ilhan 15.11.03, 22:07 Jest jakaś oficjalna koncepcja? Może na Rozdrożu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forumowy.pajac k... do ch... i w ogóle 15.11.03, 22:10 Proponowałem oryginalnie Borynę. A potem każdy stwierdził, że zna lepsze miejsca, bo tu bliżej, tu ładniej, a tam lepsze piwo. To mi już kurwa wsio rawno. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: maj konsepsion 15.11.03, 22:30 nefil napisał: > Boryna albo R`n`R (bo metro blisko) Dobra. Mi pasujo oba w sumie. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 15.11.03, 22:40 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: To gdzie w poniedziałek? 15.11.03, 22:44 ponieważ jednak będę, bo ktoś mnie namówił, to sugeruję borynę, bo mam bliżej do domu. a i tak mam najdalej z was Odpowiedz Link Zgłoś
nefil Re: Może nie za późno jakoś 16.11.03, 14:35 Mnie pasi. Ladnie sie ubierzcie, bo chcem wypstrykac do konca film w aparacie swym Odpowiedz Link Zgłoś
vulture wprawdzie będę pod krawatem ALE 16.11.03, 15:12 Jeśli ktoś spróbuje mi zrobić zdjęcia odwdzieczę się tym samym. Sądzę, że ucieknę kurwom i ok. 18.30-18.45 się zjawię. Grzejcie stolik. Odpowiedz Link Zgłoś
strawberry_ais Re: wprawdzie będę pod krawatem ALE 16.11.03, 15:22 ja będę tradycyjnie ok 18.30. Vul pospiesz się z kurwami, bo nie wytrzymam długo o suchym pysku Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: To gdzie w poniedziałek? 17.11.03, 13:17 Mnie nie bedzie, bo pisze zajebisty tekst ((((( Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: ale kolega evan_scent będzie, więc kulturwa. 17.11.03, 13:51 eee znaczy co, zachowywać się mamy ? Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: ale kolega evan_scent będzie, więc kulturwa. 17.11.03, 13:54 No kurwa to ja też bedę.... Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: ale kolega evan_scent będzie, więc kulturwa. 17.11.03, 14:15 Nie no kolega jest spoko, tylko mniej klnie, mało pije i nie pali. Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: ale kolega evan_scent będzie, więc kulturwa. 17.11.03, 14:31 Ja też nie palę , mało będę piła bo nie mam za co, a nie klnę bom dama. Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 Re: ale kolega evan_scent będzie, więc kulturwa. 17.11.03, 15:22 hehehehheh kurwa, przyjdziemy z Jaśkiem i damy kurwa popis kurwa kurwaltury Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: ale kolega evan_scent będzie, więc kulturwa. 17.11.03, 15:26 kurTWAltury )) Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: To gdzie w poniedziałek? 17.11.03, 14:32 pizmak31 napisała: > Mnie nie bedzie, bo pisze zajebisty tekst ((((( A ja składankę nagrałem!!! ((((( Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: To gdzie w poniedziałek? 17.11.03, 14:32 pizmak31 napisała: > Mnie nie bedzie, bo pisze zajebisty tekst ((((( Zajebiste to będą teksty ale dziś u Boryny..)))...więc się pizmak zastanów...????? Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: To gdzie w poniedzia3ek? 17.11.03, 14:36 Prooooosze, posiedzcie do 21, przyniose Wam nowy numer tygodnika.... Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: To gdzie w poniedzia3ek? 17.11.03, 14:45 Ten co wychodzi za tydzień? Piżmak, Ty bądź, bo nieszczęsne chłopaki z The Strokes to już mają dosć podróży po całym mieście w moim plecaku ! Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: To gdzie w poniedzia3ek? 17.11.03, 14:49 bede, no, bede, chlopakow trzeba oszczedzac. ale jak wylece z roboty to u Ciebie zamieszkam Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: To gdzie w poniedzia3ek? 17.11.03, 14:59 a proszę bardzo, miejsca dostatek. i stałe łącze internetowe... Odpowiedz Link Zgłoś
foxy21 Re: To gdzie w poniedzia3ek? 17.11.03, 15:30 pizmak31 napisała: > Prooooosze, posiedzcie do 21, przyniose Wam nowy numer tygodnika.... Pizmaku, jesli to nie tajemnica, to napisz jaki to tygodnik, chcialam dyskretnie, ale cos z poczta Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: do pizmaka 17.11.03, 15:50 Odpowiem za Pizmaka - od przyjścia do Boryny. Odpowiedz Link Zgłoś
foxy21 Re: do pizmaka 17.11.03, 15:57 Dzieki wielkie, nastepnym razem, dzis jestem bez grosza Za tydzien? Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: do pizmaka 17.11.03, 16:01 Ja też jestem bez grosza i dlatego piwo mi stawia taki jeden czop. Odpowiedz Link Zgłoś
foxy21 Re: do pizmaka 17.11.03, 16:12 aislinn napisała: > Ja też jestem bez grosza i dlatego piwo mi stawia taki jeden czop. Mnie nikt nie stawia, natomiast Jack pamietam o piwie dla Ciebie, sorry, ze tak dlugo musisz czekac Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn do Foxy 17.11.03, 16:13 Ech tam nie stawia, się cos wykombinuje. BTW, mam pytanie off topic, polecisz jakiegoś dentystę w naszych okolicach może? Bo moja stała dentystka ma termin na połowę grudnia... Odpowiedz Link Zgłoś
foxy21 Re: do Foxy 17.11.03, 16:21 aislinn napisała: > Ech tam nie stawia, się cos wykombinuje. > > BTW, mam pytanie off topic, polecisz jakiegoś dentystę w naszych okolicach > może? Bo moja stała dentystka ma termin na połowę grudnia... Sprobuj moze naprzeciwko petli,obok sklepu dla zwierzakow, pani Agnieszka, jutro podrzuce jakis tel. Daleko do Boryny od nas? (wszedzie daleko) Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: do Foxy 17.11.03, 16:25 A dzięki, spróbuję. Daleko, hehe, dokładnie, wszędzie daleko - ale dobry dojazd, bo 518 z 3 Krzyży i 508 spod Centrum . Ja już przećwiczyłam wracanie autobusem o 23.12 spod centrum Odpowiedz Link Zgłoś
foxy21 Re: do Foxy 17.11.03, 16:32 aislinn napisała: > A dzięki, spróbuję. > Daleko, hehe, dokładnie, wszędzie daleko - ale dobry dojazd, bo 518 z 3 Krzyży > i 508 spod Centrum . Ja już przećwiczyłam wracanie autobusem o 23.12 spod > centrum > Ja tez zaliczylam juz nocne Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: do Foxy 17.11.03, 17:04 nocne??????????????????? a nie, nocnych to nie. nie mordują tam przy wileńskiej? Odpowiedz Link Zgłoś