irontomek 05.11.03, 14:02 Bruce zachorował, nie będzie Irona we QWrocławiu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vampira WSTRĘTNE MIKROBY!!!!!! 05.11.03, 16:29 No i nam, kurcze nie przyjadą Ironi przez jakiegoś głupiego bakcyla! A co w takim wypadku z Mystic Festivalem??? To Kat w roli głównej, kogoś zamiast Iron maiden innego wezmą, czy może odwołają całą imprezę?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aero Re: WSTRĘTNE MIKROBY!!!!!! IP: *.sklep-behringer.pl 05.11.03, 17:10 festival zawiesili i maja nadzieje ze na pasujacy inny termin Ironom bedzie w podobnym skladzie.. i tak glowna gwiazda to IM, 90% kupujacych bilety tylko ze wzgledu na IM chcialo isc na koncert.. wiec nie moze byc festivalu bez nich. Wszyscy by bilety zwracali. Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: WSTRĘTNE MIKROBY!!!!!! 08.11.03, 14:49 A ja się cieszę, bo na pierwszy termin na pewno bym się nie załapał, a później... kto wie ? ))) UP THE IRONS!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IvI Re: Nie ma Irona !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.03, 14:55 Taki wątek już był, 3 dni temu. Już wszyscy o tym wiedzą, choć jednak widać, że nie wszyscy... Odpowiedz Link Zgłoś
irontomek Re: Nie ma Irona !!!! 08.11.03, 16:08 Gość portalu: IvI napisał(a): > Taki wątek już był, 3 dni temu. Już wszyscy o tym wiedzą, choć jednak widać, że > > nie wszyscy... SOryy, ale ja to założyłem 3 dni temu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IvI Re: Nie ma Irona !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.03, 16:44 Ja mówiłam o wątku "Koncert Iron Maiden odwołany" założonym przez Grega o 13:06, też trzy dni temu. Założone został godzinę przed twoim. Odpowiedz Link Zgłoś