Dodaj do ulubionych

Blog 27 - Fuck You [teledysk]

IP: *.cable.smsnet.pl 05.09.08, 12:34
piosnka jest marna jeśli chodzi o jej możliwość bycia hitem, choć naprawdę dobrze wyprodukowana.
klip jest świetny. można nie lubić blog27 i toli z jej manierycznym wokalem, ale tak profesjonalnego teledysku nie pamiętam u żadnego polskiego artysty.
uczucie się starzy od młodych!
Obserwuj wątek
    • Gość: Pani.Zemsta Re: Blog 27 - Fuck You [teledysk] IP: *.spi.net.pl 05.09.08, 13:01
      Całkowicie zgadzam się z przedmówczynią. Ta muzyka nie warta jest komentarza,ale sama Tola jest sympatyczna i widać,że ma trochę mózgu,by ładnie opakować swój produkt. Rzeczywiście profesjonalny teledysk. Mimo,że jestem z innej strony, mówię: Brawo.
    • Gość: peter Re: Blog 27 - Fuck You [teledysk] IP: *.xdsl.centertel.pl 05.09.08, 14:05
      na siłę amerykański, piosenka nudna i nieciekawa, a 'artystka' wynarodowiona...
    • Gość: karalooch Re: Blog 27 - Fuck You [teledysk] IP: *.aster.pl 05.09.08, 14:44
      i czym się tu podniecać. Ameryką? Los Angeles? cudze chwalicie ...bo Iphone się zawiesił... dobry teledysk? buehueheuhe. a wiesz Tolu co to są w ogóle trucki? pozdro
    • Gość: Skumed Re: Blog 27 - Fuck You [teledysk] IP: *.p3.InterArena.pl 05.09.08, 16:06
      Hmm, nie oglądałem, ale wydaje mi się, że nie jest to raczej cover kapeli Subhumans, rozpropagowany swego czasu przez Overkill hehe
    • Gość: cozaszajs Re: Blog 27 - Fuck You [teledysk] IP: *.gorzow.mm.pl 05.09.08, 16:51
      grunt dobry akcent...
    • Gość: Gość Re: Blog 27 - Fuck You [teledysk] IP: *.acn.waw.pl 05.09.08, 17:02
      Czemu ona łapie na większości zdjęć takie pozy jakby miała ADHD?
    • Gość: lysaagata Re: Blog 27 - Fuck You [teledysk] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.08, 18:53
      teledysk calkiem niezly, ale piosenka meczaca, wytrzymalam pol minuty
    • Gość: kaś Re: Blog 27 - Fuck You [teledysk] IP: *.chello.pl 05.09.08, 20:47
      jesli to ma byc singiel to ciekawa jestem jak reszta albumu hehe big_grin miernoootaaa
    • Gość: January Re: Blog 27 - Fuck You [teledysk] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.08, 23:17
      Profesjonalny teledyski i potworna pustka.
      Bez emocji.
      Bez orginalnosci.
      I jeszcze fatalny akcent.
      Dla glupawych dzieci.
    • Gość: hi Re: Blog 27 - Fuck You [teledysk] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.08, 00:18
      Fatalny akcent, a przede wszystkim "fuck u" to potwornie brzydko, dziwi mnie, że gazeta.pl umieszcza pisze takie słowa bez cenzury. Po polsku to nawet d*** by wykropkowali.
    • Gość: Denimka Re: Blog 27 - Fuck You [teledysk] IP: *.chello.pl 06.09.08, 08:53
      Nie znosiłam Toli z całego serca, bo "Cute (I'm not cute)" był ewidentnie pozowany na bunt, zło, mrok i emo. W tym teledysku Tola zaczyna wypracowywać swój styl śpiewania, a w niektórych momentach te jej skrzeki brzmią naprawdę ładnie. Niestety, głębia emocjonalna tekstów nadal pozostaje taka sama...
    • Gość: drew Re: Blog 27 - Fuck You [teledysk] IP: *.range81-151.btcentralplus.com 06.09.08, 12:14
      jej 'inglisz' porazka.poza tym musieli sie fest napracowac bo wyglada nawet nawet a przeciez bez makeupa to potwor
    • Gość: nofink Re: Blog 27 - Fuck You [teledysk] IP: *.adsl.inetia.pl 06.09.08, 12:21
      'ale tak profesjonalnego teledysku nie pamiętam u żadnego polskiego artysty.'
      to moze trzeba nadrobic zaleglosci? JEst mnsotwo polskich artystow, ktorzy poziomem teledyskow niszcza blog27.
      sweet noise, l.u.c. , kanal audytywny..
    • Gość: bloop Re: Blog 27 - Fuck You [teledysk] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.08, 12:36
      słaby kawałek. po minucie nie pamietam jak leci... niech mi ktos powie o czym byl wlasciwie ten klip... mi to wyglada bardziej na pocztowke - patrzcie byli tam mulaci i azjaci i na deskach sie tem jezdzi i iphony maja i bluzy zapinane na calego...
    • Gość: andzia Re: Blog 27 - Fuck You [teledysk] IP: 89.100.144.* 06.09.08, 13:08
      Bardzo ciekawy teledysk-można go było nakręcić też w Polsce, bo nic amerykańskiego nie można w nim dostrzec. Piosenka...nie dosłuchałam do końca.
    • Gość: ivy Re: Blog 27 - Fuck You [teledysk] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.08, 15:24
      Ach, sama nie wiem... Ale teledysk na "tak" big_grin
    • Gość: Miki Re: Blog 27 - Fuck You [teledysk] IP: *.cebit.com.pl 06.09.08, 17:59
      Dobrze, że już nie muszę się buntować - bunt można kupić w 50% przecenie w Reserved lub ściągnąć w postaci mp3 na Ipoda kupionego przez rodziców służących złemu kapitalizmowi (przeciw któremu się młodzi buntują). Tola jest perfekcyjnym produktem takiego "buntu". Ciekawe czy ktoś będzie jej słuchał za 30 lat? Tak jak teraz słucha się "buntowników", którzy oprócz tego że walczyli z całym światem, mieli coś (muzycznie i tekstowo) do powiedzenia smile.
    • Gość: trampek Re: Blog 27 - Fuck You [teledysk] IP: *.nc.res.rr.com 06.09.08, 18:37
      Teledysk bardzo profesjonalny.
      Piosenka denna.
    • chemicromantic Re: Blog 27 - Fuck You [teledysk] 07.09.08, 00:38
      ,,Cute"" megahit, ,,Before I'll die"' besstsellerowy album !!!! ?????
      Halo czy ktoś tu oszalał??
      A i jeszcze jedno?? Dlaczego ten klip toli cholernie przypomina ,,Girlfriend" Avril???
    • Gość: Gość Re: Blog 27 - Fuck You [teledysk] IP: *.chello.pl 07.09.08, 05:15
      zanim zacznie śpiewać niech nauczy się dobrze akcentować, bo ona ten angielski strasznie kaleczy. Ogólnie nie chwaląc już ja mam lepszy akcent od niej ;p, a ja nie lubię się uczyć języków, zresztą dużo osób ma lepszy akcent od niej. Jak ktoś nie potrafi akcentować w innym języku to niech nie śpiewa w nim bo to komicznie brzmi
    • Gość: crass77 Re: Blog 27 - Fuck You [teledysk] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.08, 14:09
      co to ku.. ma byc yyyyyy niech wypie.. robic kariere w burdelu tam moze jej lepiej pojdzie buahahaha
    • Gość: asiapirat Re: Blog 27 - Fuck You [teledysk] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.08, 15:30
      ... straszne

teledysk straszny
      to dziwne dziecko straszne
      kawałek okropnie straszny

nie mogę się pozbierać..
      czuję się jak po "the ring"
    • Gość: frii Re: Blog 27 - Fuck You [teledysk] IP: *.range81-151.btcentralplus.com 07.09.08, 19:41
      nieprzystepne.
    • Gość: shit Re: Blog 27 - Fuck You [teledysk] IP: *.toya.net.pl 07.09.08, 20:06
      hehe ona faktycznie wygląda jak z ringu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka