juxon1 16.11.03, 13:03 koncert super ,ani IRA ,ani DEF LEPPARD nie lansowali na siłę swoich ostatnich płyt tylko grali tzw"the best of.." co podobało się chyba wszystkim obecnym i mi takze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Fan Re: Def Leppard wystąpił w Katowicach IP: 126.17.59.* 17.11.03, 09:17 Mój ulubiony zespół, ciągle w świetnej formie. Prawdziwi profesjonaliści. Dlatego szkoda, że na Torwarze było stosunkowo mało ludzi. Po prostu minęła moda na hard rock. Ale warto było czekać tyle lat, żeby ich zobaczyć na żywo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chinski_demokrata Re: Def Leppard wystąpił w Katowicach IP: *.acn.pl 17.11.03, 10:27 Koncert na Torwarze bardzo sympatyczny tylko co jest z ta publicznoscia? Przyjezdza REM, ma byc na Gwardii ale sprzedaje sie tylko 5 tys biletow i przenosza na torwar. Przyjezdza Def Leppard i na Torwarze jest pol sali. No zeby w 2 milionowym miescie tylko tyle osob interesowalo sie muzyka. Nie ma sie co dziwic ze wiecej gwiazd nie przyjezdza bo i po co - zeby zagrac dla garstki ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomson Re: Def Leppard wystąpił w Katowicach IP: praga:* / 10.1.2.* 17.11.03, 23:47 W KATOWICKIM SPODKU NIE BYŁEM ALE ZAWITAŁEM NA WARSZAWSKI TORWAR. WARTO BYŁO CZEKAC NA DEF LEPPARD 17 LAT, BO TYLE CZEKAŁEM. KONCERT POPROWADZONY PRZEZ ZESPÓŁ PROFESJONALNIE. PRAWDZIWA UCZTA. SZKODA TYLKO ŻE PRZYSZŁO TAK MAŁO LUDZI. JESTEM PEWIEN ŻE GDYBY DEF LEPPARD PRZYJECHAŁ 10 LAT WCZEŚNIEJ NA TORWARZE NIE BYŁOBY MIEJSCA NAWET NA SZPILKI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margot Re: Def Leppard wystąpił w Katowicach IP: *.kp.pl 19.11.03, 10:52 Koncert w Katowicach był rewelacyjny. Profesjonalizm w każdym calu. Wydaje mi się jednak, że nałożenie praktycznie w jednym terminie koncertów Robbie Williams oraz Gahana spowodowało taką sytuację. Trudno oczekiwac, aby Def Leppard zapełnił widownię w takim samym stopniu jak Robbie (obecna top lista), ale zdecydowanie więcej osób przyszłoby, gdyby koncerty nie były tydzień po tygodniu. Nielicznych stać aby wyłożyć 160 zł na Robbiego i 95 zł na Def Leppard, po drodze zaczepiając jeszcze o Gahana. Ja osobiście wybrałam Def Leppard i nie żałuję. Zapłaciłabym 2 razy więcej bo koncert był tego wart. A przy okazji słowa uznania dla supportu - IRA zagrała świetnie. Odpowiedz Link Zgłoś