Dodaj do ulubionych

The Prodigy - Invaders Must Die: uzależniający ...

• Gość: Pikuś Re: The Prodigy - Invaders Must Die: uzależniając IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.09, 12:18
      A ja chce płyty na miarę "Fat of the Land "
    • Gość: Kamas Re: The Prodigy - Invaders Must Die: uzależniając IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.09, 21:18
      Według mnie ta płyta jest po prostu genialnasmile Słucham ją dzień w dzień po kilka razy i chyba się od niej uzależniłemsmile Jak dla mnie najlepsze kawałki to Omen, Warriors Dance, Thunder... A zresztą cała płyta jest świetnasmile)
    • Gość: hmmmmmm Re: The Prodigy - Invaders Must Die: uzależniając IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.09, 10:58
      www.metacritic.com/music/artists/prodigy/invadersmustdie

Rzeczywiście, zdania są mocno podzielone. Bezkrytycznie zachwycają się głównie orędownicy " więcej tego samego " i poplecznicy inżyniera Mamonia. Recenzje najpoważniejszych pism zebrane w jednym miejscu
    • grey123 Re: The Prodigy - Invaders Must Die: uzależniając 04.03.09, 23:32
      Fajna, fajna! Gadacie tam ciągle "The Fat Of The Land" - fakt, chyba najlepsza, ale są jeszcze zajebiste starsze nagrania i np. No Good to takie a'la Warriors Dance. Jak ktoś dobrze zna The Prodigy to znajdzie więcej nawiązań do starszych bitów. Dla mnie super i polecam! (i Take Me To The Hospital nie jest słabe tylko super nasiąknięte starym bitem big_grin) MOC!
    • Gość: fantom Re: The Prodigy - Invaders Must Die: uzależniając IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.09, 11:18
      W ogóle "romans" Prodigy z drumbass'em wyszedł chłopakom na dobre najpierw Pendulum sporo świeżej krwi teraz zajebiaszcze remixy Noisia, Chase & Status, jeszcze powojują na scenie!!!
    • Gość: Methos Re: The Prodigy - Invaders Must Die: uzależniając IP: 213.17.204.* 14.03.09, 18:16
      Po pierwszym przesłuchaniu płyta wydała mi taka średnia a utwory dosyć wtórne, niemniej kiedy przesłuchałem ją jeszcze kilka razy płyta coraz bardzej zyskiwała moje uznanie i koniec końców muszę przyznać że jest to stare dobre Prodigy które w wielkim stylu powraca na scenę muzyczną. Im dłużej się tego słucha tym bardzej wpada w ucho a najlepszy kawałek to według mnie "Omen". Naprawdę świetna płyta!
    • Gość: Bartik Re: The Prodigy - Invaders Must Die: uzależniając IP: *.is.net.pl 11.05.09, 16:24
      Nie wiem czemu każdy odwołouje się do Fat oF the Land! Ja na tej płycie niesamowicie się zawiodłem, już sam Firestarter i Breathe wskazywało na to że nie będzie rewelacji. Moim zdaniem najlepsza płyta to przełomowe Music For The Jilted Generation.
    • Gość: Invader Re: The Prodigy - Invaders Must Die: uzależniając IP: *.opera-mini.net 06.06.09, 20:34
      Rewelacja. Ta muzyka daje kopa! Aż chce się ruszać - jak w teledysku Warrior's Dance. Utwór rewelacyjny jak cała płyta.
    • Gość: stasiu Re: The Prodigy - Invaders Must Die: uzależniając IP: 81.84.189.* 13.07.09, 18:51
      Wedlog mnie 80% kawalkow jest poprostu swietna, jak sobie puszczam na sluchawakach to nie moge od kompa odejsc!! Pare osob widze tutaj wskazuje 'run with the wolfes i piranha' jako jeden ze slabszych na tej plycie ale mi prawde mowiac bardzo sie podoba to lekkie przescie The Prodigy w strone Drum&Bass bo wychodzi im to i uwazam , ze wlansie te 2 kawalki sa jedymi z lepszych i na listy przebojow powinni wlasnie probowac wciasnac ten kawalek. Oprocz tego oczywiscie 'Omen' w starym dobrym stylu i 'Worlds on fire'.
      A tak pozatym to 3 dni temu bylem na koncercie w lizonie i byl to najlepszy koncert na jakim bylem w zyciu smile .
      Goraco polecam ta plytke dla wszystkich milosnikow muzyki elektronicznej !!
    • Gość: antini Re: The Prodigy - Invaders Must Die: uzależniając IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.09, 11:24
      płyta raczej średnia, możliwe że byłaby dobra gdyby nie jej brzmienie, pamiętam jak po 2004 roku Oakenfold też zagłuszał brak pomysłów efektami flangerów, i przesterowaniami, , OUTgunned było lepsze , bardziej różnorodne
    • Gość: antini Re: The Prodigy - Invaders Must Die: uzależniając IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.09, 11:32
      zresztą jak sam robię jakiś utworek, to gdy utwór się nie klei albo jest do bani, to najlatwiej dać fajny mocny rytm i przestery analoga, , , ale to już nie chwyta, wolałbym żeby Liam poszedł w stroną rzeczy które zaczął w niektórych miejscach na OUTgunned (Phoenix, WAKE up call, The way it is)
      • grey123 Re: The Prodigy - Invaders Must Die: uzależniając 30.12.09, 17:21
        Człowieku jak możesz pouczać Liam-a jak robić muzykę, skoro po polsku pisać
        dobrze nie potrafisz?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka