aric 24.11.03, 15:59 Że gramy znów, prawdopodobnie 9 stycznia!!! I co wy na to??)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gregkor Re: No to qrwancka tym razem powiadamiam wczesnie 24.11.03, 16:01 aric napisał: > Że gramy znów, prawdopodobnie 9 stycznia!!! > I co wy na to??)))) Dla mnie bomba Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: No to qrwancka tym razem powiadamiam wczesnie 24.11.03, 16:10 Do diaska, to moze przyjedziemy do Łodzi na Sylwestra i zostaniemy do 9 go? Odpowiedz Link Zgłoś
elentarii Re: No to qrwancka tym razem powiadamiam wczesnie 24.11.03, 18:38 a jakos wczesniej juz nie?? bo ja bym chciala Jezy posluchac przed podroza w nieznane... Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: No to qrwancka tym razem powiadamiam wczesnie 25.11.03, 08:39 Biedactwo, niestety nie. A i tak jesteśmy w tym momencie z racji uepszeń naszego "garażu" out of próby... El, gdzie ty smigasz?? Do Anglii?? Odpowiedz Link Zgłoś
elentarii eee 25.11.03, 23:36 nie, do Anglii to moze znow na wakacje... tym razem tam, gdzie mieszka Swiety Mikolaj, bo obawiam sie, ze ostatnio niuwaznie czytal moje listy jakies prosby? postaram sie Brodaczowi przekazac Odpowiedz Link Zgłoś
guru_forum_muzyka ja mam 25.11.03, 23:43 elentarii napisała: > jakies prosby? postaram sie Brodaczowi przekazac chcę mieć ptaszka. Tak jak forum muzyka. guru forum muzyka p.s. i skrzynkę wódki. Nie tak jak forum muzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
forumowy.pajac Re: ja mam 26.11.03, 05:06 guru_forum_muzyka napisał: > > chcę mieć ptaszka. Tak jak forum muzyka. Mam wrażenie, że to pisał Michael Jackson. Odpowiedz Link Zgłoś
argus1 Re: ja mam 26.11.03, 13:37 Ja tylko chciałem powiadomić, że ten guru_forum_muzyka - co to zalogowany pisze - to nie jestem ja. Ale pozdrawiam tego Guru. Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: eee 26.11.03, 08:31 Sorry, tak myslałem, że do krainy 1000 jezior, ale jakieś złe ludziki w mojej głowie gadały o Angli. Nawet w Mieszczańskiej przeciez rozmawialismy. A jedziesz tam do znajomych czy na leszcza?? A i czy 13 grudnia planujesz z nami: tzn Hejt, mi, maj łajf, najazd dywersyjną na stolicę?? Hejt mam być zmotoryzowany, co zmniejsza koszta podróży do 1/4 pociagowych. Odpowiedz Link Zgłoś
elentarii Re: eee 26.11.03, 21:23 buuu nie wiem, nie wiem, fcuk.... nie wiem, cos mi sie to watpliwe wydaje, bo jakis *** przelozyl mi zajecia na popoludnie, a i kasy brak strasznie... caly czas sie glowie i glowie, zobacze, ech... Odpowiedz Link Zgłoś
hawkshaw Re: eee 26.11.03, 21:46 aric napisał: > A i czy 13 grudnia planujesz z nami: tzn Hejt, mi, maj łajf, najazd dywersyjną > na stolicę?? Hejt mam być zmotoryzowany, co zmniejsza koszta podróży do 1/4 > pociagowych. ale czasowo to wcale nie jest krócej... ja do Łodzi jechałem 4,5 godziny, z czego 2 po Łodzi Odpowiedz Link Zgłoś
aric taaaaaa 27.11.03, 08:41 Jak ci kurde wytłumaczyłe, że droga jest prosta jak drut, to ciebie wywiało w drugi koniec miasta, bo ktoś komus powiedział, że ktoś powiedział, że przy M1 trzeba sktręcić. Nastepnym razem, masz słuchać mnie.)) Pod hotelem byłbyś w 15 minut góra.) Odpowiedz Link Zgłoś
hawkshaw Re: taaaaaa 27.11.03, 10:58 W drugi koniec miasta??? My wjechaliśmy do Łodzi od strony M1, to był pierwszy wjazd do Łodzi na który trafiliśmy. Z wyjazdem było jeszcze zabawniej... Odpowiedz Link Zgłoś