Dodaj do ulubionych

Tinted Windows: dziwna supergrupa

IP: *.mlyniec.gda.pl 20.02.09, 19:51
MMMBop - klasyka smile
Obserwuj wątek
    • Gość: kuba Re: Tinted Windows: dziwna supergrupa IP: 77.223.222.* 20.02.09, 22:02
      klasyka to smashing pumpkins do ch...a wafla a nie!
    • Gość: gosc Re: Tinted Windows: dziwna supergrupa IP: *.acn.waw.pl 20.02.09, 23:55
      klasyka to klasyka, nie ma znaczenia gatunek muzyczny... kubo
    • Gość: kaken Re: Tinted Windows: dziwna supergrupa IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.02.09, 12:12
      wtf? co to z kolesie? znam sie na muzyce a ich nie znam. pewnie rednecki jakies.
    • Gość: jacek Re: Tinted Windows: dziwna supergrupa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.09, 20:22
      zawsze sądziliśmy z siostrą że ten środkowy to dziewczyna tongue_out
    • Gość: gość Re: Tinted Windows: dziwna supergrupa IP: *.mlyniec.gda.pl 22.02.09, 12:42
      jacek: ja tak samo ;D
    • Gość: kati Re: Tinted Windows: dziwna supergrupa IP: 83.2.101.* 22.02.09, 13:44
      Taak pamiętam ich ! big_grin Też myślałam że to dziewczyna hehe
    • Gość: agness Re: Tinted Windows: dziwna supergrupa IP: *.blich.krakow.pl 16.01.10, 00:40
      MMMBop, MMMBop i wszyscy tylko tą piosenkę kojarzą z Hansonami, a przecież oni mają wiele fajnych kawałków, np. z albumu The Walk z 2007r, dołączenie w piosence "Great Divide" chóru gospel jest po prostu świetnewink słucham ich od jakiś 6 lat i ich muzyka zawsze poprawia mi humor:] W 2010 r. zapowiada się ich kolejna płyta na którą czekam z niecierpliwością.
      W październiku minionego roku ukazał się także ich "mały" album Stand Up Stand Up, warto go także posłuchać;}
      Co prawda każdy ma swój gust jeśli chodzi o muzykę, ale może akurat Oni przypadną komuś z was do gustu;]

Jeżeli chodzi o Tinted Windows to powiem szczerze że ten zespół mnie zaskoczył pod różnymi względami, oczywiście pozytywnie;]
      Przesłuchałam ich płyty i maja naprawdę fajne kawałki, chociażby Kind Of a Girl, Can't Get a Read on You czy
      Dead Serious;]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka