wiewiorka-to-ja 23.10.08, 21:50 Polecam gorąco fajne fotki pet shop boys –Nawet rozebrane www.gettyimages.com/Search/Search.aspx?contractUrl=2&language=en-US&family=editorial&p=neil% 20tennant&assetType=image&src=quick Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiewiorka-to-ja Re: Zdjęcia Pet shop boys 23.10.08, 21:54 www.gettyimages.com/Search/Search.aspx?contractUrl=2&language=en-US&family=editorial&p=neil% 20tennant&assetType=image&src=quick Odpowiedz Link Zgłoś
balshoy Re: Zdjęcia Pet shop boys 25.10.08, 11:24 hmm..zamiast zdjęcia komunikat widzę We're sorry... An error has occurred An error has occurred on the page you were requesting. If this problem persists, please contact the site administrator. Odpowiedz Link Zgłoś
1_and_1_make_5 Re: Zdjęcia Pet shop boys 25.10.08, 11:32 Witam, musisz skopiowac caly link lacznie z tym czarnym. Nastepnie popraw wyszukiwanie - wyczysc niepotrzebne znaki. Teraz duzo zdjec z Sam Taylor Wood z okazji wydania singla. Pzdr 1_and_1_make_5 Odpowiedz Link Zgłoś
balshoy Re: Zdjęcia Pet shop boys 27.10.08, 12:44 acha...przy okazji, jakiś czas temu zadeklarowałem, że dam tu zdjęcia z RAZEM...z tekstami piosenek PSB ...znalazłem te materiały, to są rent, heart i always on my mind..ale jakość tego ogólnie nieciekawa ( to był "nasz" taki a'la song book wzorowany na tym z bravo) tylko ,że tu jest po jedenj stronie zdjęcie chłopaków , po drugiej tekst po angielsku i po polsku; niestety nie mam czasu iść , gdzieś z tym poszukać jakiegoś skanera, bo sam nie posiadam..zrobiłem fotki telefonem, powiedzmy same oblicza psb mogą byc, ale teksu to już raczej nie widać..ale jakby rzucić to na kompa...? nie wiem, czy to jest interesujące.. przy okazji 1_and_1_make_5 mam pytanie , prośbę..masz gdzieś może w swoich zasobach zdjęcie okładki dj culture? - chłopaki przy sprzęcie, chciałbym sobie zrobić taką koszuleczke z tym motywem, ale nigdzie nic wyrażnego nie mogę znaleźć Odpowiedz Link Zgłoś
1_and_1_make_5 Re: Zdjęcia Pet shop boys 27.10.08, 21:46 Witam, to najlepsze jakie znalazlem: rapidshare.com/files/158136311/R-102971-1168190922.jpeg Pzdr 1_and_1_make_5 PS. Jutro moze zrobie zdjecie, to bedzie lepsze Odpowiedz Link Zgłoś
1_and_1_make_5 Dj Culture........... 04.11.08, 20:15 Witam, mysle, ze nie bedziesz sam w takiej koszulce. Do tej chwili sciagnelo ja juz siedem osob. Pzdr 1_and_1_make_5 Odpowiedz Link Zgłoś
balshoy Re: Dj Culture 06.11.08, 07:12 ja oczywiście również ściągnąłem....DZIĘKUJĘ!!! teraz chciałbym to sobie najpierw gdzieś " druknąć"..zobaczyć czy to nie za cimne... tylko na razie nie mam kiedy sie pobawić; a tak w ogóle to myślałem podrzucić taki temat( wzorem choćby forów dm) ...koszulka forum fanów psb...i ewentualne motywy do wykorzystania... Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorka-to-ja Re: Dj Culture 06.11.08, 11:11 Jeżeli chodzi o koszulki to na zlocie będą co rok w Brzezinach była i projektował je Darek. A w tym roku tak samo będą ale musimy się dostosować ewentualnie do nowego albumy PSB .Zlot planowany jest w 2009 w Brzezinach .w Maju .Planujemy tak samo smycze i kubki i inne gadżety. Mam nadzieje że w 2009 roku będzie nasz więcej jak rok temu. Odpowiedz Link Zgłoś