, mam inne ciekawsze zajęcia niż nawalanie w klawiaturkę, a ty biedaku nadal śpiewaj swoją ulubioną piosenkę o moich znajomościach w ratuszu, slaby repertuar twój, czas go zmienić, ale do tego potrzebna jest inwencja i inteligencja, której nie masz od urodzenia, ani w szkólkach nie zdobyłeś. Na zakończenie dużo ci płacą za dyżur, chociaż to lepsze niż picie pod budką.
                    • Gość: umobserwer Re: Miszczyński rezygnuj IP: *.plock.mm.pl 19.05.13, 16:39
                      no widzisz , ja wole przy komputerze , a ty wybierasz picie pod budką, a czujny to jak widze ty jestes szczególnie , gdy tylko pokaże się jakikolwiek negatywny wpis o twoich przyjaciolach z ratusza tu juz meldujesz się na posterunku z obrona ich i atakowaniem tych co to smią krytykowac, no ale skoro ci za to placa to trudno, ktos tez i smieci wyrzuca i zbiorniki z g... opróżnia i chyba się z tego nie cieszy ale robi - bo mu płacą.
                      i jak widzę nadal zazdrościsz , że jak "nawalam w klawiturę" bez przymusu a ty tylko wtedy gdy cos zlego się dzieje , neguja dokonania twych pracodawcow , no ale juz kiedyś pisałem , nie martw się jeszcze tylko 1,5 roku i będziesz wolny , zwolniony ze śledzenia wrogów przyjaciół , kumpli twych
                      • Gość: wesoly Re: Miszczyński rezygnuj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.13, 21:37
                        Powiem krótko, nawet małpę da się nauczyć pisać i czytać, ale logicznego myślenia niestety już nie. Tak jest w twoim przypadku.
    • Gość: mojsze Re: Miszczyński rezygnuj IP: *.009.c83.petrotel.pl 19.05.13, 18:43
      mój bosze,
      ile w was jadu!
      czytam i nie wierzę,

jak nieudane musi byc wasze życie, żeby sobie tak dokopywac?
      • Gość: umobserwer Re: Miszczyński rezygnuj IP: *.plock.mm.pl 19.05.13, 19:11
        mojsze , jak ty czytac to ty widziec, ze ja sie jego nie czepiac , ja tylko oddawac jak on sie mnie czepiac

aha , drogi mojsze ja zycie miec udane , nie narzekac :)
        • kolka_ka Re: Miszczyński rezygnuj 19.05.13, 19:16
          Rzadko bywam na tym forum ale jak czytam to jednak przyznać muszę ,że "atakującym" jest forumowicz "wesoły" i chyba nie jednego nicka używa.
          Atakuje najczęściej gdy ktoś; coś k
          • kolka_ka Re: Miszczyński rezygnuj 19.05.13, 19:19
            sorry ,urwało mi

więc , atakuje on gdy ktokolwiek napisze coś negatywnego na temat czy to prezydenta czy kogoś z jego ekipyNie dziwię się więc ,że ktoś zarzuca mu jakieś tam "sympatie".
            Tak to wygląda ,chyba obiektywnie .
            • Gość: zzj Re: Miszczyński rezygnuj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.13, 21:06
              Ktoś chyba stracił wątek, chyba że o to chodziło żeby zamącić. Dla przypomnienia, czy polityka powinna wchodzić do sportu i do naszej wisły. Miszczyński był chyba z poza polityki, ale błędy , dziwne zachowywanie się wisły w niektórych meczach ligowych i brak sukcesu w pucharze EHC niestety Go wymiotły z Wisły. Ale co dalej, aby nie polityk.
              • Gość: wesoly Re: Miszczyński rezygnuj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.13, 21:30
                O ile dobrze pamiętam, Miszczyński był jeszcze powołany za czasów Milewskiego. Poczatkowe sukcesy (Mistrzostwo Polski) nie dawało podstaw, aby go usunąć. Postawiono mu zadanie, aby Wisła doszła jak najwyżej w wszelakich pucharach, niestety nie udało, jakie są (były) tego przyczyny można tylko domniemywać. Co się teraz stanie - z dużą dozą prawdopodobieństwa można powiedzieć, że jego stanowisko zajmie ktoś blisko związany z PO - co byłoby ,znów prawdopodobnie zgubą dla naszego klubu, polityka i sport niestety nie powinna iść w parze.
                Co do wymiany zdań z niejakim wielonikowcem, wzięlo się to z tego, że facet zabiera głos przez cały bozy dzień w jednym temacie, udając wielkiego znawce we wszystkich jego aspektach. Jak przyjdzie do konkretów, staje się małym pikusiem pozbawionym logicznego myślenia i solącym błędy ortograficzne, a wcześniej przechwalał się, jakiego to typu szkółki nie kończył.
            • Gość: wesoly Re: Miszczyński rezygnuj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.13, 21:18
              Faktycznie jesteś rzadko, tylko wtedy, gdy "twojego kumpla" wielonikowca trzeba ratować. Mam uzasadnione podejrzenie, że jest to następny jego nick, logika myślenia jest taka sama. Wskaż wielonikowcu, gdzie w sposób jednoznaczny opowiadam się w tej sprawie. Nie wskażesz, tylko jak umpobsrajwer będziesz dziamał bez ładu i składu w jednej tonacji. Co do moich nicków mam jeden i ten sam stały, w przeciwieństwie do was (do ciebie). Tylko do twojej pustej mózgownicy to nie dociera. Wstąpcie po nauki do dziadka plocczanina0 jest mistrzem w tej materii, w wmawianiu ludziom różnych rzeczy. Kłamstwo powtarzanie wielokrotnie staje się prawdą to wasza dewiza. - w innych przypadkach może się uda ale nie w moim.
              • Gość: Gorgi Re: Miszczyński rezygnuj IP: *.centertel.pl 19.05.13, 21:52
                Nie wiem kto będzie jego następca,ale sportowo przegrał wszystko:
                1. Puchary - kompromitacja
                2. Dwa mecze z Kielcami - kompromitacja, zostaliśmy zdeklasowani!
                3. Puchar Polski - przegrana.
                Jak patrzę na zespół to brak im m. In. Kondycji, ale nie ma sie dziwić jak wielu zawodników pali fajki np. Nenadic!
                To akceptował prezes, a to jest nieakceptowalne, bo widać ze to ma wpływ na ich wydolność. Inne spraw - trzymanie za wszelka cenę poprzedniego trenera. Poza tym zatrudnianie rodziny w klubie nie jest najlepsze.
                I ostatnie, rezygnacja kilka dni przed meczem, nie najlepiej świadczy o kapitanem!
                • Gość: malan Re: Miszczyński rezygnuj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.13, 09:54
                  Smutne i nie powinno się kopać leżącego ale efekty pracy tego geniusza p-r zweryfikowały brutalnie scyzoryki. Zamyka się w ramach oszczędzania szkoły ale lekką ręką bez jakiejkolwiek kontroli przez kilka lat wywalono w błoto publiczne pieniadze na transfery, trenerów zatrudnianie ziomali i krewniaków. Jaki to miało sens.
                  • Gość: wiujun Re: Miszczyński rezygnuj IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.05.13, 10:09
                    Smutne ale prawdziwe. Ten pan przez wiele lat robił wodę z mózgu tzw. władzom miasta. Dzisiaj kiedy wreszcie się na nim poznano robi za męczennika.
                    • Gość: ryjek Re: Miszczyński rezygnuj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.13, 13:58
                      W tamtym roku sześć meczów z Kielcami i wszystkie w dooopę W tym raz wygraliśmy ale to co się wydarzyło w niedzielę to upokorzenie płockiego szczypiorniaka. Czy nadal pan Niszczyński uważa siebie za fachowca?
                      • Gość: Nowak Re: Miszczyński rezygnuj IP: *.30.71.51.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 20.05.13, 16:07
                        a może podpisz się własnym nazwiskiem to porozmawiamy a tak chowasz się za monotorem i szczekasz, albo jak wolisz kwiczysz jak świnia
                        • Gość: kowalski Re: Miszczyński rezygnuj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.13, 16:51
                          Takiego wp....l jak wczoraj nie dostaliśmy w historii. o co ci Nowak chodzi?
                          • Gość: Pan Nowak Re: Miszczyński rezygnuj IP: *.30.106.89.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 20.05.13, 21:46
                            Tej kowalski ryjku??? czyli nie znasz historii... nie szczekaj !!!!!!!!!
                      • Gość: kibol Re: Miszczyński rezygnuj IP: *.c156.petrotel.pl 20.05.13, 18:14
                        Uważam Pana Miszczyńskiego za fachowca formatu europejskiego
                        Nie mówię,ze nie ma lepszych od Pana Miszczyńskiego
                        I daj Boże aby lepszy przejął stery w spółce
                        Przejęcie sterów przez Pana Hetkowskiego i towarzyszy jest smiertelnie grożne
                        Oznacza to koniec płockiej pilki ręcznej w europejskim wydaniu
                        Ten Pan pdłącza się tam gdzie są jakieś sukcesy
                        Tak było z płocką piłką nożną kiedy Wisła grała w europejskich rozgrywkach
                        • Gość: swojak Re: Miszczyński rezygnuj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.13, 19:48
                          Jakie jest to nasze "eropejskie wydanie" pokazał puchar EHF. Masz coś jeszcze do dodania?
                          • Gość: kibol Re: Miszczyński rezygnuj IP: 185.9.127.* 20.05.13, 21:33
                            A jak grała Wisła w pucharach europejskich w poprzednich latach?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka