Gość: Masakra Re: Opener 2009 - zagrają The Kooks i Moby IP: 94.246.138.* 19.02.09, 23:51 Masakra!zlalam sie w stringi!Mam 14 lat,moze mama pozwoli mi jechac na openera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrazliwa Re: Opener 2009 - zagrają The Kooks i Moby IP: *.b-ras2.srl.dublin.eircom.net 19.02.09, 23:52 wrazliwa mlodziez bardzo sie cieszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paranoid Re: Opener 2009 - zagrają The Kooks i Moby IP: *.chello.pl 20.02.09, 00:17 Nie... no faktycznie cos za bardzo popowo w tym roku polecieli - ale nie mam im za zle - w koncu nie kazdy ma taki gust jak ja. W tamtym roku super Massive Attack + Goldfrap. Chemicalsi rozczarowali. Skoro w tym roku popelina - to nie jade. Ale za rok poprosze ladnie Portishead + HooverPhonic + Air + ThieveryC. + Zero7 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diskds Re: Opener 2009 - zagrają The Kooks i Moby IP: *.tvkdiana.pl 20.02.09, 00:20 kooks, taaaka słabizna, ale moze wpadne na jakies dwie-trzy piosenki jak nie bedzie nic innego. fajnie, ze HOF tak sie nagina pod publicznosc (chociaz w sumie Zioło chyba lubi ich debiut). jak narazie MOOOOOOBYYYY zrobil na mnie o wiele wieksze wrazenie. powoli opener wyrownuje sie w porownaniu z selectorem... a jeszcze duzo gwiazd przed nami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzerry Re: Opener 2009 - zagrają The Kooks i Moby IP: *.mlyniec.gda.pl 20.02.09, 00:23 pop srop wrazliwa mlodziez. W Polsce nikt nie potrafi sluchac muzyki bez szuflady. Mam 33 lata i ciesze sie na Kooks, bo to po ptostu kawal dobrego rock'n'rolla ze swietna melodia. No tak, ale w Polsce melodia nie jest w cenie. Zreszta nie od dzis. Co za kraj.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xoxoxoxtyt Re: Opener 2009 - zagrają The Kooks i Moby IP: *.tvkdiana.pl 20.02.09, 00:24 Portishead nie będzie NA 12000 procent, juz OFICJALNIE. na zero7 no nooooo ucieszylabym se sie bardzo. zapowiada sie spoko tak czy inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Opener 2009 - zagrają The Kooks i Moby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 00:30 Jezusie Nazarjeski przecież tego co robią the Kooks nie da się słuchać!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karaboska Re: Opener 2009 - zagrają The Kooks i Moby IP: 94.246.138.* 20.02.09, 00:32 Gowniane,zespoly,gowniana muzyka.Smiesza mnie Ci wszyscy chlopcy z gitarami,klony wlasnych klonow.NME i inne angielskie,badziewne gazety krzycz-superrr!pozniej Szydlowska,czy inna Gacek w 3 sikaja w majty,ze wielkie gwiazdy beda,zena i to na maksa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzerry Re: Opener 2009 - zagrają The Kooks i Moby IP: *.mlyniec.gda.pl 20.02.09, 00:50 Angielskie badziewia. Ta. Tam przynajmniej zespoly, nawet nastoletnie, nie maja kompleksow, bo dziesiatki innych przetarly im droge. Sa pewni siebie i zaden pieprzony formater z Pomatonu nie powie im, ze maja troche zjechac z tempa, uglaskac teksty i zalozyc ladne ciuszki. Jesli ktos nie slyszy, ze Kooks podtrzymuja ducha rock'n'rolla i songwriterska energie, to niech lepiej idzie posluchac sobie jakiegos syfnego elektronicznego pitu pitu, pierdow wielorobow albo innej definicji pretensjonalnosci typu Coma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karaboska Re: Opener 2009 - zagrają The Kooks i Moby IP: 94.246.138.* 20.02.09, 01:01 Ta,angielskie badziewia.Wtorne i obciachowejak i Coma.Ciekawe gdzie tu duch rcknr?Zombi podtrzymywane reklama dla gowniarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: Opener 2009 - zagrają The Kooks i Moby IP: *.chello.pl 20.02.09, 01:05 Obawiam się, że jeśli tak dalej pójdzie to i Comę Ziółkowski zapowie... na ten rok ofkors Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karaboska Re: Opener 2009 - zagrają The Kooks i Moby IP: 94.246.138.* 20.02.09, 01:06 Tu jest duch rcknr,nawet po polsku www.youtube.com/watch?v=7-Rzv2BIvN4 Odpowiedz Link Zgłoś
vins3nt Re: Opener 2009 - zagrają The Kooks i Moby 20.02.09, 01:24 Ta, dzerry, ja może 33 nie mam ale 24 i też wcale nie kumam tego parcia na ambitne na siłę zespoły. Równowaga jakaś musi być, gdy był festiwal np. z Animal Collective, Antonym, Sigurem. Ray Charlsem to prędzej czy później większość z chęcią poszła by na jakiś młodziaków poskakać. Czasami fajnie, że są zespoły które sprawiają przyjemność w słuchaniu bez zbędnego wsłuchiwania się w dźwięki np. osobom nie siedzącym przy muzyce 24/h. Byłby hip hop to by się gryźli, że nie electro. Byłoby electro to by krzyczeli, że manieczki festiwal i chcą ostrego rocka. Byłby ostry rock, to zaraz o ambient by prosili. Każdy widzę chce Openera dla siebie. A prawda jest taka, że duże zagraniczne festiwale zapraszają jeszcze bardziej komercyjne gwiazdy. Bo robią porywające koncerty. I zobaczycie jak Placebo, Kings of Leon, The Kooks czy Moby zgromadzą niezłą widownie. A Wy w tym czasie będziecie siedzieli w chałupach i w głębi duszy wkurzali się, że chcecie tu być;] yo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Re: Opener 2009 - zagrają The Kooks i Moby IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.09, 08:12 słuchając wczoraj w trójce mozliwości live zespołu the kooks mam wrażenie że mieli chyba próby 10 lat temu na sali gimnastycznej w moim liceum i nie poczynili żadnego porogresu od tamtego czasu może się czepiam ale wydawało mi sie zawsze że warsztat muzyczny to podstawa, a praca nad instrumentem popłaca, ale chyba mnie ktoś okłamał bo okazuje sie ze można grac na dużych festiwalach i bez tego <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
blur123 Re: Opener 2009 - zagrają The Kooks i Moby 20.02.09, 08:14 No i basement jaxx pierwszego dnia, a ja kupiłem karnet na 3 dni, więc ich nie zobacze . A miało nie być gwiazd pierwszego dnia !!! Patrzmy realnie może coś z line-up innych festiwali odbywających się w podobnym czasie: www.bestfest.ro/editia2009/romana/artisti/index.html www.rockwerchter.be/RW2008/site/index.asp www.roskilde-festival.pl/ a kto ma dośc kasy to polecam : www.coachella.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alternatywny Re: Opener 2009 - zagrają The Kooks i Moby IP: *.gprs.plus.pl 20.02.09, 10:01 tak czytam te wasze wypowiedzi i aż mnie mdli. najlepiej żeby były same muzgotrzepy, żeby wam łby zmiksowały, albo żeby jakiś peja czy inny pono łono czy coś wyskoczył na scene zarzygał was bluzgami i byściebyli zadowoleni, dla ludzi w polsce liczy się komercja, już są tak tym przesiąknięci że zapominają o wartościach, które są najważniejsze na tego typu festiwalach- dobra zabawa. Nie chcesz nie jedź będzie miejsce dla ludzi, którzy chcą się dobrze bawić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalka Re: Opener 2009 - zagrają The Kooks i Moby IP: *.cable.smsnet.pl 20.02.09, 10:21 the kooks! taaak! to będzie mój drugi koncert tej kapeli i już nie mogę się doczekać. budzą w ludziach prawdziwy power! od trzech lat liczę,że się pojawią na openerze i wreszcie, jeeeee, doczekałam się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: astrid Re: Opener 2009 - zagrają The Kooks i Moby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 10:22 myślicie, ze kogokolwiek obchodzi, że nie pojedziecie, bo festiwal się zapowiada tak do dupy? ludzie nie zmienią swojego zdania o lubianych wykonawcach, jeśli na nich narzygacie i wymieszacie z błotem.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: O Re: Opener 2009 - zagrają The Kooks i Moby IP: *.gemini.net.pl 20.02.09, 10:31 I znowu ci marudni malkontenci. Bo wy jesteście TAK alternatywni i słuchacie TAK niszowej muzyki, że poza wami słucha tego może 10 innych osób. I żal wam dupę ściska bo nikt nie zrobi koncertu dla 15 wiecznie niezadowolonych osób, a ja mam 23 lata i będę się bawił z 16-17latkami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Re: Opener 2009 - zagrają The Kooks i Moby IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.09, 10:41 mysle ze the kooks skonczylo sie na kill'em all, potem to juz byla sama komercja ludzie troche dystansu , spinacie poslady co poniektórzy...po to jest mozliwosc komentowania zeby kazdy mogl sie wypowiedziec co myśli w temacie...nie wszyscy musza byc zachwyceni i nie musza tez wszyscy jechac ale wszyscy moga sie wypowiadać Odpowiedz Link Zgłoś
miksssss Re: Opener 2009 - zagrają The Kooks i Moby 20.02.09, 10:55 przydaloby sie w koncu cos na rapie... -- cotampaniewinternecie.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ax Re: Opener 2009 - zagrają The Kooks i Moby IP: *.chello.pl 20.02.09, 11:27 na razie tylko KIngs of Leon, reszta słaba... opener powoli schodzi na psy ( nie obrażając tych fajnych zwierzaków ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NAT Re: Opener 2009 - zagrają The Kooks i Moby IP: *.metronet.pl 20.02.09, 13:48 O BOZEEEEEEEEE THEEE KOOKKKSSS NIE WIERZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AyW Re: Opener 2009 - zagrają The Kooks i Moby IP: *.icpnet.pl 20.02.09, 13:54 mwhaha ta jedzie sobie na glasto zobaczycie podobny line-up.... whatever ja tam sie ciesze na the thing things, kingsów sie posłucha, moby o yeah, The kooks zobaczymy pierwsza plyta byla świetna... Czy nie po to jest opener by zjechaly sie gwiazdy w ramach festiwalowych tras koncertowych . A jak sie komuś nie podoba to nie jechać kto wam karze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wer Re: Opener 2009 - zagrają The Kooks i Moby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 15:59 no i super. ta ich ostatnia płyta to troche zal dupe sciska ale poerwsza to dla mnie rewelacja. ale rzeczywiscie, opener ogólnie troche spada na psy... Odpowiedz Link Zgłoś