Gość: Ania P. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.08, 13:02 Kto był? Jakie wrażenia? We mnie odnowiła się miłość do jego muzyki! Było extra! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hippo_hip Re: Koncert Leonarda Cohena 04.10.08, 19:24 Byłam, widziałam i jestem pod wrażeniem! Mam zamiar kupić sobie wszystkie jego płytki, których mi brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lpgr Re: Koncert Leonarda Cohena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.08, 00:15 Najcudowniejszy koncert na jakim byłem. Ale szukanie komentarzy na tym forum jest chyba lekko przesadzone... Tu raczej młodzież od Dody, Ich Troje i Feel. Kto tu zna Cohena...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania P. Re: Koncert Leonarda Cohena IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.08, 12:06 Hehe, wierzę w ludzi Choć faktycznie trochę się zawiodłam, myślałam, że rozgorzeje tutaj fajna dyskusja, ale się przeliczyłam A dla hippo_hip mam miłe info, merlin ma bardzo fajną promocję na jego płytki! (Sama sobie zamówiłam staroć taką: Field Commander Cohen: Tour Of 1979 Live- ech, stare ale jare). Odpowiedz Link Zgłoś
jarka63 Re: Koncert Leonarda Cohena 06.10.08, 15:19 Gość portalu: lpgr napisał(a): > Najcudowniejszy koncert na jakim byłem. Ale szukanie komentarzy na tym forum > jest chyba lekko przesadzone... Tu raczej młodzież od Dody, Ich Troje i Feel. > Kto tu zna Cohena...? Bo to forum jakoś straszliwie sparszywiało, ktoś wie dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hlep Re: Koncert Leonarda Cohena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.08, 13:00 > > Bo to forum jakoś straszliwie sparszywiało, ktoś wie dlaczego? jaka gazeta, takie forum... Odpowiedz Link Zgłoś