Gość: fan IP: 10.0.2.* 14.01.02, 12:55 to narazie jeszcze wiadomosc niepotwierdzna ale planuje sie ze letnia czesc trasy promujacej album EXCITER ma sie zakonczyc wlasnie w Polsce bodajze w sierpniu . Fajnie , nie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Abra Re: Depeche Mode ma przyjechac do Polski latem !!! IP: *.starosielce.sdi.tpnet.pl 14.01.02, 16:35 A ja myślałam, że już skończyli trasę koncertową. Naprawdę nie chce mi się wierzyć, żeby chciało im się tłuc jeszcze latem. Zresztą David miał wydać wreszcie swój solowy album i z tej okazji może da parę koncertów. Może to o niego właśnie tu chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Depeche Mode ma przyjechac do Polski latem !!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.01.02, 19:29 Gość portalu: Abra napisał(a): > A ja myślałam, że już skończyli trasę koncertową. Naprawdę nie chce mi się > wierzyć, żeby chciało im się tłuc jeszcze latem. Zresztą David miał wydać > wreszcie swój solowy album i z tej okazji może da parę koncertów. Może to o > niego właśnie tu chodzi... Nie o niego chodzi. od końca czerwca do początku sierpnia DM mają grać trasę Exciter Tour 2. Koncert w Warszawie jest planowany na 5 sierpnia. Płyta Dave'a ma wyjśc dopiero po zakończeniu tej trasy. Jeszcze w styczniu ma się odbyć konferencja prasowa w tej sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi Re: Depeche Mode ma przyjechac do Polski latem !!! IP: 106.22.0.* 15.01.02, 21:03 Stawiam 100 $ ze to plotka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Depeche Mode ma przyjechac do Polski latem !!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.01.02, 07:48 Gość portalu: zibi napisał(a): > Stawiam 100 $ ze to plotka. A ja 150 $,że to nie jest plotka i mam ku temu pewne przesłanki o których wkrótce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Depeche Mode ma przyjechac do Polski latem !!! IP: 10.0.2.* 17.01.02, 01:03 Gość portalu: greg napisał(a): > A ja 150 $,że to nie jest plotka i mam ku temu pewne przesłanki o których > wkrótce > greg wiesz cos wiecej ? podziel sie ! dla mnie to tez plotka (jak narazie bo niepotwierdzona przez oficjalne zrodla) wiec jesli wiesz cos wiecej to napisz. dzieki i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Depeche Mode ma przyjechac do Polski latem !!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.01.02, 10:02 Gość portalu: fan napisał(a): > Gość portalu: greg napisał(a): > > > > A ja 150 $,że to nie jest plotka i mam ku temu pewne przesłanki o których > > wkrótce > > > > greg wiesz cos wiecej ? podziel sie ! dla mnie to tez plotka (jak narazie bo > niepotwierdzona przez oficjalne zrodla) wiec jesli wiesz cos wiecej to napisz. > dzieki i pozdrawiam oczywiście do momentu oficjalnego potwierdzenia, nic nie będzie pewne na 100 procent, ale...na kilku zagranicznych serwisach jest podana dokładna rozpiska trasy (www.releasemagazine.de, www.side-line.com, www.depechemode.de). Poza tym terminy tam podane są POTWIERDZONE przez jednego z francuskich promotorów koncertowych, z tym zastrzeżeniem, że mogą być poważne zmiany w datach koncertów, ale raczej nie miejscach. No i podobno koncert, który ma się odbyć w Stuttgarcie podczas tej trasy jest już anonsowany w punktach sprzedaży biletów w tym mieście. No, powiedzmy sobie szczerze, jest więcej przesłanek za koncertami niż przeciwko. Poczekajmy do końca stycznia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg DM nie przyjedzie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.01.02, 16:35 niestety, powyzsze rozwazania nie maja juz sensu. DM najprawdopodobniej nie zagraja jednak w sierpniu w Polsce. Jest to informacja jaką otrzymałem przed chwilą z Viva Art Music czyli firmy, ktora organizowała koncert DM w zeszłym roku. Kontaktowali się oni z europejskim tour managerem DM, który stwierdził, że w planach są jedynie 2-3 koncerty na festiwalach. Szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: DM nie przyjedzie IP: 10.0.2.* 18.01.02, 03:13 Gość portalu: greg napisał(a): > niestety, powyzsze rozwazania nie maja juz sensu. DM najprawdopodobniej nie > zagraja jednak w sierpniu w Polsce. Jest to informacja jaką otrzymałem przed > chwilą z Viva Art Music czyli firmy, ktora organizowała koncert DM w zeszłym > roku. Kontaktowali się oni z europejskim tour managerem DM, który stwierdził, > że w planach są jedynie 2-3 koncerty na festiwalach. Szkoda... aaaaaaaaaaaaaggghhhhhhhhhhhhhhhhhhhh chyba rozpieprze zaraz ta viva art music ))))))))))))) greg wiesz co robiono z poslancami ktorzy przynosili zle wiadomosci ? )))))))) a tak serio to sam niewierzylem w to aby zagrali u nas po raz 2gi w tak krotkim odstepie czasu ( BA! aby jeszcze tour zakonczyli u nas - marzenia scietej glowy) pozdrawiam m. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: DM nie przyjedzie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.01.02, 15:30 Gość portalu: fan napisał(a): > Gość portalu: greg napisał(a): > > > niestety, powyzsze rozwazania nie maja juz sensu. DM najprawdopodobniej ni > e > > zagraja jednak w sierpniu w Polsce. Jest to informacja jaką otrzymałem prz > ed > > chwilą z Viva Art Music czyli firmy, ktora organizowała koncert DM w zeszł > ym > > roku. Kontaktowali się oni z europejskim tour managerem DM, który stwierdz > ił, > > że w planach są jedynie 2-3 koncerty na festiwalach. Szkoda... > > aaaaaaaaaaaaaggghhhhhhhhhhhhhhhhhhhh chyba rozpieprze zaraz ta viva art > music ))))))))))))) > greg wiesz co robiono z poslancami ktorzy przynosili zle wiadomosci ? )))))) Wiem, ale przeczytaj tą wiadomość do końca > a tak serio to sam niewierzylem w to aby zagrali u nas po raz 2gi w tak krotkim > > odstepie czasu ( BA! aby jeszcze tour zakonczyli u nas - marzenia scietej glowy Jednak sprawa nie jest tak beznadziejna. Niemiecki promotor przedłożył zespołowi listę koncertów (z Warszawą 5.8.) i ma ona być rozpatrzona pod koniec stycznia na spotkaniu zespołu. A więc czekajmy do końca stycznia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: DM nie przyjedzie IP: 10.0.2.* 18.01.02, 18:36 no ale jesli nawet zespol wyrazi chec zagrania u nas a nikt niepodejmie sie realizacji takiego przedsiewziecia to i tak nic z tego niebedzie .wiec pozostanie tylko "uderzyc" gdzies poza granice ( i znowu ta tulaczka ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: DM nie przyjedzie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.01.02, 18:35 Gość portalu: fan napisał(a): > no ale jesli nawet zespol wyrazi chec zagrania u nas a nikt niepodejmie sie > realizacji takiego przedsiewziecia to i tak nic z tego niebedzie .wiec > pozostanie tylko "uderzyc" gdzies poza granice ( i znowu ta tulaczka ) Najpierw musi zostać oferta do agencji koncertowej w danym kraju. A takowej jeszcze nie było, a więc czekajmy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: DM nie przyjedzie IP: 10.0.2.* 20.01.02, 22:31 Gość portalu: greg napisał(a): > Najpierw musi zostać oferta do agencji koncertowej w danym kraju. A takowej > jeszcze nie było, a więc czekajmy no dobra to czekam a Ty jak cos bedziesz wiedzial konkretnego , nie te ploty co na sieci chodza to dawaj znac od razu. dzieki i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słońce Re: DM nie przyjedzie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.01.02, 22:47 To by było dopiero... NIe wierzę, ale bardzo, ale to bardzo chcę żeby to była prawda. Czekam na wieści pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
stratocaster Re: DM nie przyjedzie - A JEDNAK!!! 29.01.02, 11:11 Może jednak przyjadą. Powiedział o tym Marek Niedźwiecki w Liście Przebojów "3" w ostatni piątek (25.01.2002) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: DM nie przyjedzie - A JEDNAK!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 16:19 stratocaster napisał(a): > Może jednak przyjadą. Powiedział o tym Marek Niedźwiecki w Liście Przebojów "3" > > w ostatni piątek (25.01.2002) Cały czas twierdzę, że jest coś na rzeczy i podtrzymuję twierdzenie, że prawdopodobnie przyjadą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANTY Re: Depeche Mode ma przyjechac do Polski latem !!! IP: 192.168.1.* 31.01.02, 21:26 O boże znowu przujadą? a kiedys nikt ich nie lubił i uważał za obciach!ludzie nie są konsekwentni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słońce Re: Depeche Mode ma przyjechac do Polski latem !!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.01.02, 23:07 Kto? Jakie kiedys? Konkrety prosze... Nie od dzis wiadomo, ze Polska jest krajem wiernych fanow, nie tylko zreszta Depeche. Tu zawsze sa, byli i beda kochani. I basta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Depeche Mode ma przyjechac do Polski latem !!! IP: 10.0.2.* 01.02.02, 02:32 Slonce masz racje jednak na 90% mowie ze nieprzyjada gdybymieli przyjechac podane bylo by to juz do wiad publicznej i potwierdzone przez jakas polska agencje koncertowa no i przez managment zespolu a tak szykowac sie trzeba na niemcy latem pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Depeche Mode ma przyjechac do Polski latem !!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.02.02, 15:40 Gość portalu: fan napisał(a): > Slonce masz racje > jednak na 90% mowie ze nieprzyjada > gdybymieli przyjechac podane bylo by to juz do wiad publicznej i potwierdzone > przez jakas polska agencje koncertowa no i przez managment zespolu > a tak szykowac sie trzeba na niemcy latem Nie zgadzam się. Informacja o ostatnim koncercie była podana w kwietniu czyli 5 miesięcy przed koncertem. Owszem, jeśli powiedzmy do końca marca nic nie będzie wiadomo, wtedy rzeczywiście nie przyjadą. Na razie czekajmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hamster Re: Depeche Mode ma przyjechac do Polski latem !!! IP: 195.117.18.* 04.02.02, 14:00 Gość portalu: fan napisał(a): > Slonce masz racje > jednak na 90% mowie ze nieprzyjada > gdybymieli przyjechac podane bylo by to juz do wiad publicznej i potwierdzone > przez jakas polska agencje koncertowa no i przez managment zespolu > a tak szykowac sie trzeba na niemcy latem > pozdrawiam Ja juz sie szykuje na 25 lipca - Dortmund Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Depeche Mode ma przyjechac do Polski latem !!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.02.02, 18:07 Gość portalu: Hamster napisał(a): > Gość portalu: fan napisał(a): > > > Slonce masz racje > > jednak na 90% mowie ze nieprzyjada > > gdybymieli przyjechac podane bylo by to juz do wiad publicznej i potwierdz > one > > przez jakas polska agencje koncertowa no i przez managment zespolu > > a tak szykowac sie trzeba na niemcy latem > > pozdrawiam > > Ja juz sie szykuje na 25 lipca - Dortmund Akurat 25 lipca Dortmund, jest w tej samej rozpisce trasy, w której jest Warszawa 5 sierpnia. Jaki sens pchać się do Niemiec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hamster Re: Depeche Mode ma przyjechac do Polski latem !!! IP: 195.117.18.* 05.02.02, 13:09 Gość portalu: greg napisał(a): > Gość portalu: Hamster napisał(a): > > > Gość portalu: fan napisał(a): > > > > > Slonce masz racje > > > jednak na 90% mowie ze nieprzyjada > > > gdybymieli przyjechac podane bylo by to juz do wiad publicznej i potw > ierdz > > one > > > przez jakas polska agencje koncertowa no i przez managment zespolu > > > a tak szykowac sie trzeba na niemcy latem > > > pozdrawiam > > > > Ja juz sie szykuje na 25 lipca - Dortmund > > Akurat 25 lipca Dortmund, jest w tej samej rozpisce trasy, w której jest Warsza > wa > 5 sierpnia. Jaki sens pchać się do Niemiec? > Akurat taki ze bardzo watpliwe zeby przyjechali do Polski - nie ma organizatora koncertu, to ze Polska zostala wymieniona na jakiejs liscie nie ma nic do rzeczy. Najpierw organizator wystepuje z checia zorganizowania danego koncertu a nastepnie grupa i managerowie zatwierdzaja dana trase. A w Dortmundzie mam znajomego, zalatwi bileciki i kimanko a przy okazji mozna w wakacje pozwiedzac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Depeche Mode ma przyjechac do Polski latem !!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.02.02, 15:23 Gość portalu: Hamster napisał(a): > Gość portalu: greg napisał(a): > > > Gość portalu: Hamster napisał(a): > > > > > Gość portalu: fan napisał(a): > > > > > > > Slonce masz racje > > > > jednak na 90% mowie ze nieprzyjada > > > > gdybymieli przyjechac podane bylo by to juz do wiad publicznej i > potw > > ierdz > > > one > > > > przez jakas polska agencje koncertowa no i przez managment zespo > lu > > > > a tak szykowac sie trzeba na niemcy latem > > > > pozdrawiam > > > > > > Ja juz sie szykuje na 25 lipca - Dortmund > > > > Akurat 25 lipca Dortmund, jest w tej samej rozpisce trasy, w której jest W > arsza > > wa > > 5 sierpnia. Jaki sens pchać się do Niemiec? > > > > Akurat taki ze bardzo watpliwe zeby przyjechali do Polski - nie ma organizatora > > koncertu, to ze Polska zostala wymieniona na jakiejs liscie nie ma nic do rzecz > y. > Najpierw organizator wystepuje z checia zorganizowania danego koncertu a > nastepnie grupa i managerowie zatwierdzaja dana trase. A w Dortmundzie mam > znajomego, zalatwi bileciki i kimanko a przy okazji mozna w wakacje pozwiedzac. A skąd ta pewność, że nie ma organizatora? Na Viva Art Music świat się nie kończy i to, że oni nie chcą potwierdzić gotowości do organziacji jeszcze nic nie znaczy. Otóż jeśi chcesz wiedzieć, to jeśłi nie będzie koncertu w Warszawie, nie będzie także w Dortmundzie i Twych wakacji będzie wielkie "Halo" - aureolka czyli zero A zresztą, nie ma co dywagować, poczekajmy na rozwój faktów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hamster Re: Depeche Mode ma przyjechac do Polski latem !!! IP: 195.117.18.* 06.02.02, 08:31 Gość portalu: greg napisał(a): > Gość portalu: Hamster napisał(a): > > > Gość portalu: greg napisał(a): > > > > > Gość portalu: Hamster napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: fan napisał(a): > > > > > > > > > Slonce masz racje > > > > > jednak na 90% mowie ze nieprzyjada > > > > > gdybymieli przyjechac podane bylo by to juz do wiad publicz > nej i > > potw > > > ierdz > > > > one > > > > > przez jakas polska agencje koncertowa no i przez managment > zespo > > lu > > > > > a tak szykowac sie trzeba na niemcy latem > > > > > pozdrawiam > > > > > > > > Ja juz sie szykuje na 25 lipca - Dortmund > > > > > > Akurat 25 lipca Dortmund, jest w tej samej rozpisce trasy, w której j > est W > > arsza > > > wa > > > 5 sierpnia. Jaki sens pchać się do Niemiec? > > > > > > > Akurat taki ze bardzo watpliwe zeby przyjechali do Polski - nie ma organiz > atora > > > > koncertu, to ze Polska zostala wymieniona na jakiejs liscie nie ma nic do > rzecz > > y. > > Najpierw organizator wystepuje z checia zorganizowania danego koncertu a > > nastepnie grupa i managerowie zatwierdzaja dana trase. A w Dortmundzie mam > > > znajomego, zalatwi bileciki i kimanko a przy okazji mozna w wakacje pozwie > dzac. > > > A skąd ta pewność, że nie ma organizatora? Na Viva Art Music świat się nie > kończy i to, że oni nie chcą potwierdzić gotowości do organziacji jeszcze nic n > ie > znaczy. Otóż jeśi chcesz wiedzieć, to jeśłi nie będzie koncertu w Warszawie, ni > e > będzie także w Dortmundzie i Twych wakacji będzie wielkie "Halo" - aureolka czy > li > zero A skad kolego masz takie informacja ze jezeli koncert nie odbedzie sie w Warszawie to w Niemczech tez nie bedzie koncertów?????? Czyzby nasza smierdzaca stolyca urosla do miana stolicy Europy??? No, no nie wiedzialem ze Warszawka jest tak wazna dla Depechów i Europy !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Depeche Mode ma przyjechac do Polski latem !!! IP: 10.0.2.* 06.02.02, 15:53 Gość portalu: Hamster napisał(a): > (...) A w Dortmundzie mam > znajomego, zalatwi bileciki i kimanko a przy okazji mozna w wakacje pozwiedzac. Hamster wiesz ze byles zawsze moim najlepszym kolega , a tak serio : Greg jesli wiadome Ci sa jakies plotki nt ewentualnej organizacji jednak tego koncertu to pisz a nie snuj domyslow. Trzeba sobie powiedziec (niestety) jasno ze z przyjazdu Depeche do nas nic jednak niebedzie w tym roku ( no moze 1/3 Depeche przyjedzie jak solowy album wyda ) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Depeche Mode ma przyjechac do Polski latem !!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.02.02, 22:37 Gość portalu: fan napisał(a): > Gość portalu: Hamster napisał(a): > > > (...) A w Dortmundzie mam > > znajomego, zalatwi bileciki i kimanko a przy okazji mozna w wakacje pozwie > dzac. > > > Hamster wiesz ze byles zawsze moim najlepszym kolega , a tak serio : Greg > jesli wiadome Ci sa jakies plotki nt ewentualnej organizacji jednak tego koncer > tu > to pisz a nie snuj domyslow. Trzeba sobie powiedziec (niestety) jasno ze z > przyjazdu Depeche do nas nic jednak niebedzie w tym roku ( no moze 1/3 Depeche > przyjedzie jak solowy album wyda ) Ustalmy sobie jedno: data 25 lipca - Dortmund, jest tak samo oficjalna jak 5 sierpnia Warszawa i jest zapewne wzięta z jednej z zachodnich lub polskich stron o DM. A jakie jest źródło tej informacji? Otóż jeden z niemieckich PROMOTORÓW koncertów DM puścił takie daty w obieg. Na www.depechemode.de pojawiła się informacja, że na początku lutego ma się odbyc konferencja prasowa w sprawie tych koncertów. Także niech kolega Hamster nie pierdzieli głupot, że pojedzie 25 lipca do Dortmundu, bo jeśli cała informacja o trasie jest fuck upem, to zarówno Dortmund jaki Warszawa bedą mogły sobie powiedzieć "Hello". Tak samo prawdopodbna jest informacja, że DM zagrają jedynie w Paryżu i w Roskilde. Także Hamster i Fan, czytajcie to co piszę dokładnie i bez emocji. Tak samo NIGDY nie pisałem, że DM przyjadą na pewno. Zawsze dodawałem: prawdopodobnie, być może, poczekajmy na oficjalny komunikat. I jeszcze prośba do Hamstera: to, że mieszkasz w jakiejś zakichanej dziurze i musisz jeździć na koncerty do Niemiec, nie upoważnia Cię do obrażania miasta w którym mieszkam, OK? W TWojej dziurze zapewne wogóle nie odbywają się koncerty rockowe(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Depeche Mode ma przyjechac do Polski latem !!! IP: 10.0.2.* 07.02.02, 02:47 Gość portalu: greg napisał(a): > Ustalmy sobie jedno: data 25 lipca - Dortmund, jest tak samo oficjalna jak 5 > sierpnia Warszawa i jest zapewne wzięta z jednej z zachodnich lub polskich stro > n > o DM. A jakie jest źródło tej informacji? Otóż jeden z niemieckich PROMOTORÓW > koncertów DM puścił takie daty w obieg. Na www.depechemode.de pojawiła się > informacja, że na początku lutego ma się odbyc konferencja prasowa w sprawie ty > ch > koncertów. Także niech kolega Hamster nie pierdzieli głupot, że pojedzie 25 lip > ca > do Dortmundu, bo jeśli cała informacja o trasie jest fuck upem, to zarówno > Dortmund jaki Warszawa bedą mogły sobie powiedzieć "Hello". Tak samo prawdopodb > na > jest informacja, że DM zagrają jedynie w Paryżu i w Roskilde. Także Hamster i > Fan, czytajcie to co piszę dokładnie i bez emocji. Tak samo NIGDY nie pisałem, > że > DM przyjadą na pewno. Zawsze dodawałem: prawdopodobnie, być może, poczekajmy na > > oficjalny komunikat. I jeszcze prośba do Hamstera: to, że mieszkasz w jakiejś > zakichanej dziurze i musisz jeździć na koncerty do Niemiec, nie upoważnia Cię d > o > obrażania miasta w którym mieszkam, OK? W TWojej dziurze zapewne wogóle nie > odbywają się koncerty rockowe(( ojej ale sie kolega uniosl jakby bylo o co jesli chodzi o Niemcy to 4 koncerty (w tym Dortmund 25tego) zostaly juz zatwierdzone i zapewne na majacej sie odbyc w przyszlym tyg konferencji prasowej zostana potwierdzone (glowe daje ze o Polsce nawet nikt niewspomni) szczerze mowiac wole jechac na koncert do Niemiec czy chodzby Czech niz wybrac sie na takowy u nas.Tam mam pewnosc ze organizacja bedzie taka jaka byc powinna. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hamster Re: Depeche Mode ma przyjechac do Polski latem !!! IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 07.02.02, 22:08 Gość portalu: fan napisał(a): > Gość portalu: greg napisał(a): > > > Ustalmy sobie jedno: data 25 lipca - Dortmund, jest tak samo oficjalna jak > 5 > > sierpnia Warszawa i jest zapewne wzięta z jednej z zachodnich lub polskich > stro > > n > > o DM. A jakie jest źródło tej informacji? Otóż jeden z niemieckich PROMOTO > RÓW > > koncertów DM puścił takie daty w obieg. Na www.depechemode.de pojawiła się > > > informacja, że na początku lutego ma się odbyc konferencja prasowa w spraw > ie ty > > ch > > koncertów. Także niech kolega Hamster nie pierdzieli głupot, że pojedzie 2 > 5 lip > > ca > > do Dortmundu, bo jeśli cała informacja o trasie jest fuck upem, to zarówno > > > Dortmund jaki Warszawa bedą mogły sobie powiedzieć "Hello". Tak samo prawd > opodb > > na > > jest informacja, że DM zagrają jedynie w Paryżu i w Roskilde. Także Hamste > r i > > Fan, czytajcie to co piszę dokładnie i bez emocji. Tak samo NIGDY nie pisa > łem, > > że > > DM przyjadą na pewno. Zawsze dodawałem: prawdopodobnie, być może, poczekaj > my na > > > > oficjalny komunikat. I jeszcze prośba do Hamstera: to, że mieszkasz w jaki > ejś > > zakichanej dziurze i musisz jeździć na koncerty do Niemiec, nie upoważnia > Cię d > > o > > obrażania miasta w którym mieszkam, OK? W TWojej dziurze zapewne wogóle ni > e > > odbywają się koncerty rockowe(( > > ojej ale sie kolega uniosl > jakby bylo o co > jesli chodzi o Niemcy to 4 koncerty (w tym Dortmund 25tego) zostaly juz > zatwierdzone i zapewne na majacej sie odbyc w przyszlym tyg konferencji prasowe > j > zostana potwierdzone (glowe daje ze o Polsce nawet nikt niewspomni) > szczerze mowiac wole jechac na koncert do Niemiec czy chodzby Czech niz wybrac > sie na takowy u nas.Tam mam pewnosc ze organizacja bedzie taka jaka byc powinna > . > > pozdrawiam > Dokłednie kolego fan. Organizacja koncertu 2 września w Warszawie to byla totalna porażka. Widze że greg mA JAKIEŚ KOMPLEKSY związane ze swoim kochanym miastem warszawą, ale pamiętaj greg Warszawa to pikuś w porównaniu z nawet prowincjonalnym miastem w niemczech. Jeszcze nam duzo brakuje do organizacji koncertów takich jak jest tam. I wyobraź sobie kolego greg że warszawka w Polsce to nie wszystko i w moim prowincjonalnym miescie tez odbywaja sie koncerty rockowe a gdyby nawet bylo ich mniej niz w warszawce to minie stac na to ze moge sobie pojechac za granice za zajebiscie zorganizowany koncert w przeciwieństwie do tego co działo sie na Stegnach w zeszłym roku. Depeche forever !!!! niemoge sie doczekac kiedy pojawi sie plytka DVD z ich trasy !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słońce Re: Depeche Mode ma przyjechac do Polski latem !!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.02.02, 22:15 Kiedy bedziemy wiedziec czy przyjada czy nie? Konferencja w przyszlym tygodniu, ale dokladnie kiedy? nie klocmy sie...plisssss..... oragnizacja byla fatalna, ale koncert wspanialy...i to najwazniejsze. Mowie tak, choc o malo co nie zostalam zmiazdzona na bramce. Stracialm wszystkie swoje rzeczy. Pamietacie jak lało? Otoz na sobie mialam koszulke z krotkim rekawkiem - zero kurtki, nic.. Szczekalam zebami, dobra dusza pozyczyla kurtke i byl RAJ! pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słońce Re: Depeche Mode ma przyjechac do Polski latem !!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.02.02, 23:20 Kochani - tak a propos... czy wiecie, gdzie mozna sciagnac w necie koncert ze sluzewca? Mam sama muzyke, a wiem, ze ludzie filmowali... czy ktos cos wie? dzieki bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biala Re: Depeche Mode ma przyjechac do Polski latem !!! IP: *.sympatico.ca 08.02.02, 00:15 Czy mozecie, jezeli znacie, podac adres internetowy, pod ktorym mozna bukowac bilety na koncert. W ostatecznosci telefon. Z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hamster Re: Depeche Mode ma przyjechac do Polski latem !!! IP: 195.117.18.* 08.02.02, 08:33 Gość portalu: Biala napisał(a): > Czy mozecie, jezeli znacie, podac adres internetowy, pod ktorym mozna bukowac > bilety na koncert. W ostatecznosci telefon. Z gory dziekuje Na koncerty za granica mozesz zabukowac bilety na stronach chyba niemieckiej i czeskiej. Linki do tych stron powinny byc na stronie www.depechemode.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hamster Re: Depeche Mode ma przyjechac do Polski latem !!! IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 09.02.02, 14:17 Gość portalu: greg napisał(a): > Gość portalu: fan napisał(a): > > > Gość portalu: Hamster napisał(a): > > > > > (...) A w Dortmundzie mam > > > znajomego, zalatwi bileciki i kimanko a przy okazji mozna w wakacje p > ozwie > > dzac. > > > > > > Hamster wiesz ze byles zawsze moim najlepszym kolega , a tak serio : > Greg > > jesli wiadome Ci sa jakies plotki nt ewentualnej organizacji jednak tego k > oncer > > tu > > to pisz a nie snuj domyslow. Trzeba sobie powiedziec (niestety) jasno ze z > > > przyjazdu Depeche do nas nic jednak niebedzie w tym roku ( no moze 1/3 Dep > eche > > przyjedzie jak solowy album wyda ) > > Ustalmy sobie jedno: data 25 lipca - Dortmund, jest tak samo oficjalna jak 5 > sierpnia Warszawa i jest zapewne wzięta z jednej z zachodnich lub polskich stro > n > o DM. A jakie jest źródło tej informacji? Otóż jeden z niemieckich PROMOTORÓW > koncertów DM puścił takie daty w obieg. Na www.depechemode.de pojawiła się > informacja, że na początku lutego ma się odbyc konferencja prasowa w sprawie ty > ch > koncertów. Także niech kolega Hamster nie pierdzieli głupot, że pojedzie 25 lip > ca > do Dortmundu, bo jeśli cała informacja o trasie jest fuck upem, to zarówno > Dortmund jaki Warszawa bedą mogły sobie powiedzieć "Hello". Tak samo prawdopodb > na > jest informacja, że DM zagrają jedynie w Paryżu i w Roskilde. Także Hamster i > Fan, czytajcie to co piszę dokładnie i bez emocji. Tak samo NIGDY nie pisałem, > że > DM przyjadą na pewno. Zawsze dodawałem: prawdopodobnie, być może, poczekajmy na > > oficjalny komunikat. I jeszcze prośba do Hamstera: to, że mieszkasz w jakiejś > zakichanej dziurze i musisz jeździć na koncerty do Niemiec, nie upoważnia Cię d > o > obrażania miasta w którym mieszkam, OK? W TWojej dziurze zapewne wogóle nie > odbywają się koncerty rockowe(( Widzisz kolego greg, głupotki to ty pierdzielisz! tu masz stronke Depechowa www.shamesite.republika.pl/ a jezeli nie chce ci sie tam zaglądać to cytuję [03.02.2002]: Kilka gorących newsów o Depeche Mode: nadal dość niejasna jest sprawa trasy koncertowej Exciter Summer Tour. Na dniach zespół spotka się ze swoim managemantem aby omówić ewentualne terminy występów. Na tym spotkaniu okaże się czy data 5-ty sierpień była tylko pobożną plotką czy może najprawdziwszą rewelacyjną wiadomością. To co wiadomo na 99 procent to data niemieckiej konferencji prasowej wyznaczonej na dzień 10 lutego oraz daty czterech niemieckich koncertów: 15.07.02 Monachium, 25.07.02 Dortmund, 27.07.02 Berlin, 28.07.01 Hamburg - czyli daty, które podawaliśmy wcześniej. Widzisz greg Jutro się wszystko wyjaśni czy znów będą w Polsce ale szczerze mówiąc bardzo w to wątpię. A "Hello" powiem tobie machając ręką z autokaru do Dortmundu 25 lipca :- )))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słońce Re: No i co? Przyjadą? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.02.02, 22:33 czy ktos coś wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hamster Re: No i co? Przyjadą? IP: 195.117.18.* 12.02.02, 08:07 Gość portalu: Słońce napisał(a): > czy ktos coś wie? Dupa zbita !!! To ze miala byc konferencja na której rozpatrza przyjazd do Polski to byla niestety tylko plotka ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słońce Re: ;-((((((((((((( IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.02.02, 11:46 To jednak w ogole nie ma co juz marzyc, tylko szykowac sie na Niemcy? Buuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Depeche Mode ma przyjechac do Polski latem !!! IP: 10.0.2.* 12.02.02, 15:27 "zrodlo" ktore wypuscilo liste z letnimi koncertami twierdzi ze niebedzie wogole zadnej letniej czesci trasy (podobno jeden z czlonkow DM nie ma ochoty na letnie wojaze) co by niebylo mnie juz mecza te spekulacje i czekam na oficjalne potwierdzenia a nie plotki z ktorejs tam reki pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joas Re: Depeche Mode ma przyjechac do Polski latem !!! IP: *.man.polbox.pl 13.02.02, 10:29 mam nadzieje ze to powiedzial andy fletcher, bo po nim to bym sie tego mogla spodziewac, ze mu sie nie chce. NIE LUBIE go bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joas Re: Slonce IP: *.man.polbox.pl 14.02.02, 14:58 po pierwsze: jest ZA ANGIELSKI. po drugie: bardzo drazni mnie jego zachowanie na scenie, a po tzrecie tak juz czasami mam ze kogos bardzo nie lubie! pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słońce Re: Joas IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.02.02, 22:09 Nie, no spoko, chacialam tylko wiedzieć)A co rozumiesz przez "za bardzo angielski"? Przyznam, ze ja tez najmniej go cenie z calej trójki. Pierwszy jese i zawsze bedzie Martin pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joas Re: Slonce IP: *.man.polbox.pl 15.02.02, 10:51 Ja w ogóle nie lubie angoli, ich akcentu itp. jednym z nielicznych wyjatkow sa martin i dave. mam wrazenie ze andy tylko beznadziejnie podskakuje na scenie, macha raczkami i uwaza sie za showmana. jeszcze robi do tego glupawe i zarozumiale miny (nie wiem czy sa zarozumiale miny,ale jak nie ma to on i tak je robi. martin jest dla mnie tez de best, chociaz przyjazni sie bardzo z andym.a dave to ostatnio chodzacy sex, nie uwazasz? a na wyscigach kompletnie odpadlam.pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slońce Re: Joas IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.02.02, 18:14 Rozmumię. Fakt, Andy trochę smiesznie sie zachowuje - szczegolnie na koncertach i bynajnmiej bez niego Depeche moga istniec dalej. Naprawde. Bez dwoch panow natomiast nie. Martin to wspanialy artysta i doskonaly poeta. A Dave faktycznie hmmm....jakby to powiedziec, jest wyjatkowo czarujacy. Zawsze z reszta taki byl. Ale odkad wyprostowal swoje zycie preezntuje sie wwspaniale )) Słuzewiec - ach, to byl orgazm do kwadratu)) cos wspanialego i niezapomnianego. Powspominamy? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jac Re: Joas IP: *.gazeta.pl 15.02.02, 19:21 Słońce ty moje... twierdzisz że bez Andyego DM mogliby istnieć - chyba jednak nie - być może nie wiesz po prostu jaka jest jego rola w zespole i jakie ma on znaczenie dla Martina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słońce Re: Jac IP: *.acn.waw.pl 16.02.02, 11:31 He, he, wiem jakie ma znczenie dla Martina, dlatego jego odejscie jest niemozliwe. Jako muzyk jest oczywiscie do zastapiena. Wiem, to samo co ty, chodzilo mu o warstwe stricte muzyczna a nie emocjonalna pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joas Re: Jac i slonce IP: 212.76.37.* 17.02.02, 13:20 no wlasnie...jesli chodzi o wspominanie, to zamierzam zakupic sobie zapis konceru i video i audio.z tej stronki co ktos tu kiedys podal.i przysiegam ze sama jej nie robilam, ale uwazam ze jest calkiem fajna (w gruncie rzeczy). czy ktos z was juz z tego skorzystal (shamesite. or sth like that?)pzdr w te piekna sloneczna niedziele))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słońce Re: Joas IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.02.02, 23:00 Zamierzam nabyc, ale jakos nie mam przekonania, co do jakosci. Wiadomo, nie nalezy spodzoiewac sie cudow, ale boje sie wyrzucenia w bloto jak by nie bylo 100 zlotych... pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hamster Re: Joas IP: 195.117.18.* 18.02.02, 08:31 Gość portalu: Słońce napisał(a): > Zamierzam nabyc, ale jakos nie mam przekonania, co do jakosci. Wiadomo, nie > nalezy spodzoiewac sie cudow, ale boje sie wyrzucenia w bloto jak by nie bylo > 100 zlotych... > pzdr Tez tak mysle i czekam za ktos pierwszy kupi. Kto sie poswieci ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joas Re: Joas IP: *.man.polbox.pl 18.02.02, 10:13 pewnie ja.nie lubie czekac za dlugo jak ktos inny sie poswieci.poczekam tylko do pensji))jak tylko sie dowiem ile to jest warte to natychmiast napisze!!!!!chcialabym to miec nawet jak nie bedzie jakosc najlepsza.niestety nie kupilam sobie biletow w sektorze dla vipow i stalam po prawej stronie z boku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Joas IP: 2.2.STABLE* / 10.0.2.* 19.02.02, 01:58 co do zapisu z wawy , audio jest ok , dobra jakosc , djset martina tez warto kupic bardzo fajna sprawa(to co lecialo jak sie techniczni uwijali) , co do video to niewiem ale jak juz mialbym kupowac to na vhs bo na cd pogorszona bedzie jakosc na pewno przez kompresje ( za to na cd podobno dorzucili jakies materialy krecone z pobytu w Wawie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słońce Re: Fanie! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.02.02, 15:17 Bosko!!!!!Bardzo sie ciesze tzn. z powodu ciazy a nie odwolanej trasy)) Moze jakies szczegoly? Skad ta informacja? Dzieki za rady pzdr cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś