Gość: smakosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.08, 18:02 Jak ktoś napisze, że Niemen, to zatłukę tłuczkiem do ziemniaków. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama_ewelina Re: Kto jest lepszy: Kupicha czy Niemen? 26.08.08, 18:06 A co? dałeś mi jakiś wybór? Kupicha i jego wystylizowany na Bryana Adamsa z marnym skutkiem głosik, gębusia przypominająca szczura i pioseneczki dla bezmyślnych nastolatek działają na mnie niemalże jak Doda.... a Doda działa na mnie bardzo bardzo źle.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakosz Będę musiał sie na ciebie obrazić. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.08, 18:18 Kupicha to najwiekszy gigant jakiego znam. Ma siedem oktaw wokalu. Wyobraźnię jak Picasso. Nic go nie pokona. Niemen przy nim to amator z "Gawędy". Odpowiedz Link Zgłoś
mama_ewelina Re: Będę musiał sie na ciebie obrazić. 26.08.08, 18:37 tanio się sprzedaje ten Twój gigant. Na wesele jako muzykanta bym go nie zatrudniła...obciach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: riff Re: Będę musiał sie na ciebie obrazić. IP: 77.253.80.* 26.08.08, 21:05 Smakosz - zlituj się. Już wszystkich zagiąłeś w temacie najlepszy gitarzysta. Mimo wszystkich niezłe jaja czytać argumenty przeciwników )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warhamster to tzw. "kompleks Kupichy" IP: *.multimo.gtsenergis.pl 26.08.08, 21:18 psycholodzy w całym kraju robią na tym obecnie niezłą kaskę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rockmaniak Re: Kto jest lepszy: Kupicha czy Niemen? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.08, 09:46 Kupicha. Bo śpiewa, a Niemen wrzeszczał. Odpowiedz Link Zgłoś
monika.baka Re: Kto jest lepszy: Kupicha czy Niemen? 27.08.08, 10:54 Po co karmicie trolla. Nie widzicie, że neostrade podłączyli w promocji i posty masowo powstają ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakosz Kupicha ma moc! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.08, 13:11 Niemen mendził, nawet Zetka go nie grała. A Kupichę Zetka młóci jak wiejska młockarnia, aż sieczka leci do łbów. Wokal Kupichy jest unikalny, ma osiem oktaw i przejdzie do historii. A o Niemenie zapomną wszyscy, bo był nikim na tle Kupichy. Zwłaszcza ci co mają siwego wyliniałego beckhama na łbie, hehehehe. Kto kocha Kupichę na pewno kocha PiS i Samoobronę, to są ludzie z przeyszłością narodu w sercu! Jeeeeee! Odpowiedz Link Zgłoś