Dodaj do ulubionych

Darmowe cd z "Mail on Sunday".

03.03.09, 11:55
Witam,
8 marca w kioskach w UK.
Playlista:
1. West End girls (10" mix)
2. Paninaro (7" mix)
3. It's a sin (Disco mix)
4. What have I done to deserve this? (7" mix)
4. Jealousy (7" mix)
5. Being boring (7" mix)
6. Go West (7" mix)
7. Before (7" mix)
8. Home and dry (7" mix)
9. Flamboyant (7" mix)
10. Did you see me coming?

Ciekawe jak wypadnie "Did you see me coming?" w calosci?

Pzdr
1 + 1 = 5?
Obserwuj wątek
    • acidpet Re: Darmowe cd z "Mail on Sunday". 04.03.09, 09:02
      a ja poprosilem kumpele co mieszka w Londynie i jak sie dziewczyna
      nie zamota to mi kupi, gorzej z dostarczeniem plytki do Polski
      pewnie dopiero na swieta wielkanocne. Trudno jakos to przezyje.
      Podoba mi sie okladka tej plyty, fajnie wyglada.
      PZDR
      • petek_m-m Re: Darmowe cd z "Mail on Sunday". 04.03.09, 17:46
        Witam!

Acidpet - zrobiłem podobnie - przed chwilą napisałem do mojego
        kolegi - Marcina, który od kilku lat mieszka i pracuje w UK, a
        dokładnie w Leeds i poprosiłem Go o załatwienie mi "Mail on Sunday"
        z CD "Pet Shop Boys Story". Jeżeli kolega spełni moją prośbę, to
        pewnie dostarczy mi to na Wielkanoc.

Do następnego!
        • verybilingual Re: Darmowe cd z "Mail on Sunday". 04.03.09, 18:38
          A może któryś z Was mógłby i dla mnie sprowadzić ten egzemplarz? Ja nie mam
          kolegi w UK, więc nie mam możliwości smile Pieniądze przekazałbym jednemu z Was na
          konto, dałbym w zamian adres smile Ktoś się odważy mi pomóc smile? Bardzo proszę.

PS - jakie to byłyby koszta? Ktoś się orientuje? Chodzi mi o koszt gazety +
          wysyłki z UK - chyba, że nawet w przypadku dwóch egzemplarzy w jednej paczce się
          ona nie zmieni...
          • petek_m-m Re: Darmowe cd z "Mail on Sunday". 04.03.09, 20:10
            Verybilingual - przed chwilą napisałem do Ciebie maila w tej
            sprawie!
            • acidpet Re: Darmowe cd z "Mail on Sunday". 05.03.09, 07:34
              Ja rowniez mogl bym pomoc ale jest jedno ale. Ja swoje szanse na
              otrzymanie tej plytki oceniam na 50%, wiec nie moglbym obiecac ze
              zalatwie. Mam nadzieje ze petek-m-m zalatwi ta sprawe
              PZDR
              PS. znalazlem info ze Mail on Sunday kosztuje 1,5 funta ale nie wiem
              czy z dodatkiem (free) koszt nie wjest wyzszy
              • verybilingual Re: Darmowe cd z "Mail on Sunday". 07.03.09, 12:50
                Halo Halo. Już Sobota, a ja nie dostałem żadnych informacji od ciebie Mariuszu.
                Tak jak acid napisał. Gazeta jest za 1'5 funta i wysłałem ci te info na
                meila....nie wiem czy możesz załatwić tę gazetę czy nie? Daj jakiś znak.
                I ewentualnie jakbyś nie mógł - to teraz zwracam się do acidpeta - czy twoje
                szanse na Mail On Sunday się zwiększyły wink?
                • petek_m-m Re: Darmowe cd z "Mail on Sunday". 07.03.09, 16:37
                  Cześć!

Verybilingual - mój kolega zareagował na moją prośbę, pisząc do mnie
                  cyt. "OK. Nie ma problemu". smile Oczywiście, wspomniałem mu o Tobie!
                  Teraz wszystko w jego rękach! Płytę CD otrzymasz najwcześniej w
                  drugiej połowie kwietnia. A tak w ogóle - miałem do Ciebie napisać w
                  tej sprawie... ale już nie muszę, bo teraz wszystko wiesz. smile

Do następnego!
                  • verybilingual Re: Darmowe cd z "Mail on Sunday". 07.03.09, 16:52
                    Ok, wielkie dzięki. To teraz tutaj lub meilowo daj znak czy udało mu się nabyć
                    album i gazetę i wtedy ustalimy szczegóły mojej płatność smile
                    • petek_m-m Re: Darmowe cd z "Mail on Sunday". 08.03.09, 10:29
                      Witam!

Verybilingual - przed chwilą dostałem informację od mojego kolegi -
                      Marcina (na którego zawsze mogę liczyć), że kupił nam gazetkę "Mail
                      on Sunday" z CD "Pet Shop Boys Story"!!! smile))
                      I jeszcze jedno: Wczoraj na "Forum 80's - Music", przeczytałem o
                      Twoich początkach z muzyką PSB. Dowiedziałem się m.in., że Ty
                      podobnie jak ja - w 2002 roku oglądałeś koncert Pet's "Discovery -
                      Tour Live In Rio'94", na antenie kanału muzycznego "Onyx TV".
                      Na "Onyx TV" trafiłem w 2001 roku dzięki platformie cyfrowej "Wizja
                      TV". Niestety, "Onyx TV" i "Wizja TV", to już przeszłość.

D>>>>>---
                      • verybilingual Re: Darmowe cd z "Mail on Sunday". 08.03.09, 12:58
                        Dokładnie. 2002 rok to był rok i Go West i RIO i chyba Discography, ale nie wiem
                        czy to już w 2003 nie było. W każdym razie ''ten czas''. I pamiętam, że Rio było
                        chyba obcięte w sporych fragmentach. Pamiętam Left To My Own Devices, Go West,
                        Always On My Mind, One In A Milion, To Speak Is A Sin...a więcej już nie pamiętam big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka