Dodaj do ulubionych

Bohema - nowe objawienie?

IP: 213.17.133.* 15.11.03, 13:19
Czytam entuzjastyczne recenzje, ale nie moę się do tego czegoś
przekonać. "Ginger" to podobno świetna, wciągająca piosenka, ale w którym
miejscu? Nie podoba mi się jakoś pecjalnie.
Czy ktoś słyszał cała płytę?
Obserwuj wątek
    • Gość: Agnieszka Re: Bohema - nowe objawienie? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.11.03, 13:24
      uwielbiam smile
    • Gość: Vulture przesada z tym objawieniem IP: *.chomiczowka.net.pl 15.11.03, 13:35
      Z takim czymś objawieniem mogliby być jakieś 15 lat temu, ale skoro równie
      entuzjastyczne recenzje zbierają Zdobywcy Pewnych Oskarów, to może to cool i
      trendy jest albo cuś...
      • Gość: sunny Re: przesada z tym objawieniem IP: 213.17.133.* 15.11.03, 13:44
        Z braku prawdziwych objawień łapie się pierwszą lepszą "świeżą" grupę i lepi z
        niej pseudogenialnego idola...
    • Gość: dankeananke Re: Bohema - nowe objawienie? IP: *.ols.vectranet.pl / 213.76.143.* 15.11.03, 16:04
      oni są okropni, absolutnie..i absolutnie..nie podoba mi sie ich muzyka.
      brzydka jest.a powinna ładna być.i nie jest.
    • westpoint Re: Bohema - nowe objawienie? 15.11.03, 16:16
      Muzyka niczym nie wyróżniająca się od muzyki innych polskich kapel tego typu.
      Niczym mnie nie przyciągnęła, a raczej odrzuciła. Teledysk i ten co śpiewa na
      siłę chce upodobnić się do Him'a (bo on nie dość że w tym teledysku rusza sie
      jak Ville Vallo to jeszcze siś do niego upodabnia). Moja ocena jest jak
      najbardziej negatywna.
      • Gość: morfisz dramat raczej IP: *.ust.vectranet.pl / 212.160.158.* 15.11.03, 20:41
        potwornie wydmuchowy band, pedalski silnie, amuzyczny nurt dźwiękowy prezentują
    • Gość: monoceratops Re: Bohema - nowe objawienie? IP: *.acn.pl 16.11.03, 09:56
      Mam całą płytę, bo ktoś wpadł na to, żeby kupić mi ją na urodziny. Generalnie
      nic specjalnego, ale tez nic złego. Mam wrażenie, że z wydaniem płyty spóźnili
      się z 8 lat. Ale jest ok. Lepiej żeby wydawali Bohemę niż kolejne mutacje
      ich3.
      • Gość: dankeananke Re: Bohema - nowe objawienie? IP: *.ols.vectranet.pl / 80.51.241.* 16.11.03, 11:48
        ich troje czy bohema..dla mnie wysztko jedno. bohema..kreuje się na "nie wiem
        co" wielkie odkrycie. nie są odkrywczy ani ani..a ich muzyka..no brzydka jest.
        nie da się słuchac. nijaka.a nijakosc..to najgorze co byc może
    • Gość: markus117 Re: Bohema - nowe objawienie? IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 17.11.03, 23:09
      ta piosenka i ten zespół to jest gówno i tyle!
      • Gość: lalamido Re: Bohema - nowe objawienie? IP: 62.233.211.* 17.11.03, 23:37
        Grali covery brytyjskiego rocka kilka lat temu w jednej knajpie w Jastrzebiej
        Gorze. Zero dziar - wygladali jak hippisi. Grali codziennie do kotleta. I teraz
        nagrali plyte. Bohema, TOsteers, Golden Life (nowa plyta) - to jest ta slynna
        rockowa rewolucja o ktorej tak glosno?smile
        • Gość: sunny Re: Bohema - nowe objawienie? IP: 213.17.133.* 18.11.03, 21:21
          Mam nadzieję, że nie...Teksty typu "Słodkie twoje usta, gorzkie twoje słowa"
          przypominają mi "najlepsze" dokonania Ich 3 czy Blue Cafe.
          • paladin Re: Bohema - nowe objawienie? 19.11.03, 18:05
            bylem z nimi na przegladzie chyba w Piastowie na piastowskiej jesieni...
            ja gralem w oddzielnej kapeli
            juz wtedy mi sie podobali
            wczesniej tez jakos ich slyszalem

to sa ci od "W zanzibarze" czy jakos tak??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka