Gość: seashell IP: *.chello.pl 18.10.03, 22:17 Co o nim sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: łyżeczka Re: Grzegorz Turnau IP: *.net 18.10.03, 22:39 Swego czasu porządnie płakałam nad albumami "Pod światło" i "Naprawdę nie dzieje się nic." Mam też "To tu to tam." Mój znajomy kiedyś stwierdził, że on zaczął kopiować samego siebie- coś w tym chyba jest. Chciaż nie znam dobrze jego dalszej twórczości. Teraz go nie słucham. Zbyt nostalgiczne, a ja nie mam ochoty jeszcze bardziej się kroić na kawałki w takie fuj! brzydkie dni. Wolę coś energetycznego, głośnego, żeby troszkę się rozbudzić. A moje naj Turnaua kawałki? Z tego co pamiętam, to... Sowa Trąbki Kawałek cienia (a jakże!) Złoty sznur ej, no i jeszcze dużo z tych albumów, doprawdy łatwiej byłoby mi wykluczyć te nielubiane... Wiesz co? Chyba posłucham sobie Turnaua monotonny koń głowę unosi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: Grzegorz Turnau 23.10.03, 11:56 1. Tutaj Jestem 2. Bracka 3. Sowa 4. Naprawdę Nie Dzieje Się Nic 5. Deus Ex Machina 6. Liryka, Liryka 7. Cichosza a z płyt najbardziej lubię " Tutaj Jestem " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodak Re: Grzegorz Turnau IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.03, 13:09 Dotąd doszliśmy Wszystkoi co piękne Tak samo Tutaj jestem Jestem synem mego ojca a o muzyce Turnaua... "Kocham kocham, kocham kocham. Inne słowo. Bardziej" Odpowiedz Link Zgłoś
bartoo Re: Grzegorz Turnau 23.10.03, 17:57 Kiedyś był OK. Ale jakiś rok temu słyszałem, że miał pretensje (on albo jego agent) o to, że na plakacie koncertowym jego nazwisko było po Andrzeju Sikorowskim a nie przed!! Chyba ktos przesadził... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodak Re: Grzegorz Turnau IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 25.10.03, 10:04 1. chyba piszemy o muzyce 2. taaa..ja słyszałem, że kolega słyszał, że agent powiedział pani Ziucie, że... Odpowiedz Link Zgłoś