Gość: pani.zemsta IP: *.spi.net.pl 26.09.08, 18:01 I prawidłowo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: winog Re: Złota Maria Awaria IP: *.tvkdiana.pl 26.09.08, 21:30 nic dziwnego, dobry album Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Złota Maria Awaria IP: *.broker.com.pl 27.09.08, 09:26 najlepsza recenzja p.andrzej sikorowski w dzienniku polskim z25b.m. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manyla Re: Złota Maria Awaria IP: *.ztpnet.pl 28.09.08, 09:39 heheh no za pewne panowie tylko tego sluchaja ja posluchalam kawalek i dalej nie moglam co ona spiewa za bzdury Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: novruz Re: Złota Maria Awaria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.08, 13:11 "pociąga mnie twe ciało i wciąż mi go za mało, pociąga mnie twe ciało i wciąż mi jest go brak" - uwielbiam jej teksty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: novruz Re: Złota Maria Awaria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.08, 13:11 a nie sorry pomyliło mi się z taką piosenką disco polo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczery Re: Złota Maria Awaria IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.08, 15:47 dramat ta Pani pseudo artyzm dla pseudo znawcow i szczypta pseudo kontrowersji na poziomie Faktu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Złota Maria Awaria IP: *.aster.pl 01.10.08, 09:45 ta plyta jest super, maria jest super.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: Złota Maria Awaria IP: *.aster.pl 01.10.08, 09:49 wspolczuje tym ktorzy nie kumaja tej muzyki, teksty rzeczywiscie dla tych bardziej bystrych ze szczypta fantazji i wrazliwosci.... dziewczyna naprawde zrobila cos bardzo fajnego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian Re: Złota Maria Awaria IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.10.08, 19:26 posluchaj 'bialego misia', o uwrazliwiona muzycznie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fookin tune Re: Złota Maria Awaria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.08, 09:02 biały miś w wykonaniu tymona jest samkowity a zresztą, rex mnie zabił, śmiałam sie do rozpuku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wierna fanka Re: Złota Maria Awaria IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.08, 16:18 Maria Awaria jest wspaniała, doskonała!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Złota Maria Awaria IP: *.icpnet.pl 14.10.08, 19:13 Wszystko o Marii Awarii: thekrasnals.pinger.pl/m/629383/maria-awaria Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan Szary Re: Złota Maria Awaria IP: *.gorzow.mm.pl 04.11.08, 23:10 Mieć glos i śpiewać bzdury - przejdzie Nie mieć glosu ale ukryty przekaz w tekście - ok A tu... ...ani glosu, ani logiki w tekstach. Jest nazwisko po tacie i wszyscy puchną, jaki to wspanialy album i jaka utalentowana artystka. Znajdzie się glos krytyki i już zaczyna sie lincz, na człowieku. Popieram ludzi, którzy tworzą sztukę. To sztuką niestety nie jest - to pseudo sztuka dla pseudo znawców. Odpowiedz Link Zgłoś