jotesz 28.11.03, 10:29 szukam zainteresowanych kanałem kablowym mezzo - chcę sprawdzić, czy oglądałem je tylko sam? jacek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cze67 Re: kto lubi mezzo? 28.11.03, 10:37 Ja oglądam i bardzo sobie cenię ten kanał. Kiedyś, gdzieś przed rokiem, widziałem występ jakiejś azjatyckiej grupy muzyków grającej na różnych instrumentach. Muzyka, jaką grali oraz mistrzostwo, z jakim grali były dla mnie niezwykłym przeżyciem. Odpowiedz Link Zgłoś
heniek99 Re: kto lubi mezzo? 28.11.03, 12:10 Mimo, że nie oglądam telewizji i obecność telewizora w domu traktuję jako zło konieczne, czasem zaglądam na Mezzo, głównie w porze nocnej, kiedy to grają jazz. W ciągu ostatnich dwóch miesięcy udało mi się załapać na kilka dobrych koncertów - Esbjorn Svensson Trio (dwa razy), trio McCoy Tynera i jeszcze kilka innych. Ale tamte dwa były najważniejsze. hen(ryk) ---------------------- ... ciepło zewnętrzne łatwo można uzupełnić ciepłem wewnętrznym przy pomocy różnych wódek słodkich i mocnych, jak mówią w Galicji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ernest wampir Re: kto lubi mezzo? IP: *.w / *.w-net.pl 28.11.03, 23:08 właściwie to jest jedyny kanał jaki oglądam (poza tvn24 i czasami eurosportem). ps. czytając twojego posta odniosłem wrażenie, że jesteś bardzo wystraszony i, jeśli w tej sprawie wypowie się mniej niż 50 osób, postanowisz zrezygnowac z oglądania tego bezwstydnego kanału, ewentualnie podglądac ukradkiem, kiedy nikogo nie bedzie w domu Odpowiedz Link Zgłoś