bartolo_meo 26.01.02, 16:01 Kocham! Za texty, za muzę, za wszystko! Długo by pisać! A wy? Pozdrawiam Bartolomeo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: As Re: Uwielbiam T. LOVE, a wy? IP: 172.16.2.* 27.01.02, 23:17 Stary T. LOVE bardzo lubię - zwłaszcza płytę "King" i składankę staroci "Dzieci Rewolucji", czy jakoś tak. Po odjściu Benedka płyty "Prymityw", "Al Capone" i "Chłopaki nie płaczą" są wporzo. Natomiast ostatnie dwie płyty studyjne (w tym najnowsza "Model 01") są takie sobie, a i teksty nieciekawe. Chyba trochę wymiękli panowie. A tak w ogóle to wolę KULT - ci cały czas trzymają formę (również Kazik jako tekściarz). Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadja Re: Uwielbiam T. LOVE, a wy? IP: *.wave.net.pl 27.01.02, 23:32 "Dzieci rewolucji", to jest to. Zgadzam sie. I lubie tez "Prymityw". A z "Pocisku milosci" piosenke pt "Sarah". pzdr n. Odpowiedz Link Zgłoś
stratocaster Re: Uwielbiam T. LOVE, a wy? 28.01.02, 15:41 Gość portalu: nadja napisał(a): > "Dzieci rewolucji", to jest to. Zgadzam sie. > I lubie tez "Prymityw". A z "Pocisku milosci" piosenke pt "Sarah". > > > pzdr > Jeżeli posiadasz txt do piosenki Sarah - będę wdzięczny. mail jw pzdr > > n. Odpowiedz Link Zgłoś
deniz.akaya JA NIE 28.01.02, 15:45 NIE PRZEPADAM ZA POLSKĄ MUZYKA. ALE NIE ROBIĘ TEGO Z PRZEKORY I SZANUJĘ PRAWDZIWYCH FANÓW. TAK JAK PRAWDZIWYCH FRUTARIAN. POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
stratocaster Re: deniz akaya 28.01.02, 15:48 deniz.akaya napisał(a): > NIE PRZEPADAM ZA POLSKĄ MUZYKA. > ALE NIE ROBIĘ TEGO Z PRZEKORY I SZANUJĘ PRAWDZIWYCH FANÓW. > TAK JAK PRAWDZIWYCH FRUTARIAN. > POZDRAWIAM Widzę, że buszujesz sobie po forum i krytykujesz. Forum to nie miejsce do leczenia depresji!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bartolo_meo Wszystko jest tu! 28.01.02, 18:46 stratocaster, a take pozostali fani (i nie tylko) T. LOVE: www.t- love.art.pl/ Całkiem fajna strona (zdecydowanie najlepsza w Polandzie, jak to mawia Mungo sa wszystkie texty, zdjęcia, kilka piosenek, forum. Tam znajdziesz też tekst piosenki Sarah. BTW: o tej piosence Muniek mówi, że teraz jest jedną z 2 której się wstydzi i dziś nie chciałby jej napisac. Ale jak widze chyba sie myli. Szacunek! Bartolomeo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: Uwielbiam T. LOVE, a wy? IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 28.01.02, 19:42 Cześć gdzie uciekasz, schroń się pod mój parasol... I kocham to miasto... Jestem chory dziki wariat gnam przez świat... Jest super, więc o co Ci chodzi... I wiele innych. Nie kocham T Love, ale niezmiennie lubię. Od nastu już lat, od czasów Czwartego Liceum. Zawsze byłem i pewnie zawsze będę elektoratem Muńka i paki )) 25 latek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: A my nie... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 17:15 Przynajmniej ja. Zwłaszcza za ostatnią płytę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andi Re: A my nie... IP: *.tkb.net.pl 31.01.02, 22:24 Gość portalu: mtq napisał(a): > Przynajmniej ja. > Zwłaszcza za ostatnią płytę. Ja też nie, za często ich słysze, a jak usłysze słowa NIE NIE NIE to wyłączam radio. Co za dużo to niezdrowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziemniak Re: Uwielbiam T. LOVE, a wy? IP: *.wshe.lodz.pl 30.01.02, 11:49 Lubie, nawet bardzo. Choć nie słucham 28 godzin na dobę, jak niektórzy (np. Bartolomeo). Muniek jest wręcz idealny w kilku sytuacjach. Gdy jesteś zły, zadowolony, szczęśliwy, zmęczony, rozpiera cię energia. Polecam wszystkim!!! Odpowiedz Link Zgłoś