Gość: Login IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.08, 14:45 Jestem fanem rapu i zupełnie nie kumam tego Lil Wayna! WTF? Pizdek nawet rapować nie potrafi tylko jakieś pomruki. Jego geniusz nazywa się vocoder, a jego talent nazywa się autotune. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blacksoul89 Re: Lil Wayne nie zwalnia tempa 07.10.08, 19:15 to posłuchaj pierwszych płyt Wayna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Login Re: Lil Wayne nie zwalnia tempa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.08, 10:34 A co, nagrywał bez vocodera i picował się nie na Cher, tylko na? z pewnością był dobry... Wyclef tez kiedyś był dobry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Lil Wayne nie zwalnia tempa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.08, 10:57 ""Got Money" jest po prostu cienki, najsłabszy na krążku." nigapliz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: Lil Wayne nie zwalnia tempa IP: 77.88.180.* 09.10.08, 13:43 "Got Money" jest najlepsze!!!. Jak możecie tak mówić, każdemu podoba się co innego ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fansXweezy Re: Lil Wayne nie zwalnia tempa IP: *.chello.pl 14.11.08, 19:23 Lil Wayne tworzy takie bity i kawałki że nawet 50 cent do piet mu nie doskoczy !!!! tylko szkoda że o tym wspaniałym raperze jest jeszcze tak mało w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość/tragedia Re: Lil Wayne nie zwalnia tempa IP: *.ists.pl 02.03.09, 22:58 WTF ??!!?!?!?! "Lil Wayne tworzy takie bity i kawałki że nawet 50 cent do piet mu nie doskoczy !!!! tylko szkoda że o tym wspaniałym raperze jest jeszcze tak mało w Polsce". Nieprawdobodobne jakich czasów się doczekaliśmy, 50 cent nie jest jakiś rewelacyjny, to fakt, ale żeby powiedziec o Lilu Waynie "wspanialy raperze" to już przegięcie pały ... Takiej szmiry to ja nigdy w życiu nie słyszałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Lil Wayne nie zwalnia tempa IP: *.xdsl.centertel.pl 12.03.09, 16:08 ku..., jak mozna lil wayne'a do tej szmaty 50 centa porownac wgl? ;/ to obraza dla niego. jak dla mnie to jeden z najlepszych i ciesze sie ze t-wayne bedzie bardziej jak got money bo cant believe it to jedna z nielicznych jego piosenek ktore uwazam za beznadziejne. i zgadzam sie ze lepiej brzmi bez autotune ale teraz na mixtape'ach wydaje dosc czesto bez. poza tym, to jego najlepsza plyta bylo C2 - geniusz po prostu! ale ta tez fajna ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Me:) Re: Lil Wayne nie zwalnia tempa IP: *.adsl.inetia.pl 19.05.09, 13:03 Skoro jesteś fanem rapu i czaisz Lil Wayna to ja nie czaje Ciebie bez urazy Gdyby Weezy nie potrafił rapować to nie przyłączył by do Cash Money Records w tak młodym wieku i nie nagrałby pierwszej płyty w wieku 12 lat. Posłuchaj sobie jego kawałków i freestyli, o czym on mówi Posłuchaj bitów, bo warto. A to, że uzywa vocodera nie znaczy, że tylko na tym polega jego geniusz. To coś sprawia, że nie jest kolejnym przeciętnym raperem, ale jest rozpoznawalny i to coś go wyróżnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szpaku Re: Lil Wayne nie zwalnia tempa IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.11.09, 20:28 ja osobiście uwielbiam Lil Wayne'a i na prawde uważam że bardzo dobrze rapuje, jakby nie było wygrał nagrode grammy za najlepszy album rapowy w 2009 roku a rywalizował z jay-z T.I. NAS'em COOL'em oprócz tego nagroda grammy za najlepszy singiel roku 2009 nie wspominając o tym ze na liście najbardziej wpływowych ludzi w usa jest usytuowany nad barakiem obamą Odpowiedz Link Zgłoś